Türkiye neden böyle yönetiliyor? Neden ya, neden? (5. sayfa)
-
-
Arbeit macht frei.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Toplum böyle istiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun şu ki zaten adını saygıyla sevgiyle anan büyük bir kesim var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sebebi:Meydanın boş bırakılması.
Sen ben biz meydanı boş bırakırsak istemediğimiz birileri gelir yönetir bizi. Yönetmeye talip olacaksın.
Gençler partilere üye olup siyasete girin. Düşüncelerinizi oralarda söyleyin yayın. O zaman demokratik yollarla yönetim sizin dünya görüşünüze göre şekillenebilir.
-
Çünkü ellerine verdiler
-
Hocam Pdf’ciler Png’ciler GIF’çiler HTTPS’cileride eklemeyi unutmayın hocam
Büyük resmi keşke bende görebilseydim sizin gibi hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Her millet hak ettiği şekilde yönetilir. Sandıktan çıkan da halkın kendisini yansıtır.
Yani sorunu ülkeyi yöneten siyasetçilerden çok daha derinlerde aramak gerekiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yalnizcaSebebi:Meydanın boş bırakılması.
Sen ben biz meydanı boş bırakırsak istemediğimiz birileri gelir yönetir bizi. Yönetmeye talip olacaksın.
Gençler partilere üye olup siyasete girin. Düşüncelerinizi oralarda söyleyin yayın. O zaman demokratik yollarla yönetim sizin dünya görüşünüze göre şekillenebilir.
Bence tam tersi salın siyaseti kim yönetiyorsa yönetsin boşverin abi siyasetle uğraşmanın gençliğe yada Türk halkına ne faydası var
Tabi haksızlığa tepkiyi göstereceksin ama gelişmiş ülkelere bakın seçimlere katılım %50 ancak kim yönetirse yönetsin ülkenin gidişatı değişmiyor.
Hiç bir partiyi sevmiyorum hiç birine sempatim yok hiç birisinin de bir birinden farklı olacağını düşünmüyorum. Ülkemiz ne zaman süper güçtü de gelen iktidar batırdı durumumuz ortada gençlik bir şeye uğraşacaksa çalışmaya üretmeye çalışsın.
Tabi darbeler ve büyük krizler ülkeyi çok geriye götürdüğü bir gerçek son yönetimde en azından bu olaylar yaşanmadığı için başarılı bile sayılır o yüzden salın çalışmanıza bakın
-
Forumda yazilanlara bak sonra neden refah düzeyde olmadigin anlarsin.
Herkes istiyor ki armut agzima düssün ama kimse bunun icin cabalamak istemiyor. :D
-
Öncelikle insanın kendinden başka korkucak başka kimse kalmadığı için yapıcak çok fazla şey oluyor öncelikle devletin dinle hiç bir alakası olmadığı için onca bu tüm şeyleri yapıyor eğer sen kendini bir konudan soyutlaştırıp o konuya tarafsız bakarsan onun eksik kısımlarını görürsün ve ona göre kendi taktiğini belirlersin ve devlet bunu yapıyor halka yukardan ve dışardan bakıyor eksiğini görüp açığına göre oyun oynuyor ve kazanıyor ve kimse kendi açığından oynalımasını eğer bilinçli biriyse!!!
-
Her halk hak ettiği şekilde yönetilir :) Hükümete oy versin, vermesin herkesin hak ettiği bu.Bundan daha fazlası değil. Hatta AKP karşıtı birçok muhalife de diyorum: Siz AKP'yi bile hak etmiyorsunuz. O bile fazla size.
Bu ülkede AKP'ye gerici, cahil diyenler Bülent Ersoy hükümeti öven bir şeyler söylediği zaman kadına bel altından "top, sapık, travesti, şu, bu" diye hakaret eden tipler. Bütün millet cahil, insanların %90'ı hayata bel altından bakıyor.
Daha fazlasını hak etmiyorlar.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X