Hakan,Arda,Ayhan mükemmeldi.Hele hele Ayhan süperdi.Maltanın 2.golünü sağolsun onun yüzünden yedik.Acemice o bölgede bacaklarını 1 metre açarsan gol de olur başka şeyler de olur.Ağlayıp zırlayarak milli takım forması istenmez,onu kim hakediyorsa o giymelidir o formayı. Emre,Tuncay bitmiş,Hakan desen söylemeye gerek yok,Arda da etkili değildi,zaten sakatlandı daha sonra.Ben Halil ve Hamitin dışında vasatı geçen oyuncu sayamıyorum.Malta gibi bir takım,ortasahamızı mahvetmişse Türk Futbolu bitmiştir.Aurelioya laf atanları merak ediyorum,Aurelio bu takıma ihtiyaç mı ihtiyaç değil mi?Ayrıca Bir İbrahim Üzülmez gerçeği de var.Adam çalışıyor,mücadele ediyor ama kumaşı o kadar daha ne yapsın adam!Koşuyor ve süratiyle adam da geçiyor,çizgiye kadar iniyor,orta açamıyor allahtan bi asist yaptı gene.Milli takım bu değil,bu olmamalı 2. sınıf Balkan Ülkeleri gibi oynamaya başladık buna üzülüyorum. KADRO BU ŞEKİLDE OLMALI.
Aslında defansa ÖNDER ilaç gibi gelirdi,Tabi statü sorunu çözülemediği için ondan umudu kesiyorum.
Serdar Özkan'ı da koy bi kenara :) Hatta Serdar Kurtuluş
quote:
Orjinalden alıntı: adriano123
quote:
Orjinalden alıntı: LimeWaRe
quote:
Orjinalden alıntı: freestyle_
Malta dötünü yırttı aldı 1 puanı tepe tepe kullansınlar. Üzerimize oynanıyor diyeyim ben o hakemin düdüğünü gözüne sokardım orada olsam...
Teknik yorum yapmayın çok mu biliyorsunuz... Gidip sokakta herhangi birinede sorsak bir kadro yazar koyar önüne .Onu buraya al şunu oraya bu oynar mı gibi yorumlarla ben bu işi biliyorum havasında herkes komik. Bu takımla bu kadar oldu kazanabilirdik ama olmadı Malta tahmin ettiğimizden dirençli çıktı.
SEN NEYLE IZLEDIN MACI GOZLERINLEMI? HAKLEM RESMEN BIZI KAYIRDI IBRAHIMIN POZISYONU 100 DE 100 PENALTI VERSE KIMSE GIK DEMEZ MALTA YIRTMIS DIOSUN NE YAPSIN GELIN 5 ATINMI DESIN SEN HALA TERIMI HAKANI SAVUNUOSAN ZATEN SNEINLE MAC MUHABBETI YAPANLAR DAHIL CEVAP VERMEK BILE BOŞ..
yapma freestyle_ Allah aşkına malta dirençli çıkmışmış,fatih terim maçtan sonra kendi söyledi mücadele etmedik diye,nasıl olsa yeneriz havasındaydı futbolcular.hakem alakasız kartlar çıkardı bizim futbolculara ama adamlaron verilmeyen bir penaltısı var.futbolcu topu kurtarıyor toraman ın yanından geçmek için bir hamlesi var ama toraman ın elleri suratında,kesin penaltı.
Demek istediğim bu maçta ne yapılırsa yapılsın bundan daha iyi sonuç çıkmazdı. Kim ne derse desin. Oynanmadan maç kazanılmıyor. Varsayımlarla şöyle olsaydı böyle olurdu gibi yaklaşımların yararı yok bunu demek istiyorum. Hakan ı al oradan Gökhan Ünal ı ya da Ümit Karan ı koy tamam... Bu oyuncuların değerlendireceği tarzda pozisyonumuz oldu mu? Örneğin Halil çok iyi oyuncu ama gol haricinde yoktu maçta. Ayrıca Hakanı Terimi savunmak için yazmıyorum burada. Evet takım genelde mücadele etmedi 2. yarı verilen mücadele bu maç için yeterdi ama olmadı.
