abi bu terimle bu kadar olur işte boston tutacak adamları oynatıyor..Acil kovulması lazım..
cacık olmaz milli takımdan fatih terim istifa
hakan şüküre dayanamıyorum yaa adam ayakta duramıyor..Milli takımda 11 den çıkmıyor.. kaçırdıgı goller saç yolduruyor.. Bu adam 5 sene daha milli takımda oynarmı acaba..
hamit
GoooooooooooOOOOOLLLLLL !!!!!!!! 1-1 Hamit
atarsa hamit atar diyen arkadaşı kutluyorum =))
quote:
Orjinalden alıntı: fallofday
hamit
pardon ikizler ya karıştırmışım halil 1-1
ehueheh kaleciye çarptı girdi eheuh
Böyle bir takıma bu kadar zorlanan Milli takım gruptan çıksa ne yapabilir ?
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Ha halil ha hamit aynı şey
bu arada ayhan ı kutlamak lazım golde...
quote:
Orjinalden alıntı: orgulas
İstersen kutla ama Hamit değil Halil attı Ama ilk etapta bende şaşırdım Hamit sandım
quote:
Orjinalden alıntı: _ENGN_
quote:
Orjinalden alıntı: orgulas
İstersen kutla ama Hamit değil Halil attı Ama ilk etapta bende şaşırdım Hamit sandım
gol olur olmaz fırladım buraya tipine bakarak yazdım =)) onlarda o kadar benzemeseymiş
Yine kötüyüz
5 dk adam gibi bastırdığımızda neler yapacağımız ortaya çıktı aramızda 3 kat kalite farkı var.ikinci yarı maç 3-1 olur ve maç öyle biter diye düşünüyorum. ayhanın pası süperdi.ibo nasıl öyle orta yaptı bende şaşırdım. halil kaleciye ve maltalı şovalyelere kapağı verdi
ikinci. yarı iyice kapanır bu herifler , hepsi bize aslan kesiliyor.
takım iyi ama motivasyon sorunları var..karşılarındakini ciddiye almayan dağınık bir oyun sistemi var, gerçek güçlerini golü yer yemez yani iş zora girer girmez gösteriyorlar.. Kısacası fatih hoca bu konunun üzerine giderse daha iyi olur sanırım
bende takım gençleşmeli biraz bu kadar yaşlı adamla olmuyor orta sahada 3 tane topa basan adam olmalı
havadan derinlemesine paslarda sürekli adam kaçırdılar..gol de böyle geldi zaten.. 2. yarıda aynı şekilde adam kaçırırsak rahat alırız..ama cidden takım bi felaket..çok kötü oynuyorlar..