Şimdi Ara

türkiye ne zaman 1 gigabit internete kavuşur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu mevzu daha cok tartısılır. ben kesin bir tarih vermeden sunu soyleleyım. bir kere bu hız bizler görmeyiz. bizlerden sonrakilerde görmezler... onlardan sonrakilerde göremezler.............
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

once sunu sormak lazim:

Turkiye 1 gbit internete kavusur mu?

+1000
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

bu mevzu daha cok tartısılır. ben kesin bir tarih vermeden sunu soyleleyım. bir kere bu hız bizler görmeyiz. bizlerden sonrakilerde görmezler... onlardan sonrakilerde göremezler.............

onlardan, onlardan,onlardan sonrakiler belki
  • evelallah goruruz de
    medyumluk yapmaya gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: a1ps

aylık 42.101,16 YTL verirsen 1000Mbps hıza şuanda kavuşabilirsin :D

bknz. turk telekom metro ethernet tarifeleri

Arkadaşlar önce organize olunur sonra aynı şehirde 1000 kişi bulunur, 42.000 YTL 1000'e bölünür. Adam başı 42 YTL'ye gönlünce 1 Mbit'ten bağlanılır. Nasıl fikir.

• kendi teknolojilerini geliştirdiği zaman. yoksa böyle 0 üretim ve ithalat ile olmaz bu işler. fransayı o kadar örnek gösteriyorsunuz ama adamlar dsl teknolojisinde dünya lideri.
  • Yukarıdaki mesajları okuyunca karar verdim; ölmeden önce Japonya'ya gideceğim ve o günün en hızlı internetini kullanacağım, internette gezinmenin keyfine varacağım, şakırt diye dosya indireceğim, download yaptığım için sabit diskimi yakacağım.... Tüm bunların keyfine varacağım.

• bizim göreceğimizi sanmam

ama yabancıların üzerimizden para kazanmasını engellediğimizde yani kendi kendimize yetecek bi ülke oluğumuzda belki..yani yine biz göremeyeceğiz
  • Hamsi kavağa çıkınca olur.
  • 30 Şubat 2008
  • quote:

Orjinalden alıntı: theone01

quote:

Arkadaşlar önce organize olunur sonra aynı şehirde 1000 kişi bulunur, 42.000 YTL 1000'e bölünür. Adam başı 42 YTL'ye gönlünce 1 Mbit'ten bağlanılır. Nasıl fikir.

Normalde 1mbit kaç YTL ki?

• quote:

Nasıl da kazıklanıyoruz gerçekten. Dediğin çok doğru. 1 mbit fiyatı 99ytl olacak Nisanda. Aslında kendi telekomumuzu kursak ne güzel olurdu.
  • - Erdener abi, Türkiye ne zaman 1 Gigabit internete kavuşur abi?

- Kavuşmaz...

- Ama çok büyük yatırımlar yapıyorlarmış Erdener abi.

- Uzaklaş benden...
  • yıl : 3007
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

quote:

Normalde 1mbit kaç YTL ki?

1 Mbit 99 YTL 1 Nisan itibariyle

• bu kadar güzel yorumun üstüne ne denir ki durun 4 mb lık şarkı 4 dakikada indir şükür DENİR
  • Erkekler doğum yapmaya başladığı zaman kavuşuruz

TRAJİKOMİK HAYALİ DİALOG

Postacı Memet : Sayın Doany, 1 Nisan'dan itibaren geçerli olacak tarifeleri gördüm.
    Çok güzel indirimler var. Ancak 256 Kbit hızda hiç indirime gidilmemiş.

Paul Doany : Sende de hiç ticari zeka yokmuş be Memet. Ben altyapıya iyi-kötü
    yatırım yaparak ADSL hizmetini geliştirdim. Eee? Bu yatırımın maliyeti kimden
    çıkacak? Benden mi? Yooo hayır! Ben buraya kar etmeye geldim, Türk milletini ihya
    etmeye değil.

Postacı Memet : Evet ama, birşey anlamadım.

Paul Doany : Bak Memet, eğer 256 Kbit hızda indirim yaparsam ve hiçbir ADSL kullanıcısı
    tarife değiştirmezse ADSL gelirinde düşüş olur. Oysa 90% lık kesimin kullandığı
    tarifede indirim yapmazsam kaybım olmaz. Ancak üst hızlara yapılan indirimler bazı
    enayilere cazip gelecek ve dayanamayıp üst hızlara geçecekler. Böylece kesemi daha
    hızlı dolduracam. Hem de halkın sevgisini kazanacam.

Postacı Memet : Haklısınız, sizin zekanıza hayranım Sayın Doany.

Paul Doany : Tamam, yeter bu kadar muhabbet. Şimdi yıkıl karşımdan..!

Postacı Memet : Emredersiniz Sayın Doany.

• ibibikler ötmeden kavuşuruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaimar

benim tahminim150 yıl sonra 1 gigabit internete kavuşuruz.tabi yabancı ülkeler 1 tb internetle girerken biz 180 ytlye gireriz

Sen karıştırıyorsun arkadaşım. 150 yıl sonra gelen matbaa. 150 sene 1 Gbit Internet için az. Internet bu boru mu?
  • ya hani ÖZAL-ŞEYTAN fıkrası vardı.. ne zaman ulkemde enfalasyon kalkacak ve halkım feraha
    kavuşacak diye sordugunda özal, şeyta BEN GOREMEYECEM diye dovunuyordu. sanırım buda
    ona benzer bi durumm... BEN GOREMEYECEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMM
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.