Şimdi Ara

türkiye ne zaman 1 gigabit internete kavuşur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim tahminim150 yıl sonra 1 gigabit internete kavuşuruz.tabi yabancı ülkeler 1 tb internetle girerken biz 180 ytlye gireriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaimar -- 15 Mart 2007; 18:07:55 >

• Saçmalama. Bİr 8-9 yıl sonra mümkün
  • 2020 yıllarında olabilir.

(Yine dünyanın kullandığı internetin 100 katı yavaş ve 10 katı pahalı interneti kullanmaya devam ederiz.)
  • Olan 1 mbit bile doğru dürüst çalışmazken yorum yapmak zor...
  • Bence 2018 yılında olur.Bizde o zaman gerçek internet keyfine varırız.
  • once sunu sormak lazim:

Turkiye 1 gbit internete kavusur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serji -- 15 Mart 2007; 20:22:15 >
  • ben hayal edemiyorum... 1gbit bize çokkkk uzak... Yazık bize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dunyanin sonu yaklasiyor oyle bir baglanti olmayacak

Gonlunu ferah tut yani
  • 256 ya 1 ytl indirimi bile çok gören bi kurum 1 Gbit internet getirecek ha siz çok beklerisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 15 Mart 2007; 23:15:59 >
  • ya artık 256 kardeşim gibi oldu ondan vazgeçmem 100le indirmek bana göre değil ben 100mb 1.5-2 saate indirmeyi seviom 15dkda 100mb indirsem ne keyfi kalır bu işin. hiç böyle düşündünüz mü
  • ooooooo biz 1 gbit i bekleye duram dunyada yaşam biter bu delik ozon yuzunden.
    Millet ay'a taşınır dunya bize kalır (ne kalırsa artık) o zaman dnyada tek biz kalcagımızdan
    mecburen telekom bi ihtimal ucuza adsl verebilir
  • "Parasını verin kullanın kardeşim, beğenmiyorsanız kullanmayın" diyen arkadaşların örnek verebileceği hizmeti örneklendireyim;

Bugün 42.000 ytl/ay verirseniz Türk Telekom'un Metro Ethernet imkanından faydalanabilirsiniz. Tam 1 Gbps.

Uzun lafın kısası Türkiye'de 1 gbps hizmet var. Parasını verene...
  • aylık 42.101,16 YTL verirsen 1000Mbps hıza şuanda kavuşabilirsin :D

bknz. turk telekom metro ethernet tarifeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1ps -- 15 Mart 2007; 23:46:14 >

• aylık o para bende olsa

1) ne edem metro net'i.. once 2 tane en fıstıgından ukraynalı cıtır bulurum kendime
    2) harcasam harcasam ayda 20000 ytl harcasam hadi 30000 ytl .. gerisinede bankaya yatırır
    ve 1 sene sonunda ise 120000 ytle canavar gibi bi araba alırım.... salakmıyım ayda 40000 ytl vereyim
    net icin

• biz göremeyız ama ilerde çok değil aslında sadece 892379823798273982739 gün sonra ...
  • 2030 yılında dünyanın sonu gelicek zaten ne adsl dua edelim hızı düşürmesinler
  • ona be daha 256'dan vazgeçemiyor o kadar kişi bu hızla interneti kurutur bunlar
  • 2042
  • quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

"Parasını verin kullanın kardeşim, beğenmiyorsanız kullanmayın" diyen arkadaşların örnek verebileceği hizmeti örneklendireyim;

Bugün 42.000 ytl/ay verirseniz Türk Telekom'un Metro Ethernet imkanından faydalanabilirsiniz. Tam 1 Gbps.

Uzun lafın kısası Türkiye'de 1 gbps hizmet var. Parasını verene...

o parayı verene kadar yurt dışından fiber optik kabloyu kendim çekerim :D
  • bence 2026'nin Mayis ayinin 13unde gelir
    ne oldu beyler ?
    Simdi de falciliga mi basladik ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.