Şimdi Ara

Türkiye'nin Eğitim Şartları Çok İyi (Ss'li) 7/24 Okulda yaşamaya başladım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
10
Favori
20.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu saydığın sebeplerden dolayı insanın üniversiteden mezun olası gelmiyor hocam.

"Para kazanma imkanı da var, buradan Team Viewer ile Almanya'da ve Türkiye'de işlerimi halledip yeterince kazanabiliyorsunuz, devir artık böyle de ilerleyebiliyor. "

Bu kısım malesef herkes için geçerli değil, ticari zeka gerekiyor.
  • Gitmiş başlığı değiştirmiş ,

HADİ LAN ORDAN!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Senin analizlerine ve verdiğin istatistiklere uymayan biri için istisna diyosun aziz sancar örneğini verirken istisna olmuyor dimi ? :) ulan en iyi hükümet yalakası kişilerle konuştuğumda bile hükümetin eğitim politikalarının yanlışlığı hakkında hemfikir oluyoruz sen kalkmış ülkede eğitim iyi diyorsun. Birkaç istisna görmüş mevzulara 500 km uzaktan bakıp polyanacılık oynuyosun. Gel boluda misafirim ol sana göstereyim eğitimin ne seviyede olduğunu . Birçok şehirdeki arkadaş da sana bu teklifi yapacak kadar eğitimin rezilliğini çekmiştir emin ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye sartlarina bise dediğimiz yok ama egitim sekli yanlış

90 li yillarda kurulan fen liseleri ve verdi mezunlarin çoğu ülkede degil peko nerdeler

Kimi ceo kimo argeci kimi profosör

90 dan sonra egitimde pek iyi bi cizgi göremedik malesef

Egitimin hali ortada son sinav sonuclarina bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Gittiğin yer iyi olunca tüm ülkenin eğitim şartlarının iyi olduğunu nerden çıkardın diyor yani. Açıkçası ben arkadaşa katılıyorum. Berbat üniler de var labları kütüphanesi bile yok olsa bile kümes gibi bişey.

Mesela hangi üniversite isim alabilir miyim?

Dicle, Bingöl, Bozok bile çok iyi şartlara sahip...

Sizden isim bekliyorum...

Namık Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

• Öğrenci olmayan girebiliyor mu gidip ders çalışabilirmiyim istediğim gibi ve yemekler herkes için aynı fiyat mı? Öyleyse sürekli ünide takılırım hem kütüphanede var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keppler

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Gittiğin yer iyi olunca tüm ülkenin eğitim şartlarının iyi olduğunu nerden çıkardın diyor yani. Açıkçası ben arkadaşa katılıyorum. Berbat üniler de var labları kütüphanesi bile yok olsa bile kümes gibi bişey.

Mesela hangi üniversite isim alabilir miyim?

Dicle, Bingöl, Bozok bile çok iyi şartlara sahip...

Sizden isim bekliyorum...

Namık Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Güzel üniversiteymiş...

Türkiye'nin Eğitim Şartları Çok İyi (Ss'li) 7/24 Okulda yaşamaya başladım

Başka var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 12 Nisan 2017; 6:13:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Öğrenci olmayan girebiliyor mu gidip ders çalışabilirmiyim istediğim gibi ve yemekler herkes için aynı fiyat mı? Öyleyse sürekli ünide takılırım hem kütüphanede var.

Havuz üyeliği alıp kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: holiganx61

Türkiye sartlarina bise dediğimiz yok ama egitim sekli yanlış

90 li yillarda kurulan fen liseleri ve verdi mezunlarin çoğu ülkede degil peko nerdeler

Kimi ceo kimo argeci kimi profosör

90 dan sonra egitimde pek iyi bi cizgi göremedik malesef

Egitimin hali ortada son sinav sonuclarina bakabilirsin

Doğru diyorsun Eğitimin niteliği kötü, ama burada konu eğitimin niteliği değil şekli burada ve imkanlar da yeterli.

Biz değerlendiremiyoruz kısaca.

