Malta dötünü yırttı aldı 1 puanı tepe tepe kullansınlar. Üzerimize oynanıyor diyeyim ben o hakemin düdüğünü gözüne sokardım orada olsam...
Teknik yorum yapmayın çok mu biliyorsunuz... Gidip sokakta herhangi birinede sorsak bir kadro yazar koyar önüne .Onu buraya al şunu oraya bu oynar mı gibi yorumlarla ben bu işi biliyorum havasında herkes komik. Bu takımla bu kadar oldu kazanabilirdik ama olmadı Malta tahmin ettiğimizden dirençli çıktı.
MALta tahminimizden dirençli değil A milli Takım tahminim edemeyeceğimiz derecede kötü oynadı.Özellikle hakan şükür çok berbat oıynadı.Boşuna feldkamp her maçta oynatmıyor onu.Terimde anlasa.Ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gidecek.
quote:
Orjinalden alıntı: hkacmaz
quote:
Orjinalden alıntı: freestyle_
Malta dötünü yırttı aldı 1 puanı tepe tepe kullansınlar. Üzerimize oynanıyor diyeyim ben o hakemin düdüğünü gözüne sokardım orada olsam...
Teknik yorum yapmayın çok mu biliyorsunuz... Gidip sokakta herhangi birinede sorsak bir kadro yazar koyar önüne .Onu buraya al şunu oraya bu oynar mı gibi yorumlarla ben bu işi biliyorum havasında herkes komik. Bu takımla bu kadar oldu kazanabilirdik ama olmadı Malta tahmin ettiğimizden dirençli çıktı.
MALta tahminimizden dirençli değil A milli Takım tahminim edemeyeceğimiz derecede kötü oynadı.Özellikle hakan şükür çok berbat oıynadı.Boşuna feldkamp her maçta oynatmıyor onu.Terimde anlasa.Ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gidecek.
Feldkamp bütün lig ve avrupa maçlarında oynattı Hakan ı . 5 maçtada 4 gol attı. Hakan oynamasa kim oynardı yerinde sorarım size? Bu kadar gömülen bir takıma karşı Shevchenko olması lazım ki ekseni etrafında dönsün golünü atsın.
fatih terim teknik direktörse ben başbakanım...... sürekli top şişirme huyunu galatasaraya getiren şahsiyetir.... hakan şükür galatasarayda oynasın yeter... bu ne kardeşim 50 yaşına geldi hala oynuyor... emre tuncay halil iler tutar bir yanı yok takımın... gruptan çıksak lider olsak ne yazar.. portekizi fransayı izleyen varmı.. bu adamlar bizi gol manyağı yapar.... kadro kötü teknik direktör kötü herşey kötü... allah sonumuzu hayretsin....
quote:
Orjinalden alıntı: irish
spiker: goool mu? direkten. bu arada bayrak kalkıyor.... üründül: yok bayrak kalkmıyor aut... spike: tamam aut bayrağı...
her yerde bu mesaj var yaw
ben ibrahim üzülmeze,servet çetine kızamam,ben senelerdir bu adamları izlerim,yetenekleri kısıtlı adamlar.bi hakan balta bi volkan yaman dururken ibrahim üzülmez neden?ayrıca bu kadar teknik oyuncular varken topu niçin havaya kaldırırız anlamıyorum.bence hamit milli takım kariyerindeki en berbat maçını oynadı,ceza saha çizgisinden kaleye çakacağına (nike sürekli çak istediğin yere dediği halde ) kanada doğru açıyor topu,altı pasa 5 kişinin içindeki hakan halil ikilisine orta yapıyor.tuncay keşke fenerbahçeden ayrılmasaydı.zaten yurtdışına çıkıpta performansı düşmeyen tugaydan başka örnek varsa hatırlatın lütfen bana.lig,avrupa her maç 90 dk oynatılan hakan şükür yoruluyor feldkamp gibi fatih terimde ondan vazgeçmiyor.Türk milli takımı 36 yaşında bir oyuncuya kaldıysa işimiz çok zor.Rui costa, figo,riquelme 30 u geçince milli takımı bırakıyor,bizim hakan şimdi de milli formayla en çok kaptan olma rekorunu kıracakmış.
hakan şükür Türk futbol tarihinin en çok gol kaçıran ve seyirciyi en çok fıtık eden topçularında biridir bu haliyle bir rekorada sahiptir.
