Şimdi Ara

TÜRKİYE - MALTA MAÇI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
0
Favori
3.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • alın gördük rakibi o kadar küçümsediniz ki 2-2 berabere kaldık
  • yazık ne denirki
  • bakıyorum gs li hiç kimse terimi eleştirmemiş uyanmak lazım avrupanın üst düzey takımları çift ön liberoyla oynar bizde 1 tane bile yok futbol bilgisi bumudur yani
    arda-sabri-ayhan-hakan şükür-servet-deniz-emre-rüştü-hüseyin
    bir maçlık demiyorum ama bunlar asla milli takım düzeyinde değiller kadroda olmamaları lazım
    nihat-yıldıray-fatih tekke bunlar ise banko oyuncular bravo terim....
    inşallah gideriz ama gidemezsek terim diye birşey kalmayacak
  • @merlin

Benim burda flashback yaptığım falan yok.Senin tümerin formsuz olduğunu söylemene istinaden o dönemleri gösterdim.Çünkü o dönemde de çok formsuzdu tümer ama gel gör ki milli takımda coştu.Şimdi de öyle olabilir ve denenmeli diye düşünüyorum.
  • Maltayi yenemiyorsak ne işimiz var dunya kupasinda ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: JoS

Maltayi yenemiyorsak ne işimiz var dunya kupasinda ya

Euro 2008
  • iki tane sırım gibi forvet koyup orta sahadan şişirerek oynadığımız çağdışı futbolumuzu malta gibi "Fifa sıralamasında yeri yurdu olmayan" bir takım karşısında da sergilediysek,biz bu kupaya gitmeyelim..
    Hakan Halil birbirlerine indirecekte gol atacağız...
  • yazılanların çoğunu okudum şu iyi şu kötü denmiş hepinizin fikrine saygılıyım ama futbolculardan önce kötü oynayan takımı eksik bırakan futbolculara (en başta hakan şüküre) dayanan teknik adam hatalıdır bence. hatanın tamamı fatih terim de. hakan şüküre ben tv başında dayanamadım bu adamlar sahada nasıl sabrediyorlar diğer futbolculara gerçekten üzüldüm adamlar sinirden kafayı yemişlerdir
  • o son gol çok acı bi goldü ya keşke yemesydik .
  • Fatih Terim artık miadını doldurmuştur. hepmiz dün gece gördükki bu iş Hakan Şükürle, İbrahim Üzülmezle olacak işler değil. Fatih hocada nasıl bir zihniyet yapısı var ben hala çözebilmiş değilim. ya hadi Beşiktaş ın parası yoktu, oyuncu bulamadı vs. bi sol bek almadı yada alamadı ondan hala bu adama mahkum oynuyoruz. yahu arakadaş koskoca Türkiye süper liginde yüzlerce oyuncunun top koşturduğu bir ligde bu ibrahimden başka yokmu bir tane sol açık oynayabilecek oyuncu. adam ayağına aldığı her topu katletti. sadece bir tane olumlu hareketi var oda Halil e verdiği gol pası.Ayhan ın attığı o güzelim pastan sonra onuda yapamasaydı zaten.... tamam hırslı mücadele ediyor kolay kolay topu rakibe bırakmıyor ama herşey hırs değilki birazda teknik lazım ve oda bu adamda mevcut değil neden ahala bu adamda ısrar ediliyor anlamadım gitti. diğer lafımda Hakan şükür e Allah rızası için Hakan duy sesimi burdan ve futbolu bırak artık. senden geçmiş bu işler. artık ayağında top bile tutamıyorsun ama hala oynayacağım diye uğraşıyorsun. bırakta kadroda senin yerine genç ve yetenekli isimler yer bulsunlar

• ibrahim üzülmez 30 yaşını geçti hala tacı rakibe atıyor. servet ibrahim toraman ibrahim ve sabri dörtlüsü ile ancak bu kadar. bu savunmayı arjantin milli takımına koysan bizden çok daha iyi olmaz heralde. aurelioyu stoperde oynatalım derim ben ya da birini daha devşirelim battı balık yan gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

ibrahim üzülmez 30 yaşını geçti hala tacı rakibe atıyor. servet ibrahim toraman ibrahim ve sabri dörtlüsü ile ancak bu kadar. bu savunmayı arjantin milli takımına koysan bizden çok daha iyi olmaz heralde. aurelioyu stoperde oynatalım derim ben ya da birini daha devşirelim battı balık yan gider

İbrahim toromana laf sölüyorsun yalnız bugün süper ligin en başarılı defans oyuncusu ve stoperi.Türkiyeyi ve BJK yi çok maçta yağmur gibi gelen gollük pozisyonlardan kesti.Diğerlerine bir lafım yok ama toromana laf yok kardeş...