• quote:

Orijinalden alıntı: _A_L_İ_

Senin analizlerine ve verdiğin istatistiklere uymayan biri için istisna diyosun aziz sancar örneğini verirken istisna olmuyor dimi ? :) ulan en iyi hükümet yalakası kişilerle konuştuğumda bile hükümetin eğitim politikalarının yanlışlığı hakkında hemfikir oluyoruz sen kalkmış ülkede eğitim iyi diyorsun. Birkaç istisna görmüş mevzulara 500 km uzaktan bakıp polyanacılık oynuyosun. Gel boluda misafirim ol sana göstereyim eğitimin ne seviyede olduğunu . Birçok şehirdeki arkadaş da sana bu teklifi yapacak kadar eğitimin rezilliğini çekmiştir emin ol.

Konuyu anlamamışsın... Konu eğitimin niteliği değil imkanları ve şekli...

Eğitim iyi diyen biri çıkmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Foxin

ülkenin eğitimini üniversitedeki çalışma ortamından ibaret sanan bir arkadaş ne diyim sana... İkide bir doğuda okudum ordan geliyorum diyorsun eski hocaların kalitesi kaldı sanıyorsun sen galiba ? Sende baya bir beceriksizmişsin dostum bir Aziz Sancar olabilirdin ya o zamanlardaki kalite ile kendini tekrar sorgula

Başlıkta Eğitimin Şartları yazıyor büyük harfle başlayarak üstelik...

Şart ve nitelik farklı kavramlar, neden okumadan anlamadan yorum yapıyorsunuz ki?

• Merhabalar sizin mesleğiniz neydi ? yada ne okuyorsunuz acaba hocam ?Bu arada normalde ben pek umursamamda size tavsiyem psikiyatriye gitmeniz.Psikolog değil direk psikiyatri çünkü umrumda değilde 3-5 konunuzu gördüm pek troll'de değilsiniz trollsünüz gibi ama fazla belli etmemeye çalışan bir troll gibisiniz.Umuyorum trollsünüz çünkü eğer troll değilseniz troll olmak için can atacaksınız.Trollseniz hasta değilsiniz ama troll değilseniz hasta olma olasılığınız yüksek.Bunu böyle yazmamın nedeni sizin dilinizden konuşmaya çalıştım anlarsınız heralde.Doktor olmasamda akli dengenizde problem görüyorum paranoya olsun şizofreni olsun zaten paranoya şizofreni çeşidi olduğu için sıkıntılı.Yanlış anlamayın açtığınız konularla alakası yok mantıklı-mantıksız farketmez ama psikolojik hastalığı olan bir insan için tehlikeli davranışlar bunlar.Yanlış anlamayın iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seriouslyman

Merhabalar sizin mesleğiniz neydi ? yada ne okuyorsunuz acaba hocam ?Bu arada normalde ben pek umursamamda size tavsiyem psikiyatriye gitmeniz.Psikolog değil direk psikiyatri çünkü umrumda değilde 3-5 konunuzu gördüm pek troll'de değilsiniz trollsünüz gibi ama fazla belli etmemeye çalışan bir troll gibisiniz.Umuyorum trollsünüz çünkü eğer troll değilseniz troll olmak için can atacaksınız.Trollseniz hasta değilsiniz ama troll değilseniz hasta olma olasılığınız yüksek.Bunu böyle yazmamın nedeni sizin dilinizden konuşmaya çalıştım anlarsınız heralde.Doktor olmasamda akli dengenizde problem görüyorum paranoya olsun şizofreni olsun zaten paranoya şizofreni çeşidi olduğu için sıkıntılı.Yanlış anlamayın açtığınız konularla alakası yok mantıklı-mantıksız farketmez ama psikolojik hastalığı olan bir insan için tehlikeli davranışlar bunlar.Yanlış anlamayın iyi günler.

Sorunun ne olduğunu gerekçeleri ile açıklarsanız, temellendirirseniz, mutlaka bir psikiyatriye görüneceğim.

