Yarın saat: 20.30 başlıyacak maçta türkiye 1-1 berabere kalır diye düşünüyorum ( bu gidişle kesin ) yorumlarınızı bekliyorum..
quote:Orijinalden alıntı: Neshte®ilk yorum benim heralde ben alırız die düşünüyorum evimizde nede olsaParçalamamız lazım.
quote:Orijinalden alıntı: foalsParçalamamız lazım.Alıntıları Göster 2-0 3-1 puan kaybı olursu unutunn gruptan çıkmayı
quote:Orijinalden alıntı: foalsParçalamamız lazım.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: cémo Parçalamamız lazım. Evet hocam yarın akşam bir şeyler parçalanacak ama ne parçalanır bilemem. Futbolcular Macaristan'ı parçalayamazlarsa eğer Fatih Terim aldığı bu gazla, Futbolcuları kesin parçalar. Maç için skor görüşü bildiremiyeceğim. Çünkü oynadığımız futbola bakınca aklıma pek içacı şeyler gelmiyor. İnşallah galip geliriz.
quote:Orijinalden alıntı: cdemirquote:Orjinalden alıntı: cémo Parçalamamız lazım. Evet hocam yarın akşam bir şeyler parçalanacak ama ne parçalanır bilemem. Futbolcular Macaristan'ı parçalayamazlarsa eğer Fatih Terim aldığı bu gazla, Futbolcuları kesin parçalar. Maç için skor görüşü bildiremiyeceğim. Çünkü oynadığımız futbola bakınca aklıma pek içacı şeyler gelmiyor. İnşallah galip geliriz. Alıntıları Göster Bence fark atmamız lazım...Ama bu futbolla kazansak kafi
quote:Orijinalden alıntı: cdemirquote:Orjinalden alıntı: cémo Parçalamamız lazım. Evet hocam yarın akşam bir şeyler parçalanacak ama ne parçalanır bilemem. Futbolcular Macaristan'ı parçalayamazlarsa eğer Fatih Terim aldığı bu gazla, Futbolcuları kesin parçalar. Maç için skor görüşü bildiremiyeceğim. Çünkü oynadığımız futbola bakınca aklıma pek içacı şeyler gelmiyor. İnşallah galip geliriz. Alıntıları Göster yarında teravi namazı var hay allah
quote:Orijinalden alıntı: foalsParçalamamız lazım.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: cémo Parçalamamız lazım. yoksa Fatih Terim'i parçalıcaklar
quote:Orijinalden alıntı: YoKquote:Orjinalden alıntı: cémo Parçalamamız lazım. yoksa Fatih Terim'i parçalıcaklar Alıntıları Göster Bilet fiyatları hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?
quote:Orijinalden alıntı: BekapaBilet fiyatları hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?Alıntıları Göster eski ve yeni açık 20 ytl olması lazım bunları biliyorum maça gelirsek 2 yıldan sonra seyirci desteği ile millilerimiz yener diyorum akıllanmışlardır herhalde
quote:Orijinalden alıntı: BekapaBilet fiyatları hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Bekapa Bilet fiyatları hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar? Macaristan maçı bilet fiyatları. Numaralı: 70 YTL Kapalı Üst: 40 YTL Kapalı Alt: 40 YTL Yeni Açık: 20 YTL Eski Açık: 20 YTL Eski Açık Rakip T.: 20 YTL kaynak http://resim.donanimhaber.com/m_17079557/tm.htm
quote:Orijinalden alıntı: YoKquote:Orjinalden alıntı: Bekapa Bilet fiyatları hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar? Macaristan maçı bilet fiyatları. Numaralı: 70 YTL Kapalı Üst: 40 YTL Kapalı Alt: 40 YTL Yeni Açık: 20 YTL Eski Açık: 20 YTL Eski Açık Rakip T.: 20 YTL kaynak http://resim.donanimhaber.com/m_17079557/tm.htmAlıntıları Göster Reklam yapma hocam. quote:Orjinalden alıntı: YoK quote:Orjinalden alıntı: Bekapa Bilet fiyatları hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar? Macaristan maçı bilet fiyatları. Numaralı: 70 YTL Kapalı Üst: 40 YTL Kapalı Alt: 40 YTL Yeni Açık: 20 YTL Eski Açık: 20 YTL Eski Açık Rakip T.: 20 YTL kaynak http://resim.donanimhaber.com/m_17079557/tm.htm
