Şimdi Ara

Türkiye neden böyle yönetiliyor? Neden ya, neden? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
9.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
249 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İl teber

Irakta ve Suriye'de bölücü terör örgütlerini tepeliyoruz.

Ege'de ve Akdeniz'de Yunanistan ve Fransa ile Mavi vatanı yedirmemek için cebelleşiyoruz.

Ama Almanın yaptığı bmw yi alamıyoruz kenk boş ver...

Ya senin çapın ne katma değerin ne ürettiğin bilgi ne ?

Bütün telefon , bilgisayar başında beyni sulanan asalak yaşam tipleri ne bekliyorlar anlamıyorum.

Sen Almanın cebine girecek 20 bin euro bmw parasına karşılık olarak dışarıdan ülkeye bir şekilde 20 bin euro sokabiliyor musun ?

Bunu yapmıyorsan o delik hep dışa doğru büyür ben sana söyleyiyim.

He doğru tabi devlet vergi alıyormuş almasın devlet bize baksın ve ya dövlet bize bahmir .

Çok haklısın hacı. Bence şu duruma gelene kadar vergiler artırılmalı:

Hepimiz aynı gemideyiz sonuçta.

• Türkiye'nin zeka seviyesine göre yönetiliyor işte fazlası olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İl teber

Irakta ve Suriye'de bölücü terör örgütlerini tepeliyoruz.

Ege'de ve Akdeniz'de Yunanistan ve Fransa ile Mavi vatanı yedirmemek için cebelleşiyoruz.

Ama Almanın yaptığı bmw yi alamıyoruz kenk boş ver...

Ya senin çapın ne katma değerin ne ürettiğin bilgi ne ?

Bütün telefon , bilgisayar başında beyni sulanan asalak yaşam tipleri ne bekliyorlar anlamıyorum.

Sen Almanın cebine girecek 20 bin euro bmw parasına karşılık olarak dışarıdan ülkeye bir şekilde 20 bin euro sokabiliyor musun ?

Bunu yapmıyorsan o delik hep dışa doğru büyür ben sana söyleyiyim.

He doğru tabi devlet vergi alıyormuş almasın devlet bize baksın ve ya dövlet bize bahmir .

Suriye'de Irak'ta terörist tepeliyoruz ne demek? Bu yüzden mi ekonomi bu halde?

Yok Akdeniz'de Yunan ve Fransız ile cebellesiyoruz ondan ekonomimiz çok kötü hahahaha , Yunan ve Fransızın ekonomiside kötü mü peki? Üstüne Yunanistan 24 tane Rafale uçağı alıyor

Sizin gibi tipler klasik oldu artık vatan millet gazına çöpten ekmek toplasan hükümeti haklı bulacaksın

• 20 bin dolar gelir vardı 1000 e mi düşürdüi.

tank motoru yapılıyorduda yapılmasınmı dedi

mars ta telefonu üretiyordukta yapılmasın mı dedi.

• Ne yazık ki toplumların gelişme süreçleri vardır ve 2020 yılında Türkiye de yaşıyan insanlar bu gelişim sürecinin başlarına denk geldik halkımız ne yazık ki tamamen gelişmedi en büyük sorun bu bir ülkenin vatandaşlarının büyük bi çogunluğu nasıl düşünüp nasıl yaşamayı tercih ediyorsa yada nasıl yaşamak istiyorsa öyle liderleri seçer çok basit bu halkımızın büyük çoğunluğu kadınları cinsel obje dolandırıcılığı ticari zeka bi koca bir dünyayı karnına sığdırabilen el üstünde tutulması gereken kadınlara mal gibi bakıyor en önemli konu ise cahilliğe ve suça özgüven sağlıyan bir hukuk sistemi olduğu için bu haldeyiz ne yazık ki

Saygılarımla!

• Ülkede halkın çoğunluğunun tercihi yaşanıyor yapacak birşey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Çok hassas bir konu latife yapayım derken forumun ak trollu damgası yiyebilirsiniz

• Görgüsüzlük. Ne parasal ne saygı ne de güç olarak görmemiş birini getirirsen doymaz hep daha fazlasını ister. Bir de Arap beyinli sevici olursa seyreyle sen cümbüşü. Tayyip yanlış ülkede doğmuş, başğanımıza petrol zengini bir arap ülkesi çok yakışırmış.

