Şimdi Ara

Türkiye Materyal Bir Kavime Dönüşüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktaki gibi. Materyal Bir Kavim Oluyoruz;

Materyalden kastım yani herşey para pul maddi olmuş kızlar paralı erkeklerin peşinde insanlar işini yaptırmanın peşinde bunları örnek verebiliriz.

Çok yakında iyilik yapacak insan kalmayacak. solumuş olduğumuz havaya bile para verecek düzeye geleceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyinli İnsan -- 14 Ağustos 2016; 19:54:36 >

• Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın,maneviyat olmazsa yerini maddiyat doldurmaya çalışır ama ne fayda.Hiç bir zaman madde tek başına insana mutluluk veremez.İnsanlar ahlakı önemsememeye başladı, çocukların bile ağızlarında küfür.Küfür etmek öyle kolay olmuş ki sabahtan akşama konuşulan şey küfür.En ufak menfaat için insanlar birbirini satıyor.Okul bitiyor kaç yıllık arkadaşlarını hiç arayıp sormuyorlar kimle iş yapıyorlarsa onlarla görüşüyorlar.Bunların hepsinin nedeni manevi boşluk ve bu boşluğu maddi çıkarlarla doldurma arayışı ama ne fayda!
  • Olum her geçen gün içim kararıyor lan
  • Hicbir mesajı okumadim katiliyorsaniz paypala alırım odemeyi manevi olarakta sizin yerinize dusunurum

• Materyal kavime dönüşüyor derken mal mı demek istiyorsun birader? Materyalist de bari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

Hicbir mesajı okumadim katiliyorsaniz paypala alırım odemeyi manevi olarakta sizin yerinize dusunurum

okuma çünki sen 600bin tlye ev alamayacaksın senden sonraki çocuk ise 1600 bin tl ye ev alacak. materyallik hızla devam ediyor hiçbirşeyin tadı kalmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyinli İnsan

quote:

Hicbir mesajı okumadim katiliyorsaniz paypala alırım odemeyi manevi olarakta sizin yerinize dusunurum

okuma çünki sen 600bin tlye ev alamayacaksın senden sonraki çocuk ise 1600 bin tl ye ev alacak. materyallik hızla devam ediyor hiçbirşeyin tadı kalmadı.

Anlamadım ben nasıl 600tlye ev alamayacağım

Çocuğum nasıl 1600 'bin' Tl ye ev alacak

Ayrıca neden ev alıyoruz

• quote:

quote:

quote:

Ayrıca neden ev alıyoruz

hocam sen bi istanbula gelde gez heralde yaşamıyorsun sen buralarda asgari ücret 1300 ev kirası 1500

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ayrıca neden ev alıyoruz

hocam sen bi istanbula gelde gez heralde yaşamıyorsun sen buralarda asgari ücret 1300 ev kirası 1500

Biliyorum orda nasıl olduğunu alan oldukça öyle devam eder. Ben olsam çadır kurardim ya da araba da yatardim.

• Materyal ne la
    Blokladım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.