quote:
Orjinalden alıntı: YoK
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
Hakan,Arda,Ayhan mükemmeldi.Hele hele Ayhan süperdi.Maltanın 2.golünü sağolsun onun yüzünden yedik.Acemice o bölgede bacaklarını 1 metre açarsan gol de olur başka şeyler de olur.Ağlayıp zırlayarak milli takım forması istenmez,onu kim hakediyorsa o giymelidir o formayı. Emre,Tuncay bitmiş,Hakan desen söylemeye gerek yok,Arda da etkili değildi,zaten sakatlandı daha sonra.Ben Halil ve Hamitin dışında vasatı geçen oyuncu sayamıyorum.Malta gibi bir takım,ortasahamızı mahvetmişse Türk Futbolu bitmiştir.Aurelioya laf atanları merak ediyorum,Aurelio bu takıma ihtiyaç mı ihtiyaç değil mi?Ayrıca Bir İbrahim Üzülmez gerçeği de var.Adam çalışıyor,mücadele ediyor ama kumaşı o kadar daha ne yapsın adam!Koşuyor ve süratiyle adam da geçiyor,çizgiye kadar iniyor,orta açamıyor allahtan bi asist yaptı gene.Milli takım bu değil,bu olmamalı 2. sınıf Balkan Ülkeleri gibi oynamaya başladık buna üzülüyorum. KADRO BU ŞEKİLDE OLMALI.
Aslında defansa ÖNDER ilaç gibi gelirdi,Tabi statü sorunu çözülemediği için ondan umudu kesiyorum.
Serdar Özkan'ı da koy bi kenara :) Hatta Serdar Kurtuluş
Arkadaşım sizin sağ kanadınızda oynayan adam mükemmel bir topçu onu unutmuşum o da oynayabilir...
quote:
hakan gayet iyi bir kaleci o pozisyonlarda napsın adam tek forvet kadar saçma bişey yok bana göre emreyi beyenmedin sanırımda tümer çok mu iyi oynuyor bide o colin kazım nedir ayıptır sorması hamit gibi adamı çek sağ beke ohhhhhamiti sağ açık sağ bek topuz olur bu konuda kapanır gerçi sabriyi bozcak gibi değil ama tuncay bitmiş artık kendinide bitirdi feneride bitirdi ayrıldıktan sonra yakışmadı ona sağ kanatta süper di bence gökdeniz ayhanada laf atıyolarda adam daha ne yapsın kenarda her pozisyonda defansa ileri ileri diyen bi fatih terim varadamları zorla ileri sürdü hızlı değilller kardeşim kontra yiyorlar bu takım koşamıyor geriye hızlı ama illa kenardan ileri ileri diyip durdu hakan şükürde sabrımızı zorluyor artık bi ümit oynamalı bu takımda aurelio da şart oldu ama lütfen böyle kendi takımına göre takım kurma
microporcessor senin koyduğun takım da olmaz.
Toraman ve Gökhan Zan milli takımı taşıyanaz.
Acil bir önlem alınmalı.
Milli Takım bek sıkıntısı çekiyor Terim bunun üzerine çalışmalı.
Toraman dan gençken çok şey bekliyordum, hata hep yapıyordu bunu çalışarak kapatır diyordum ama Toraman bu haliyle artık resmen Sakar Şabanı geçti.
Servet zaten kazma.
Trabzondan Gs ye giden adam ismini unuttum o olsaydı bari.
Ümit ne yapıyor acaba onu sola koyamaz mıyız solun o gittikten bevri aksadığı kesin, sol da bari o adam iyi kademe yapıyordu, ayağının dışıyla mışıyla adam orta yapıyordu, Danimarka maçında filan döktürmüştü...
Hamit artık sağ açık oldu o sağ beke koyulamayacak kadar değerli bir oyuncu.