Grup C O P YUN 7 18 NOR 8 16 TUR 7 14 BOS 8 13 MAC 8 9 MAL 8 5 MOL 8 2 Alınan sonuçlar sonucu oluşan puan durum.
Yemin ediyorum Kasımpaşa 5 atardı bu maltaya.
Hakan Şükür ne yaptı bu maçta, rekortmen kral.
Benim anlamadığım birşey var...Trabzon ileri ucu çok iyi oynuyor...Al oynat yani niye oynatmıyorsun ki....
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: hkacmaz
quote:
Feldkamp bütün lig ve avrupa maçlarında oynattı Hakan ı . 5 maçtada 4 gol attı. Hakan oynamasa kim oynardı yerinde sorarım size? Bu kadar gömülen bir takıma karşı Shevchenko olması lazım ki ekseni etrafında dönsün golünü atsın.
Ümit karan oynayabilirdi.Orta orta yine orta ve gene orta gördük ama hakan şüür çoğunu kaçırdı.Gelenlerede adam gibi vuramadı.Ve yine her maçta var.Bak buraya yazıyorum çarşamba günüde kadroda olacak.Neredeyse idmanlarda oturup çay içecek.Nasıl olsa terim ilk 11 de yer verecek.10 kişi ile hatta 9,5 kişi ile 2:2 yne iyi yırttık.
Basta HAMİT ve EMRE olmak üzere sonra tuncay gokdeniz bunlar maltaya ceza sahası dısından rahat gol atabilecek futbolcular ama neden hic 1 tane bile cekmediler
quote:
Orjinalden alıntı: aykutx
Yemin ediyorum Kasımpaşa 5 atardı bu maltaya.
Üstelikte gol yemezdi.
quote:
SEN NEYLE IZLEDIN MACI GOZLERINLEMI? HAKLEM RESMEN BIZI KAYIRDI IBRAHIMIN POZISYONU 100 DE 100 PENALTI VERSE KIMSE GIK DEMEZ MALTA YIRTMIS DIOSUN NE YAPSIN GELIN 5 ATINMI DESIN SEN HALA TERIMI HAKANI SAVUNUOSAN ZATEN SNEINLE MAC MUHABBETI YAPANLAR DAHIL CEVAP VERMEK BILE BOŞ..
valla hakem son derece bizdendi
ve asıl zorla yırtan biz olduk
quote:
Orjinalden alıntı: LimeWaRe
quote:
SEN NEYLE IZLEDIN MACI GOZLERINLEMI? HAKLEM RESMEN BIZI KAYIRDI IBRAHIMIN POZISYONU 100 DE 100 PENALTI VERSE KIMSE GIK DEMEZ MALTA YIRTMIS DIOSUN NE YAPSIN GELIN 5 ATINMI DESIN SEN HALA TERIMI HAKANI SAVUNUOSAN ZATEN SNEINLE MAC MUHABBETI YAPANLAR DAHIL CEVAP VERMEK BILE BOŞ..
yapma freestyle_ Allah aşkına malta dirençli çıkmışmış,fatih terim maçtan sonra kendi söyledi mücadele etmedik diye,nasıl olsa yeneriz havasındaydı futbolcular.hakem alakasız kartlar çıkardı bizim futbolculara ama adamlaron verilmeyen bir penaltısı var.futbolcu topu kurtarıyor toraman ın yanından geçmek için bir hamlesi var ama toraman ın elleri suratında,kesin penaltı.
yani bu gruptan çıkamayacak mıyız? diğerlerinde ne var yani bunların hiçbiri bizden iyi değil belki daha akıllıdır Maltayı yenemiyoruz konuya emek veren arkadaşların çoğuna katılıyorum
Yanlış hatırlamıyorsam Yunanistan'da Malta'yı son dakikalarda bulduğu golle 1-0 yenmişti. Artık kolay takım yok.