• ibrahim toraman, servet süper ikili. biri kontra önlemede şahaser (servet) diğeri de taç çizgisinde adam kovalayan göbek oyuncusu. birde italyan bir spor yorumcusundan aklımda kalan fatih terim! neydi yorum: "fatih terim iyi bir motivasyon kaynağı olabilir ama asla iyi bir teknik direktör olamaz. çünkü iyi teknik direktörlerler defans yapmayı bilir. fatih terim bunu bilmiyor."

birde ben yorum yapayım. fatih hoca: "yüreğinle her zaman kazanırsın ama her zaman yürekli olamazsın." biraz da akıl kat, sistem kat işin içine. 7 tane hücum futbolcuyuyla oynarsan defansı ebem yapacak değil. oldumu canım benim.

• aslında birini daha devşirmek iyi fikir , I am not a joke.
    quote:

Orjinalden alıntı: somali

ibrahim üzülmez 30 yaşını geçti hala tacı rakibe atıyor. servet ibrahim toraman ibrahim ve sabri dörtlüsü ile ancak bu kadar. bu savunmayı arjantin milli takımına koysan bizden çok daha iyi olmaz heralde. aurelioyu stoperde oynatalım derim ben ya da birini daha devşirelim battı balık yan gider
  • yazıklar olsun diyorumm.bu maltayı bile yenemedikten sonra biz kimi yenecez allah aşkına
  • ben bu kadar rezillik olmaz diyorum

TÜRKİYE - MALTA MAÇI
  • quote:

Orjinalden alıntı: legendary

Fatih Terim artık miadını doldurmuştur. hepmiz dün gece gördükki bu iş Hakan Şükürle, İbrahim Üzülmezle olacak işler değil. Fatih hocada nasıl bir zihniyet yapısı var ben hala çözebilmiş değilim. ya hadi Beşiktaş ın parası yoktu, oyuncu bulamadı vs. bi sol bek almadı yada alamadı ondan hala bu adama mahkum oynuyoruz. yahu arakadaş koskoca Türkiye süper liginde yüzlerce oyuncunun top koşturduğu bir ligde bu ibrahimden başka yokmu bir tane sol açık oynayabilecek oyuncu. adam ayağına aldığı her topu katletti. sadece bir tane olumlu hareketi var oda Halil e verdiği gol pası.Ayhan ın attığı o güzelim pastan sonra onuda yapamasaydı zaten.... tamam hırslı mücadele ediyor kolay kolay topu rakibe bırakmıyor ama herşey hırs değilki birazda teknik lazım ve oda bu adamda mevcut değil neden ahala bu adamda ısrar ediliyor anlamadım gitti. diğer lafımda Hakan şükür e Allah rızası için Hakan duy sesimi burdan ve futbolu bırak artık. senden geçmiş bu işler. artık ayağında top bile tutamıyorsun ama hala oynayacağım diye uğraşıyorsun. bırakta kadroda senin yerine genç ve yetenekli isimler yer bulsunlar

Dikkatini çekerim dünya 3.lüğümüzdede bu futbolcular vardı Fatih hocadan daha tecrübeli ve milli takıma yakın ve takımı o kadar tanıyan hoca bulunamaz suç futbolcularda hafife almalarında 6-0 yenseydik böyle demezdiniz tabi göklere çıkarırdık

• quote:

Orjinalden alıntı: yakamozcuk

quote:

Orjinalden alıntı: legendary

Fatih Terim artık miadını doldurmuştur. hepmiz dün gece gördükki bu iş Hakan Şükürle, İbrahim Üzülmezle olacak işler değil. Fatih hocada nasıl bir zihniyet yapısı var ben hala çözebilmiş değilim. ya hadi Beşiktaş ın parası yoktu, oyuncu bulamadı vs. bi sol bek almadı yada alamadı ondan hala bu adama mahkum oynuyoruz. yahu arakadaş koskoca Türkiye süper liginde yüzlerce oyuncunun top koşturduğu bir ligde bu ibrahimden başka yokmu bir tane sol açık oynayabilecek oyuncu. adam ayağına aldığı her topu katletti. sadece bir tane olumlu hareketi var oda Halil e verdiği gol pası.Ayhan ın attığı o güzelim pastan sonra onuda yapamasaydı zaten.... tamam hırslı mücadele ediyor kolay kolay topu rakibe bırakmıyor ama herşey hırs değilki birazda teknik lazım ve oda bu adamda mevcut değil neden ahala bu adamda ısrar ediliyor anlamadım gitti. diğer lafımda Hakan şükür e Allah rızası için Hakan duy sesimi burdan ve futbolu bırak artık. senden geçmiş bu işler. artık ayağında top bile tutamıyorsun ama hala oynayacağım diye uğraşıyorsun. bırakta kadroda senin yerine genç ve yetenekli isimler yer bulsunlar

Dikkatini çekerim dünya 3.lüğümüzdede bu futbolcular vardı Fatih hocadan daha tecrübeli ve milli takıma yakın ve takımı o kadar tanıyan hoca bulunamaz suç futbolcularda hafife almalarında 6-0 yenseydik böyle demezdiniz tabi göklere çıkarırdık

zaten arkadaşın dediği sebeplerden ötürü 6-0 bitmedi maç

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.