Hamit Alex pozisyonunda oynamalı. TÜmer olursa sağ açık olmalı.
Arda ve Tuncay bu takıma çok geliyor birinden biri oynamalı.
Sağ beke Beşiktaşlı veletlerden birini koymak şart
ne basket ne futbol
adam olmaz bizim takımlar
Hamit sağ açık mehmet topuz sağ bek he!Ne biçim futbol bilgin var senin?
Colinin yerine bir çok adam oynayabilir.Mesela bjk nin sağ kanat oyuncusu topuzdan da colinden de iyi oyuncu o oynasın.Kendi takımıma göre takım da kurmuyorum kim daha iyiyse o oynar.Kadroyu yeniden düzenliyorum.Tümer Emreden çok daha faydalı oynuyor en azından.O yüzden emre oynamamalı en azından form tutana kadar.Kalede hakan fena değildi ama ne olduğunu tam olarak çözebilmiş değilim,serdarı biliyoruz en azından. KADRO YENİDEN DÜZENLERNİRSE BU ŞEKİLDE DE OLABİLİR. ---------------------------Serdar-------------------------------
beyler bu takım bu guruptan ilk ikiye kalamaz şuraya yazıyorum işimiz bitti ,malta köy takımı sen bunu yenemiyorsun hiç çıkma sahaya
Bana servet,ibrahim toraman,gökhan zan haricinde adam gibi Milli takımda 11 çıkacak bir stoper söyleyebilir misiniz ? Yok kardeşim onun için de zorunlu olarak elde ne varsa adam 11'e koyuyor işte.Hakan Şükür haricinde kadro iyiydi.Elden bu geliyor işte ötesi yok.
Ne güzel gidiyorduk Yunanistan'a 4 Moldovo'ya 5 tane atmıştık.Ama osn maçlarda ne olduysa...Bir Fenerbahçe'li olarak eski oyuncularımzdan Tuncay'ı beğenmedim.Kaleci acemi ilk milli maçı diye birşey diyemem.Hamit sahanın en iysiydi bence..Ama Hakan o kadar pozisyonda yüzümüzü güldürmedi...
Ama kaleci iyiydi ama defans çok geç geri geliyor.Biraz hızlı olmaları lazım.Ve Terim'de ileri çıkın diyor hepsi çıkıyor.Kalırsa bir oyuncu kalıyor oda birşey yapamıyor tabi...
@antichos
Türkiyede a milli takımda defansın ortasında oynayabilecek oyuncuları sayabilir misin bana??Hani var da biz mi koymadık ya da bizim bilmediğimiz birileri mi var yoksa?
quote:
Colinin yerine bir çok adam oynayabilir.Mesela bjk nin sağ kanat oyuncusu topuzdan da colinden de iyi oyuncu o oynasın.Kendi takımıma göre takım da kurmuyorum kim daha iyiyse o oynar.Kadroyu yeniden düzenliyorum.Tümer Emreden çok daha faydalı oynuyor en azından.O yüzden emre oynamamalı en azından form tutana kadar.Kalede hakan fena değildi ama ne olduğunu tam olarak çözebilmiş değilim,serdarı biliyoruz en azından. KADRO YENİDEN DÜZENLERNİRSE BU ŞEKİLDE DE OLABİLİR. ---------------------------Serdar-------------------------------
evet serdarı biliyoruzsen bal gibide takım ayrımı yapıyorsun ayhan için dediklerinide okuduk sen hangi maçı izledin acaba serdar özkan iyi bir oyuncu ona bişi demiyorum oynarsada hiç bişi demem ama o tümerin emreden daha üretken olduğunu şakasına gülmiycem bu güzel üretkenliğini bide bize fenerbahçede göstersede grur duysak emre bu maç kötü oynadı doğru çünkü doğru düzgün bir pres yapmadı tümerinde belli bir dakkadan sonra yaptığı söylenemez sadece şut çekerdi ama emre kadar adam geççeğini sanmam anderletch maçında oynayan tümerib klonuysa bilemem tabi orjinalini takımın ender iyi oyuncularından ayhana laf atıyorsun tuncayı sola konduruyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: merlinthewizard
