Kesin öyledir. Yurt dışından toplayıp getirdiği akademisyen bilim adamı binleri buldu adamın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye’nin 2030 hedefleri açıklandı: Çip üretimi, nükleer reaktör, KAAN ve dahası (5. sayfa)

-
-
+ seçimlerin kaldırılıp monarşiye geçilmesi
-
o zaman niye bu alanlarda katkı yapan bir girişim göremiyoruz? türkiyenin niye bir openai'ı deepseek'i yok? türkiye hazır gelen modeller üstüne iş yapıyor, yapay zeka hem akademi gerektiriyor hem de tonlarca para. türkiyede bu işi bilen çok az kişi olması bir yana, dünyada bile bu konuda iş yapabilen sayısı çok az. olsa bile zaten türkiye bu alanda yatırımlar yapabilecek kapasitede değil.
-
ben niye göremiyorum, ben bu okullardan mezun olmadım galiba. benim gördüğüm tam tersi, türkiyedeki hiçbir şeyin cezbediciliği yok. tabi bu maddi olaraktı, şimdi de siyasi açıdan da huzursuzluk dönemine girmeye başladık. artık düşüncelerimize göre de değerlendirilmeye başlandığımız için türkiyenin bu sayılan şeylerde devrimci bir şey yapabilmesi mümkün değil. zaten sermayesi gereği mümkün değildi ama olanı da kaybetmekle meşgul şuan devlet. gören göz yalan söylemez. türkiyeyi iyi bir yer haline getirmek için önce yargı sisteminin düzelmesi gerekiyor.
-
-
Vergilerde bir gelişme olucak mı 2030 da x2, x3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 29 Mart 2025; 11:4:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bol şans
-
PALAVRA serisi, İNANMAYIN.
-
Haaa, diyosun ki, Tübitakın başına hayvanat bahçesi müdürünün getirilmesi çok normal bir olay.... Ondan sonra da ledli ekmek dolabını proje birincisi seçmesi de o kadar normal zaten. Hatta bir devlet bankasının başına, lise mezunu bir güreşçi atanması da, finansal ve küresel alanlarda kurt kapanı oyunlarına olanak sağlıyor.
Diğer soruna, yani islam dini bize ne yaptı konusuna gelirsek... İslam dini bize birşey yapmadı. Bir ateist olarak islam diniyle hiçbir sorunum yok.... Ancak o çok beğendiğin imam hatiplerden mezun olan imam ve müezzinler yüzünden, bu toplumun başına gelmedik kalmadı....
Kadın evde oturup çocuk bakar, kocasını memnun eder diye başlayıp, kadın faktörünü ortadan kaldırdığınız için, bilim ve teknolojide hem ülke hem insanlık adına çok daha gerilerdeyiz. Hatta işi daha da ileri götürüp, kadınların okula gitmesini bile engellemeye çalıştınız/çalışıyorsunuz. Merdivenlerde kızlı erkekli dolaşmaları bile, bir okul müdürünü rahatsız edebiliyor.... O derece....
Para kazanmak adına cin çıkartan, şeytan kovalayan sahtekarlar yüzünden, kadınlarımızın/kızlarımızın ellenmedik yerleri kalmadı. Hatta, bir çekirdek aileye, karılı kocalı tecavüz haberleri bile çıktı. Halk cahil olabilir, eyvallah, ancak bunu körükleyen o imamlar, din alimi diye ortaya çıkan şahıslar değil mi? Sefahat yaşamak uğruna, o cahil insanları dinle korkuttukları sürece, islam dinini kim sever? Allahtan korkmayı öğrettiler, sevmeyi değil.
Yeri gelmişken.... Din alimi nedir ya? Neyin alimi? O tarikat şeyhleri, peygamberin yırtık hırkasından bahsedip, son model lüks Alman arabalarına binip, özel müstakil villalarına gidiyorlar.
Başıma gelen bir olayı anlatarak, din düşmanlığını sana daha iyi anlatayım....Duşta kulağıma ne zaman su kaçsa, iltihaplanma meydana geliyor. İnanılmaz acılar çekiyorum günlerce. Bu nedenle bir devlet hastanesinde KBB uzmanına gittim. Adam öğretim görevlisi. Yanındaki talebelerine de bir yandan durumla ilgili açıklama yapıyor. Şöyle bir inceledi, baktı, sonra bir reçete yazdırdı.... Antibiyotik değil, bir kulak damlasıydı. Peki bu sorunumdan kurtulacak mıyım diye sordum.... Cevap "Allah isterse!!!" "Nasıl yani!?" dedim. "Bitecek mi bu ağrılar?" "Allah isterse!!!" Çok sinirlendim. "Peki Allah istemezse sana mı küfür edecem, Allaha mı?" diye soruyu ortaya bırakıp çıktım odadan... Nitekim hala çekiyorum bu illeti.
Şimdi sana da soruyorum. Böyle bir salağın öğretim görevlisi olarak bir üniversite hastanesinde görev alması ne kadar doğru? Sırf 5 vakit namaz kılıp, oruç tutuyor diye, böyle bir şahsın o hastanede ne işi var? Bu derdi zaten Allah vermedi mi? Niye oraya gittim ben?
Dininizle ilgili bir sorunumuz veya düşmanlığımız yok, onu çıkarları için kullananlarla ilgili sorunumuz var!
-
Bir Türkiye hayal ediyorum,
yeni anayasa ile kral olacağım.
verimli tarlalarına rezidanslar,
villalar inşa edilmiş.
yeraltı ve yerüstü kaynakları
yabancı şirketler tarafından
işletilen.
ormanları yanmış, kesilmiş,
ranta hazır.
halkı kabzımal kuyruklarında,
ucuz patates ve soğan için
bekleyen.
Arap ırkının tamamı bu topraklarda
yaşayan ve Türk halkının vergileriyle
mutlu mesut, çalışmadan yaşayan.
en ufak olayda polis tarafından
coplanıp, biber gazı yiyen.
bütün parasını, birikimini bana
verip saraylarıma ses çıkarmayan,
kendileri de soğan ekmekle mutlu
olan.
-
www.aa.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023’te Ay’a gideceğizhttps://www.aa.com.tr/tr/bilim-teknoloji/cumhurbaskani-erdogan-2023-te-ay-a-gidecegiz/2138953
Verdiği sözü tutmayan bir insanın daha sonra söylediği hicbirseye kolay kolay kimse inanmaz. Çünkü inanması için bir sebep mevcut değil, vaadedilenlerin hepsi altyapısı olmayan, ümmeti diri tutmayı amaçlayan hayaller
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 29 Mart 2025; 17:0:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Masal bölümü bu forumda yok. Sen adresi şaşırmışın.
-
İyi uykular.
Uyanınca görüşürüz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğitimde kalite olmayınca tüm yetişmiş beyinler bir bir göç ettikçe bu haberdekilerin bir anlamı olmuyor maalesef.
Biz yapay zeka konuşmamaız gerekiyorken bugün bu yaşananları konuşuyorsak geçmiş 5 yılda yine konuştuysak istediğin kadar çip yapacağım de.Hepsi boş.
Tıpkı 2023 hedeflerinin boş çıktığı gibi ! İHA dersin hayalet uçak dersin ama sınırlarının delik deşik olması gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X