yazıklar olsun hepsine.malta gibi bir takımı yenemedik.ayıp be...
10-2 olur du adamlar tarihi farkı kaçırdı ya...
Terim koçum Helal olsun.
İbrahim T. li İbrahim Ü lü Servet li Milli Takım başarıdan başarıya koşacak.
DMC si olmayan milli takım başarıdan başarıya koçacakç
Dünyanın en iyi Forveti Hakan Şükürle biz kesin dünya kupaısını alırız.
Takımlarında oynamayan Emre Tuncay Arda Hamit, diili geçmiş Hakan Servet İbrahim üzülmez, kazma Toraman,kazma ötesi kama Ayhan...
Bosnanın 5-0 yendiği takım bize 10 tane atacaktı.
Oha Ft Oha.
Ne eski fatih terim ne de eski Milli takım var.toplasan bir ilçe nfüsü etmeyen maltaya 70 milyonun uşakları maçı ancak beraberliğe geytirebildi.Ayrıca gruptan çıkmakta hayal oldu.
elendik hepimize geçmiş olsun .
yani lanet olsun yazıklar olsıun olmaz olsun böyle bir takım yuh arttk Allah nasıl biliyorsa sizi öyle yapsın daha ne sayayım küfür mü edeyim rezil herifler
yani şu hamitin oyununu son dakikalarda gördünüz adam resmen onlara orta açıyor bize değilde puuu eline yüzüne hamit senin Allah nasıl ibliyorsa öyle yapsın seni de ne halin varsa gör isteksiz adam sanki malta da forma giyiyor ya insan son dakikalarda bari istekli oynar valla uzatmaycam çok sinirliyim küfredeblirim
Bu Maltalılar neye seviniyor böyle? Beraberliğe bu kadar sevinilir mi? Hem de hiç bir iddianız yokken. Bir şeylerin kuyruk acısı var sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
10-2 olur du adamlar tarihi farkı kaçırdı ya...
Terim koçum Helal olsun.
İbrahim T. li İbrahim Ü lü Servet li Milli Takım başarıdan başarıya koşacak.
DMC si olmayan milli takım başarıdan başarıya koçacakç
Dünyanın en iyi Forveti Hakan Şükürle biz kesin dünya kupaısını alırız.
Takımlarında oynamayan Emre Tuncay Arda Hamit, diili geçmiş Hakan Servet İbrahim üzülmez, kazma Toraman,kazma ötesi kama Ayhan...
Bosnanın 5-0 yendiği takım bize 10 tane atacaktı.
malesef ++++
tüm dünya basınında çıkar artık bu rezil olduk..asıl sinir olduğum şey..biz burda kahroluyoruz..orda adam gibi oynamayan topçuların umru değil..yazıklar olsun..
Elendik geçmiş olsun herkese
Benim birşey dikkatimi çekiyor:
Taç atışlarının %80 inini rakibe kaptırıyoruz...bunu biraz daha ciddiye almak lazım... Ayrıca korner atmayı hiç bilmiyoruz...korner demek bariz gol şansı demek..
Bir de ortaların çoğu ya ön direğe ya da taaa arka taraf gidiyor...biraz çalışın arkadaş...
Bir de futbolcuları yorumlayayım...
Eksiler Tuncay bütün topları kaptırdı...
İbrahim üzülmez hayatında kaç kere çalım attı ki tuncay çıktıktan sonra çalım atmaya çalışıyor
Hakan'dan hiç bahsetmiyorum bile..
Emre ye kaç kere şut şansı geldi vurmadı...
defans konusuna da girmeyelim çıkamayız...
artılar
var mı ki?
gökdeniz hepsine bedel oynadı bence...
not: Dikkat ederseniz servet'le ilgili bir yorum yapmadım
Terimin takım taktiğinde neden kaleye 1 tane şut çekilmez altı pastan hala orta atılıyor doğru düzgün 1 tane şutumuz yok. Şu jenerasyonun doldur boşalt futbolla harcanması terimin eseridir.Malta gibi takıma puan kaptırdık yazıklar olsun valla.
terim çıkıp bi özür dilese bari istifa etmicek herhalde... 70 milyonu üzdügüm için hepiniz<de özür dilerim falan demeyi akıl eder herhalde..
HAKAN 2010 DÜnya kupasında da oynayacak ve biz DÜNYA KUPASINI ALACAĞIZ İNŞALLAH
Bu adam sırf Fetullah Hocanın elini öptü diye oynuyor sırf arkasında cemaat var diye eğer öyle değilse ben de bişi bilmiyorum
Futbolu anlayan herkes Hakanın arkasında bir lobi olduğunu, bu adamın futbol değil , futbol yazarı bile olaaycağını bu yaşından sonra bilir...
son dakikalarda bir pozisyon dikkatimi cekti,topu alabilme sansi varken hamit topa ayagini sokmadi buyuk bir firsati teptik bundan sonra isi zora soktuk,yunanlilar bayram yapiyordur simdi
quote:
not: Dikkat ederseniz servet'le ilgili bir yorum yapmadım
Yediğimiz 2.golde çok orjinaldi.
fatih terim bence bu kadroyu ''acaba bu takımı nasıl en kötü şekilde kurabilirim'' düşüncesiyle kurdu..bi kadro bu kadar kötü kurulur.
ibrahim üzülmez,ayhan akman,servet,emre var
serdar özkan,serdar kurtuluş,koray yok
yani ben böyle işin..
quote:
Orjinalden alıntı: gael
son dakikalarda bir pozisyon dikkatimi cekti,topu alabilme sansi varken hamit topa ayagini sokmadi buyuk bir firsati teptik bundan sonra isi zora soktuk,yunanlilar bayram yapiyordur simdi
yunanistanada yenilecegiz , norwetede deplasmanda 5 yeriz . bu ne bole ya ...
Peki şuna ne demeli:
Ayhan, gökdeniz, hamit Kendi takımlarında çok iyi oynarlarken milli takımda 2'si ilk onbirde yok diğeri de vasat bir futbol oynuyor....Burda demek ki ya sistem de bir hata var ya da terim de....gerçi ikisi de aynı kapıya çıkıyor...