• Bu arkadas insan reaksiyonu uzerine bir arastirma projesi filan yapiyor olabilir. Ulkeyi her zerrede yerin dibine sokup bazen de boyle guzellemelerle nabiz yoklamasinin baska bir izahi olamaz. Tabii ki sosyopat yahut tam zamanli issiz olmadigini varsayarak konusuyorum.

Ciddi problemlerin var arkadasim. Sana gercekten boyle bi' tatil, yeni bir ugras, tazeden bi' hayat felsefesi filan tavsiye ederim. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Primarch

Bu arkadas insan reaksiyonu uzerine bir arastirma projesi filan yapiyor olabilir. Ulkeyi her zerrede yerin dibine sokup bazen de boyle guzellemelerle nabiz yoklamasinin baska bir izahi olamaz. Tabii ki sosyopat yahut tam zamanli issiz olmadigini varsayarak konusuyorum.

Ciddi problemlerin var arkadasim. Sana gercekten boyle bi' tatil, yeni bir ugras, tazeden bi' hayat felsefesi filan tavsiye ederim. Kolay gelsin.

E zaten tatildeyim, yeni bir uğraş, daha önce 7/24 bir okul deneyimim olmamıştı, ve bambaşka bir tecrübe.

Bu resimler taze taze şimdi çektim, bilgisayar başında uyuya kalmış bir kaç öğrenci saat sabah 7

İşletim sistemleri de Linux bu arada

İnsanları da yoklamıyor değilim, özellikle sizin tepkilerinizin analizi çok farklı oluyor, temellendirilmemiş psiko-analiz çıkarımlarınız dikkate değer.

• Hocam öğretmenler kalitesiz olunca gerisi biraz teferruat bence ki Türkiye de de öğretmenlerde kalite yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuujitsu

Hocam öğretmenler kalitesiz olunca gerisi biraz teferruat bence ki Türkiye de de öğretmenlerde kalite yok.

Şimdiki eğitimciler bir zamanların öğrencileri, kendilerini yetiştirmemiş öğrencileri. Kısaca temelden sorun düzelmezse yani nitelikli öğrenciden sürekli çürük öğretmenler gelmeye devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 12 Nisan 2017; 7:20:09 >
  • Heinz Guderian kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/turk-genci-tembeldir-lafa-gelince-sorun-sistemdir-kanitlar--124418010

• quote:

quote:

ülkenin eğitimini üniversitedeki çalışma ortamından ibaret sanan bir arkadaş ne diyim sana... İkide bir doğuda okudum ordan geliyorum diyorsun eski hocaların kalitesi kaldı sanıyorsun sen galiba ? Sende baya bir beceriksizmişsin dostum bir Aziz Sancar olabilirdin ya o zamanlardaki kalite ile kendini tekrar sorgula

Şart ve nitelik farklı kavramlar, neden okumadan anlamadan yorum yapıyorsunuz ki?

şartlar iyi demek dolaylı yoldan eğitim sistemide iyi demektir.

şartlar iyi olunca ne oluyor bana dermisin ? ülkemizde %50 yani 1 milyon lise öğrencisi baraj geçemiyor, okullarda kurslar verilmiyor verilsede yetersiz oluyor. bumu eğitim şartları ? dershanelerle okullar eşit değil. ben mezun birisiyim fakat atıp tutmak kolay sizin zamanınızda herkes eşitti

• quote:

quote:

quote:

şartlar iyi demek dolaylı yoldan eğitim sistemide iyi demektir.

şartlar iyi olunca ne oluyor bana dermisin ? ülkemizde %50 yani 1 milyon lise öğrencisi baraj geçemiyor, okullarda kurslar verilmiyor verilsede yetersiz oluyor. bumu eğitim şartları ? dershanelerle okullar eşit değil. ben mezun birisiyim fakat atıp tutmak kolay sizin zamanınızda herkes eşitti

Şartlar iyi demek eğitim sistemi iyi demek değildir, eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine eşektir atasözümüz sana bir şey hatırlatıyor mu?

Şartlar iyi, kullanınca sorunlar çözülür demek istiyorum, yani imkan yok bahanesi ortadan kalkmış oluyor.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.