Şimdi Ara

Türkiye maçı'nın bütün gollerini bildi! İllumunati Alert!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Türkiye maçı'nın bütün gollerini bildi! İllumunati Alert!!!

• Kıllarım dikeldi yiminle.
  • Var birşeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce kahin birşey vardı az takipçisi varken FB-Lazio ve GS-RM maçlarına random skor yazdı, maç sonu hemen değiştirdi. Takipçisi arttı. Sonra yine bir skor yazdı tutmadı şimdi napıyo bilmiyorum. Bu da bunun gibi bişidir

Aynısını diğer konuya da yazdım ama gerçekse helal olsun

• maçtan önce bütün olasılıkları yazıyorlar maçtan sonra tutmayan twitleri siliyorlar sonra sadece bunları bırakıyolar
  • Bismilah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

maçtan önce bütün olasılıkları yazıyorlar maçtan sonra tutmayan twitleri siliyorlar sonra sadece bunları bırakıyolar

+1

böyle şeyleri yiyen insanlar var yıl olmuş 2013 hiç birşey demiyorum
  • Tutmayanları silmiş tutanlar kalmış.

• bence bu skoru ve golleri tutturmak için olasılıkların milyonları bulması gerekiyor matematiksel olarak kız kupon yapsaymış ferit şahenk e kafa tutabilirmiş
  • Bı ben değiller

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ekşide gs fb derbisinde Hasan Ali gol atmazsa totomu ortaya koyarım diyen kişiden sonra bunlar bana normal geliyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Valla ekşide gs fb derbisinde Hasan Ali gol atmazsa totomu ortaya koyarım diyen kişiden sonra bunlar bana normal geliyo...

koydu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

Valla ekşide gs fb derbisinde Hasan Ali gol atmazsa totomu ortaya koyarım diyen kişiden sonra bunlar bana normal geliyo...

koydu mu ?

Hasan o maçta ceza sahası dışından gol atmıştı.kariyerinin ilk golüydü yanlış hatırlamıyorsam

• quote:

quote:

quote:

koydu mu ?

Hasan o maçta ceza sahası dışından gol atmıştı.kariyerinin ilk golüydü yanlış hatırlamıyorsam

pardon ya atmıştı kendi kendimi trolledim

• quote:

quote:

quote:

quote:

koydu mu ?

pardon ya atmıştı kendi kendimi trolledim

Olur öyle

• Bu bizim millet o kadar saf ki, kendisi kanıyor bir de kanacak yoldaşlar arıyor kendisine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Bu bizim millet o kadar saf ki, kendisi kanıyor bir de kanacak yoldaşlar arıyor kendisine.

öyle deme gece gece ekşın oluyo bize hayatımız ful rutine bağladı
  • quote:

maçtan önce bütün olasılıkları yazıyorlar maçtan sonra tutmayan twitleri siliyorlar sonra sadece bunları bırakıyolar

tek takım olsa çok kolay,

10 futbolcu yaz yanına 1-0 yaz, sonra bi 10 daha yaz 2-0, bi 10 daha yanına 3-0 böyle gider. andoralar işi bozar, ama gol de yemeyeceğimizi düşünüp 50 twit atarak olayı bitirmiş bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

tek takım olsa çok kolay,

10 futbolcu yaz yanına 1-0 yaz, sonra bi 10 daha yaz 2-0, bi 10 daha yanına 3-0 böyle gider. andoralar işi bozar, ama gol de yemeyeceğimizi düşünüp 50 twit atarak olayı bitirmiş bence.

ayrıca hangi futbolcuların golleri hangi sırayla atacağını bilmesi gerçeğini de ekleyince sonuç olarak öğle namazına kaç saat kaldı ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.