isteyen herkes üye olabilir ben ingilizceyi hala öğreniyorum kusura bakmayın arkadaşlar özür dilerim ama 13 yaşındada olsam buraya üye olma hakkım varr
quote:
Orjinalden alıntı: batikkan
isteyen herkes üye olabilir ben ingilizceyi hala öğreniyorum kusura bakmayın arkadaşlar özür dilerim ama 13 yaşındada olsam buraya üye olma hakkım varr
var ama ya adam gibi türkçe konuş yada adam gibi ingilizce bi karar ver
iyi ya konuşmayız ingilizce bundan sonra " ÇEVREYE VERDİĞİMİZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ" insanın kendini bilmesi önemli nede olsa
quote:
iyi ya konuşmayız ingilizce bundan sonra " ÇEVREYE VERDİĞİMİZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ" insanın kendini bilmesi önemli nede olsa
bundan sonra sorry morry yok I'm favourite team yok söz mü?
quote:
evet ben 13 yaşında olabilirim ama benle alay eden merlinthewizard benden sadece 3 yaş büyük yani onunda daha bebe olduğunu bilinnn ben 1994 oysa o 1991 li
korkma yakında 17 oluyorumda senin yaşınla kimse dalga geçmiyor herkez senin şu ingilizcenle dalga geçiyor ukalalığın alemiy ok ben senin abinimkonuşcaksan türkçe konuş çün kü kurduğun cümlelerin hepsi yanlış ve dediğin gibi ben 16 yaşındayım ve anadolu lisesindeyim bi ingilizce eğitimim var ama gidipte senin gibi ingilizce konuşmuyoruzbu arada bana bebe dedinde galiba sen bu foruma üye olanların 30 küsür yaşında faln olduklarını düşünüyorsun tmm 30 küsür olanda var ama benim bu forumda bir çok arkadaşım var benle yaşıt o yüzden biraz dikkatli konuş okey
quote:
Orjinalden alıntı: mrt0392
quote:
ok tmm sözz bu arada özür dilerim merlinthewizard kusura bakma
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mrt0392
quote:
ok tmm sözz bu arada özür dilerim merlinthewizard kusura bakma
sorun değil
tamam teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: merlinthewizard
quote:
Orjinalden alıntı: UlTrArDa
flood için özür diliyorum fakat flaş haber geçmek istedim
mükemmel ingilizcesiyle bizleri mest eden batikkan'ın resmi elimizde
2-0 alırız fazla uçmaya gerek yok biyere dikkatinizi çekmek istiyorum yunanistan ı 4-1 yendiğimiz maçın tarihi rumların kurtuluş tarihiydi ve malta ile yapacağımız maçın tarihide eskiden malta şovalyelerinin osmanlıyı yendiği tarih acaba bilerek mi çekiyoruz bu kuraları
güzell miş bakk demekki maltadan öcümüzü alıcaz
quote:
biz olayı hallettik sen hala orda mı kaldın
foruma yeni girdiğim için orda kaldım var mı bi diceğin...
quote:
quote:
13 yaşında cocuğa dayılanıyorsun yaşını merak ettim?
umarım 15ten büyük değilsindir.
valla ha hadi büyüksün dielim yaşıtlarınla uğraşsana
quote:
valla ha hadi büyüksün dielim yaşıtlarınla uğraşsana
bune yav ne hale gelmiş forumcağız .
abicim bence sen "13 yaşındayım herşeyin farkındayım" diye bir topic aç orda takıl .
Hay allahım kapansın bu topik ya başka yerlere kaydı evladım sende yaşına göre davransana konuşma bir daha böyle yarım türkçe sıfır ingilizce ...
Bir ilk oluyor herhalde.Basketbol ve futbol maçı aynı gün oynanıyor.İkisini de alırız inşallah.Baskette pek umut olmasa da.
quote:
quote: