Tamam hocam ısrarların etkisini gösterdi. Yeşil sahalara geri dönüyorum.
ömer üründül gereksizine bakmayın siz boş konuşmada üstüne yok.. o pozisyon bal gibi kırmızı karttı ama hakem vermeyebilirdi ayrı..
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Böyle hakemlerde varmış.
Hep bizimmi canımız yanacak. Birazda başkalarının canı yansın.
Biz hariç diğer herkes bizi finallere götürmek için çabalıyor.
Norveç berabere kaldı.
Hakem eğer o penaltıyı verseydi büyük ihtimal 0-1 olacak, belki kalecimizde kırmızı görecek ve kabus dolu dakikalar başlıyacaktı.
Neyse sonuçta futbol diye bir şey yoktu ama 3 puan iyiydi.
takım aynı takım
ne yaptığını bilmeyen futbolcular , ilk yarı tek pozisyon , tesadüfen gelen goller .
macar takımıda genç ve tecrübesiz bir takım olunca kazanırsın
ama karşına malta gibi ciddi rakipler çıkarsa kaybedersin.
arkadas sorun sadece hakanda servet lede olur bu iş ibo sağlam zaten
quote:
Orjinalden alıntı: darkingfb
hakan şükür,ibrahim üzülmez,servet bu üçüyle maça çıkarsak beraberliği zor kurtarırız..
ilk yarı tek forvet li oynuyoduk haliyle iyi atak yapamadık nihat ortasahada oynargibiyidi bi garip oynadı.
Hakem penaltı pozisyonu hariç süperdi bence.
Atevenin maçı sürekli pilottan vermesi, pozisyonları kaçırması kötüydü. (Servetin sakatlanma pozisyonunu spiker söylüyor ama göremedik, sonradan gösterdiler)
Servet Emre iyiydiler ama her an sakatlık çıkarıcak adamlar, defans sorunumuz var. Yarın İtalya Fransa gibi takımlarla oynarsak perişan oluruz. Altıntop hariç İ.Üzülmezde günümüz futbolcusu değil.
Emre bence maçı değiştiren adamdı. Tuncay sonradan açıldı.
Gökdeniz kaç maçtır hayal kırıklığı, Trabzonda oyanıdığı futboldan eser yok. Aurello iyiydi, güzel oynadı.
Nihat formsuz, Ayhandan cacık olmaz.
Forvet sıkıntımız var. Israrla diyorumki Ü.Karana ihtiyacımız var.
Yok hocam ben Üründül'e bakmadım zaten. Bana pozisyon penaltı gibi geldi.
Kaleci önüne yatıp engelleme yaptı. Adam zaten istesede düşmeden geçemezdi ordan. Haa penaltı vermese bile hakemin sarı kartı yanlıştı. Dediğim gibi hadi kalecinin müdahalesi yok ama oyuncunun düşmeden sıyrılması çok zor o pozisyonda.
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
ömer üründül gereksizine bakmayın siz boş konuşmada üstüne yok.. o pozisyon bal gibi kırmızı karttı ama hakem vermeyebilirdi ayrı..
quote:
Böyle hakemlerde varmış.
Hep bizimmi canımız yanacak. Birazda başkalarının canı yansın.
Biz hariç diğer herkes bizi finallere götürmek için çabalıyor.
Norveç berabere kaldı.
Hakem eğer o penaltıyı verseydi büyük ihtimal 0-1 olacak, belki kalecimizde kırmızı görecek ve kabus dolu dakikalar başlıyacaktı.
Neyse sonuçta futbol diye bir şey yoktu ama 3 puan iyiydi.
quote:
quote:
ülkede forvet kalmadı kimse farkında değil..
Tamam hocam ısrarların etkisini gösterdi. Yeşil sahalara geri dönüyorum.
Aman.... Tam da Hakan'dan kurtulduk derken
hakan deymeden atmaya başlamıştı o şekil bir darbeye öyle bir düşül olmaz.. Bence 100% kırmızı karttı
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir Yok hocam ben Üründül'e bakmadım zaten. Bana pozisyon penaltı gibi geldi.
Kaleci önüne yatıp engelleme yaptı. Adam zaten istesede düşmeden geçemezdi ordan. Haa penaltı vermese bile hakemin sarı kartı yanlıştı. Dediğim gibi hadi kalecinin müdahalesi yok ama oyuncunun düşmeden sıyrılması çok zor o pozisyonda.
quote:
Dediğim gibi hadi kalecinin müdahalesi yok ama oyuncunun düşmeden sıyrılması çok zor o pozisyonda.
Edit : Dediğim gibi hadi kalecinin müdahalesi olmasa bile oyuncunun düşmeden sıyrılması çok zor o pozisyonda.
olacaktı
quote:
bütün uğursuzluk ayhandaymış kardeşim.. bidaha zor alır fatih terim onu
quote:
Orjinalden alıntı: kktn1925
ayhan cıktı sonunda gol gelebilir
Evet seyirciler bile zaten serdar girdi diye sevinmedi ayhan çıktı diye sevindi ayhan da vardı bi gudubetlik belli ediyordu kendini zaten
O kırmızı verilmeseydi halimiz ne olurdu acaba ama neyse kazandık önümüzdeki maçlara bakacaz
Milli takım yine kötüydü ama 11 numara atıldıktan sonra oyun çok rahatladı maçın kopmasında uğursuz Ayhan'ın oyundan çıkmasınında etkisi vardı
Maçtan önce herkese bedava bayrak dağıtılması türbünleri çok güzel bir hale soktu
2 sene sonra seyirciyle buluşan milli takım stadı tıklım tıklım doldurmuştu tek bir boş yer göremedim
Maçın en güzel olayı ilk yarıda onların bir forveti ve bizimde kalecimiz Hakan Arıkan sakatlandığında yaşandı. Korner atmak için kenarda dakikalarca bekleyen Nihat sonunda türbünlere dönüp "abi çok susadım bi su versenize ordan ya" dedi hemen 2-3 şişe su geldi Nihat'a ve afiyetle suları içti (parasınıda vermedi)
Ayrıca hakemlerde çok güzel maç yönetti özellikle orta hakem çok babacan ve aynı zamanda otoriterdi itiraz eden her futbolcuya olayları teker teker anlattı
Sonuç olarak güzel bir galibiyet oldu inşallah devamı gelir ve Avrupa Şampiyonasına gideriz.