• BOP takır takır işliyor. Türkiye düşmanlığı. Arap seviciliği değil. Gelecekte çıkacak savaşlarda, kargaşalarda; araplar arada ölüp gidecek bir araç sadece. Her iki tarafta düzenli olarak kışkırtılıyor. Haberlere bakarsanız Türkler’in arapları dövdüğü haberleri ve arapların Türkiye’de yaptığı illegal işlerin haberlerini görürsünüz.

• Onları biz seçtik, bizim içimizden çıktılar,bizim gibi yetiştiler, gökten inmediler. Sen halk olarak neysen seni yöneten adamlar da odur işte.

• Zübük

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AE08F0836

Onları biz seçtik, bizim içimizden çıktılar,bizim gibi yetiştiler, gökten inmediler. Sen halk olarak neysen seni yöneten adamlar da odur işte.

Biraz daha farklı.

Onlar birileri tarafından seçildi, yetiştirildi, desteklendi. Günü gelince iyice parlatılıp (hatta rakipleri karalanıp) sandıkta halkın önüne atıldı. Sosyologlar toplum mühendisleri çok iyi biliyor halkın tepkisini.

Böyle uzun soluklu bir plan yapabilecek güç muhalefeti de es geçmemiştir herhalde. İşe uyananlarda bi şekil susturulmuş.

Hal böyle olunca bize de ömrü tüketip bu diyarlardan göçmek kalıyor...

• Bunları da saygı ve sevgi ile anacaklar vardır hatta Atatürk ü bile sevmeyenler var içimizde. Herkese yaranamazsın...

• Böyle gerizekalı olursak.

Başımızdan gerizekalı yöneticilerde eksik olmaz.

Nereye anasının damına uçtumuz belli değil.

• Kaos ve ayrımcılıkla beslendiği için.

• Döt yalama hahahhaha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lafta bağımsızlık yanlısı ama ne hikmetse 100 yıl önce Kurtuluş Savaşında savaştığımız İngiliz'e, Fransız'a, İtalyan'a, tecavüzlerle işgallerle Polatlıya kadar gelen Yunan'a tek kelime edemeyen klavye delikanlıları yine kendi halkına, devletine ve ne alakası varsa Araplara oturdukları yerden döktürmüş. Araplara bu kininiz neden? Mesele Arap yöneticilerse onlarda sizin gibi İngiliz, Alman, Fransız hayranı. Yok Arap düşmanlığınızın arkasında sakladığınız İslam düşmanlığı ise saklamanıza gerek yok, "Sizin dininiz size, benim dinim banadır."

Iphone kullanarak elin Çinlisine, Passat kullanarak elin Almanına iş bulup, Türk Mehmet işsiz kalınca ahkam kesmeyin!

Hayranı olduğunuz İngiliz, Alman, Fransız orada değil burada olsaydı görürdük boyunun ölçüsünü.

TÜRKİYE'NİN BUNDAN SONRA TEK SEÇENEĞİ VARDIR, O DA BÜYÜMEK. İÇİNİZDE TÜRKİYE'NİN BÜYÜMESİNDEN GOCUNAN VARSA GOCUNDURUR, ZORUNA GİDEN VARSA, VARSIN GİTSİN KEYİF ALIRIZ. 

• Burdakilerin hiçbiri birbirini anlamak istemiyor ya enteresan 😀

Biri dinini savunurken öteki onu öyle yapan Türk değildir diyor
    Ne anlatırsan ne gösterirsen boş..

Ben anlamiyorum sizin soyunuz nerden geliyor?
    Biraz delikanlı olun ya

Arap sevgisi sempatizanligi şuyu buyu yok sadece peygamber efendimiz arap olduğu için severim.

Lan siz bilmem ne ogullariyken sonrada Osmanlı olunca dininiz İslam degilmiydi?
    Değildi halende degil desene ya
    Ben sevmiyorum öyle bi din ben özgürüm kardeşşim istediğimi yaparım desene adammi yapıyoruz burda?
    Ama diyorsan da saygı göster karşı tarafa
    Saygısızca aşağılamalar hor görmeler yok sen şusun busun ne bu ya??

Dediğim gibi kimse kimseyi takmiyor burada kim ne derse desin hikaye
    Herkes bilmeden bilmesede ağzına geleni konuşuyor.

Keşke şu dini ve politik konular yasaklansa
    Cunki biz ne birnirinden ayırabiliyoruz nede tahammül edebiliyoruz..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.