quote:Orijinalden alıntı: cdemirReklam yapma hocam. quote:Orjinalden alıntı: YoK quote:Orjinalden alıntı: Bekapa Bilet fiyatları hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar? Macaristan maçı bilet fiyatları. Numaralı: 70 YTL Kapalı Üst: 40 YTL Kapalı Alt: 40 YTL Yeni Açık: 20 YTL Eski Açık: 20 YTL Eski Açık Rakip T.: 20 YTL kaynak http://resim.donanimhaber.com/m_17079557/tm.htm Alıntıları Göster Konu açılmıştı yapmadım ama quote:Orjinalden alıntı: cdemir Reklam yapma hocam. quote:Orjinalden alıntı: YoK quote:Orjinalden alıntı: Bekapa Bilet fiyatları hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar? Macaristan maçı bilet fiyatları. Numaralı: 70 YTL Kapalı Üst: 40 YTL Kapalı Alt: 40 YTL Yeni Açık: 20 YTL Eski Açık: 20 YTL Eski Açık Rakip T.: 20 YTL kaynak http://resim.donanimhaber.com/m_17079557/tm.htm
quote:Orijinalden alıntı: YoKKonu açılmıştı yapmadım ama quote:Orjinalden alıntı: cdemir Reklam yapma hocam. quote:Orjinalden alıntı: YoK quote:Orjinalden alıntı: Bekapa Bilet fiyatları hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar? Macaristan maçı bilet fiyatları. Numaralı: 70 YTL Kapalı Üst: 40 YTL Kapalı Alt: 40 YTL Yeni Açık: 20 YTL Eski Açık: 20 YTL Eski Açık Rakip T.: 20 YTL kaynak http://resim.donanimhaber.com/m_17079557/tm.htm Alıntıları Göster maç 1-1 biter aha buraya yazıyom.
quote:Orijinalden alıntı: tuncaysanlimaç 1-1 biter aha buraya yazıyom.Alıntıları Göster hakan şükür,ibrahim üzülmez,servet bu üçüyle maça çıkarsak beraberliği zor kurtarırız..
quote:Orijinalden alıntı: OMREGhakan şükür,ibrahim üzülmez,servet bu üçüyle maça çıkarsak beraberliği zor kurtarırız..Alıntıları Göster bu maçı farklı kazanacağız ahanda buraya yazıyorum maçtan sonra gelin buradan okuyun bu yazıyı
quote:Orijinalden alıntı: legendarybu maçı farklı kazanacağız ahanda buraya yazıyorum maçtan sonra gelin buradan okuyun bu yazıyıAlıntıları Göster maçı farklı kazanacagımızı düşünüyorum terim iyi gaza geldi umarım frenleri saglamdır yoksa maç sonu yine boş boş konuşacak
quote:Orijinalden alıntı: Rizelimaçı farklı kazanacagımızı düşünüyorum terim iyi gaza geldi umarım frenleri saglamdır yoksa maç sonu yine boş boş konuşacakAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Rizeli maçı farklı kazanacagımızı düşünüyorum terim iyi gaza geldi umarım frenleri saglamdır yoksa maç sonu yine boş boş konuşacak ağır yüklü eski model kamyon süratli giderse frenleri çok rahat patlar
quote:Orijinalden alıntı: YoKquote:Orjinalden alıntı: Rizeli maçı farklı kazanacagımızı düşünüyorum terim iyi gaza geldi umarım frenleri saglamdır yoksa maç sonu yine boş boş konuşacak ağır yüklü eski model kamyon süratli giderse frenleri çok rahat patlar Alıntıları Göster bu sefer hüsrana uğramayacağız hiç olmazsa taraftar desteği var arkamızda 2-1 alırız.
quote:Orijinalden alıntı: gogkhanbu sefer hüsrana uğramayacağız hiç olmazsa taraftar desteği var arkamızda 2-1 alırız.Alıntıları Göster 3-1