Biliyordum böyle olacağını sırf o yüzden izlemedim.İyi ki izleyip sinirlerimi bozmamışım.Önümüzdeki maçlara bakcaz artık...
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
HAKAN 2010 DÜnya kupasında da oynayacak ve biz DÜNYA KUPASINI ALACAĞIZ İNŞALLAH
Bu adam sırf Fetullah Hocanın elini öptü diye oynuyor sırf arkasında cemaat var diye eğer öyle değilse ben de bişi bilmiyorum
Futbolu anlayan herkes Hakanın arkasında bir lobi olduğunu, bu adamın futbol değil , futbol yazarı bile olaaycağını bu yaşından sonra bilir...
Malta gibi bir takıma verdiğimiz pozisyonlara bak .
Terim ne yapmaya çalışıyor.
bu savunmayla bu kadar
servet ve ibrahim toraman'ın olduğu takımın gol yemesi normaldir ikiside sakat adam , bir de ayhan'ı ekle , forvet desen direk dökülüyor , fatih terim istifa etsin zaten bir yere de gideceğimiz yok , yazıklar olsun
quote:
Orjinalden alıntı: irish
Peki şuna ne demeli:
Ayhan, gökdeniz, hamit Kendi takımlarında çok iyi oynarlarken milli takımda 2'si ilk onbirde yok diğeri de vasat bir futbol oynuyor....Burda demek ki ya sistem de bir hata var ya da terim de....gerçi ikisi de aynı kapıya çıkıyor...
bak kardes ben 3 sene kadar bursanin alt yapisinda oynadim . nasil anlatayim sen kos kos gol aticak diye bir oyuncuya oynuyacaksin ama oda atamiyacak veya en ufak darbede yikilicak veya gol atamadiginda belini , kicini tutucak . sen ozaman kiziyorsun . cunku sen kendini parcaliyorsun adam eksiltmeyle heleki topu kanada tasiyip 60 metre ili geri kosucaksin o zor is . bana gore hamit sikildi hakana top atmaktan. hakan toptan saklaniyor . yok top defanstan sekicekte o da bosa vurucak . yok oyle . mahalle maclarinda bile olurdu boyle tipler cocuklugumda , mahallenin eskiyasi ileride durur ama en kazmasi olurdu , zaten top oynanmazdi . is boyle yani . hakan bu takimdan cikicak . Fatih terim cok yuz veriyor bu diger futbolculari rahatsiz eder ...
quote:
not: Dikkat ederseniz servet'le ilgili bir yorum yapmadım
yorum yapmaya değmez
Gökdeniz ve Ayhan dışında bir tane iyi oynayan adam yoktu
kimse şu ana bakarak yorum yapmasın sorun daha derinlerde 3-4 gün önce bu konuyu açmıştım ama kimse ilgi göstermemiş sorun oraya yazdığım problemlerin çözümünde Ahmet de Mehmet de değil.
ayhan ve gökdeniz dışında gerisi boş ulan hamit öküz gibi şut çekion kaleci iliklerine kdar titriyo gelince ama bu maç 1 kere vurmadaın emrenin vurmadığı topları söylemiyorum bile basket mi lan bu adama faul yaptırmaya çalışıyon çak istediğin yeretuncay konusu başka bişi zaten ayhan ilk 11 de olmalıydı
4
tuncay çok kötüydü hakan artık bırakmalı deli ibo da çok kötüydü sol ileri uç hiçbişey yapamadı onun yüzünden
birazda şansızdık be arkadaşlar
Ya bizim klüplerimizden biri çıksa kazanırdı ya.Böyle bişey olmaz.Koy Kayserispor'u kafa kafaya oynar
fatih terim konusuyor ... yensede norwecin onundeynmisik , ulan 2. cilik dusunur olduk . 1.ciydik be . bu adam degilmiydi guruptan 1. cikicaz diyen . iste boyle adamlarla calismiycaksin, dansoz gibi kiviriyor ...
beyler bu tuncay hakkatten ölmüş ingiltere'de bitirmişler adamı
spiker: goool mu? direkten. bu arada bayrak kalkıyor.... üründül: yok bayrak kalkmıyor aut... spike: tamam aut bayrağı...
Malta dötünü yırttı aldı 1 puanı tepe tepe kullansınlar. Üzerimize oynanıyor diyeyim ben o hakemin düdüğünü gözüne sokardım orada olsam...
Teknik yorum yapmayın çok mu biliyorsunuz... Gidip sokakta herhangi birinede sorsak bir kadro yazar koyar önüne .Onu buraya al şunu oraya bu oynar mı gibi yorumlarla ben bu işi biliyorum havasında herkes komik. Bu takımla bu kadar oldu kazanabilirdik ama olmadı Malta tahmin ettiğimizden dirençli çıktı.
quote:
spiker: goool mu? direkten. bu arada bayrak kalkıyor.... üründül: yok bayrak kalkmıyor aut... spike: tamam aut bayrağı...
aksam tv8de maltaya takım değil havada karada farklı kazanırız diye iddaa tahmini yapıyordu o spiker.