Hakan,Arda,Ayhan mükemmeldi.Hele hele Ayhan süperdi.Maltanın 2.golünü sağolsun onun yüzünden yedik.Acemice o bölgede bacaklarını 1 metre açarsan gol de olur başka şeyler de olur.Ağlayıp zırlayarak milli takım forması istenmez,onu kim hakediyorsa o giymelidir o formayı. Emre,Tuncay bitmiş,Hakan desen söylemeye gerek yok,Arda da etkili değildi,zaten sakatlandı daha sonra.Ben Halil ve Hamitin dışında vasatı geçen oyuncu sayamıyorum.Malta gibi bir takım,ortasahamızı mahvetmişse Türk Futbolu bitmiştir.Aurelioya laf atanları merak ediyorum,Aurelio bu takıma ihtiyaç mı ihtiyaç değil mi?Ayrıca Bir İbrahim Üzülmez gerçeği de var.Adam çalışıyor,mücadele ediyor ama kumaşı o kadar daha ne yapsın adam!Koşuyor ve süratiyle adam da geçiyor,çizgiye kadar iniyor,orta açamıyor allahtan bi asist yaptı gene.Milli takım bu değil,bu olmamalı 2. sınıf Balkan Ülkeleri gibi oynamaya başladık buna üzülüyorum. KADRO BU ŞEKİLDE OLMALI.
Tuncay çok kötüydü bugün....Ama aurelio olmalı mutlaka...
Diğer başlıkta yazdıklarımı tekrarlayayım;
Maç başlıyor, kadroya bakın. Sabri, önünde Tuncay, Ortada Emre, Hamit. Solda İbrahim önünde Arda. İlerde Hakan ve Halil.
Yahu arkadaşlar, Romanya maçında da görüldü, Hamit in orta sahada ne işi var, Koskoca Bayern TD de mi aptal, solda oyntıyorda, Terim orta sahada görev vermiş. Maceraya bak.
Ayrıca Ömer Üründül diyorki adamlar 10 kişi savunmada, KOCA BİR YALAN............. 2 malta uç oyuncusu santrada duruyor, servet ile Toraman onları kollayacak ama nerdeeeeee. Rakipten uzak durunca her dönen top adamların bu ikilisine geliyor, çünkü hamit ve Emre bırakmışlar orta sahayı ceza sahası önündeler.
Ya sol kanat, Arda sakatlandımı, canımı istemedi, belli değil gitti. İbrahim zaten belli oynadığı oyun oyun değil, ortaları dağlara taşlara, sadece golde iyi attı o da gol oldu.
TUNCAY ise, bitmiş, geçmiş olsun arkadaşlar, Tuncay ı artık silebilirsiniz........
Sabri? sanki o hırlı mı? oda öyle.
Gelelim İleri uca, HAKAN hala bu takımda oynayacaksa, çok ciddiyim bu milli takımın maçlarını artık izlemem. Hakanın Emekli ikrameiyesi Milli Takımda oynamakmıdır?
Halil ise yapa yalnız , top atmıyorlar ne yerden ne havadan.
BU TAKIM VE TD AVRUPA KUPASINA KATILAMAZ:
FATİH TERİM VE BU KADRO TÜMÜYLE İSTİFA.....................
YANINDA ULUSOYDA.........................
MALTAYA gelince. Maltanın Kurtuluş gününü kutlar, başarılı mücadelelerini kutlarım. (2. sınıf takım ve oyuncular ama milli günlerinin değerini biliyorlar)