quote:
evet serdarı biliyoruzsen bal gibide takım ayrımı yapıyorsun ayhan için dediklerinide okuduk sen hangi maçı izledin acaba serdar özkan iyi bir oyuncu ona bişi demiyorum oynarsada hiç bişi demem ama o tümerin emreden daha üretken olduğunu şakasına gülmiycem bu güzel üretkenliğini bide bize fenerbahçede göstersede grur duysak emre bu maç kötü oynadı doğru çünkü doğru düzgün bir pres yapmadı tümerinde belli bir dakkadan sonra yaptığı söylenemez sadece şut çekerdi ama emre kadar adam geççeğini sanmam anderletch maçında oynayan tümerib klonuysa bilemem tabi orjinalini takımın ender iyi oyuncularından ayhana laf atıyorsun tuncayı sola konduruyorsun
Sol açıkta tuncay ve ardadan başka alternatifimiz olduğunu sanmıyorum ben.Kurduğum takımda ardayı paranteze almışım.Bu ya tuncay ya arda oynar demek bunu bile anlamıyorsan ne desem boş.Hem tuncay bizim oyuncumuz değil neyine toz konduramıyayım kusura bakma sen de başka bir çeşitsinTümerin geçen sezon avrupa maçlarını izlemişsindir sanırım,ya da milli takımdaki performansını.Hatırlarsın bjkde oynarken çok formsuzdu,ama tek başına milli takımı sürükledi.Yorum yaparken mantık çizgisini aşmamak gerekir.olmuyorsa olmuyodur,zorlamanın manası yok.
quote:
Orjinalden alıntı: walcottt
ne basket ne futbol
adam olmaz bizim takımlar
ewet yaww basketdede yenıldıler
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: merlinthewizard
quote:
Sol açıkta tuncay ve ardadan başka alternatifimiz olduğunu sanmıyorum ben.Kurduğum takımda ardayı paranteze almışım.Bu ya tuncay ya arda oynar demek bunu bile anlamıyorsan ne desem boş.Hem tuncay bizim oyuncumuz değil neyine toz konduramıyayım kusura bakma sen de başka bir çeşitsinTümerin geçen sezon avrupa maçlarını izlemişsindir sanırım,ya da milli takımdaki performansını.Hatırlarsın bjkde oynarken çok formsuzdu,ama tek başına milli takımı sürükledi.Yorum yaparken mantık çizgisini aşmamak gerekir.olmuyorsa olmuyodur,zorlamanın manası yok.
öyle flashback lerle geçmişe gidip milli takıma alma oluyorsa hakan 40 ına kadar oynar beni şuanki futbolu ilgilendirir geçmişteki futbolunu ölçü alarak ne akdar mantıklı olduğunu bize gösterdin ve solda adam yok demişsinde bunu ayhanı sol açıkta izlemeiğin içinm söylediğini varsayıyorum eğer izlemiş olsaydın başka alternatifinin olduğunu görürdün tümer iyi oynadı onuda biliyoruzda tabi şuanki oyunuylada bu takımı sürükleyemez onudabiliyoruz
Terim riske girdi ve tutmadı. Ulan Malta'ya puan veriyoruz ona yanıyorum. Ne sistem var, ne oyun anlayışı, ne hücum. 2. yediğimiz gol rezalet ötesi
tikli, megaloman fatih istifa etmeli şaban da hacca gitmeli
avrupada top koşturan Türk futbolcukar sadece milli takım maçlarında saha yüzü görüyorlar .
çoğu kendi takımlarında ilk 11 de yok.
Yunanistan norveç maçlarında ki büyük sansımız artık yok bu futbolla gruptan çıkmaz imkansız.malta maçında şans ta olmasa hakemde yamuk yapsa alınması gerekiyordu alınmadı.Bence şansımız yok 3. olursak iyidir.