Şimdi Ara

Türkiye’nin en hızlı internet sağlayıcısı sıralaması belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 1000TL para veriyorum aldığımız hıza bak kağıtta 200-1000mb biz 100mb sürekli götürsen şanslısın, komşu ülkeye geçiyorsun bebelerin köyünde 300yıllık tıptaki evde gb lik İnternet var, cep telefonu 4g yıkayınca 5gb lık dosya iniyor biz yine 16mb lik güncelleme için ekranda dizi film izler gibi izliyoruz. Millet 6.5G deniyor ülkesinde bizdeki lte ve 4.5gb 2g nin çakması

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de apartmanım için 1 gbps internet vereyim adına da has Türk net diyeyim, hızda birinci ben çıkarım. Kıç kadar kapsama alanıyla türknet neden bu listelere alınıyor?

• ben de zaman zaman kesintiler yaşadım ama 7 noktada turknet kullanıyorum. hepsi telekom fiber altyapısından ama hepsinde de 5ms ping, 92 download, 24 upload net geliyor. şuan için ücret 400 lira. Ben kendi adıma bir memnuniyetsizlik yaşamıyorum

• Millet ne istiyor bu turknetten anlamadim. Somuren telekoma, kendini paşa zanneden turkcele degil de ulkede en azindan bazi yerlerde hakkaten fiber veren turknete sarmislar. Ben 900 indirme 200 yukleme aliyorum, 2 senedir sukur problem yasamadim. Ayni anda kac cihazdan 4k film açıyoruz. Baska firmalari dert edin bence :D

• Depremin üzerinden 1.5 yıl geçti Malatya da Turktelekom hala telefonla konuşulmuyor sürekli kesiliyor. İnternet e zaten girilemiyor cepten. WhatsApp mesajı atabilirseniz şanlısınız. Sürekli donma mevcut.

• "En hızlı internet sağlayıcı" çok saçma bir cümle. İnternet sağlayıcıların neredeyse hepsi TT altyapısını kullanıyor. Altyapıdan aldığı interneti kendi şirketi adına satıyor. Yani birinin altyapısı 100mbps destekliyorsa herhangi bir sağlayıcıdan 100mbps lik hizmet alması halinde zaten o hızı alacaktır. Fakat altyapısı 75 mbps olan biri aynı sağlayıcıdan aynı hizmeti satın alması halinde 100 mbps değil de 75 mbps hız alabilir. TT vs Vodafone gibi bir karşılaştırma mantıklı olabilir. Çünkü Vodafone TT altyapısını kullanmayıp kendi altyapısını kullanıyor. Fakat bu karşılaştırma saçmadır.

• Ev için Telekom, mobil için Turkcell, diğer seçeneklerin farklı bölgelerde daha çok şikayetleri var.

• 0537 kullanıcısına yanıt

Dediğin şey mantıksız zira turknettki gigafiber kullanıcları çok çok küçük ve şanslı bir azınlık nüfusun %0.0bilmem kaçına denk gelir.

Turknet kullanıcılarının %95inden fazlası gigafiber kullanamıyor zira altyapısı desteklemiyor.

• Gıbırnet'in abone sayısı bayağı fazlaymış.

Türkiye’nin en hızlı internet sağlayıcısı sıralaması belli oldu
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Türkiyede hala download'a göre limitli internet paketi olması bunun en büyük göstergesi zaten.

• Superonline Fiber kullanıyorum. Fiyatlarının çok makul olduğunu düşünüyorum. 2 yıl önce 500 mbps fiber + TV plus premium için 225 TL'ye anlaşmıştık. Bu sene taahhüt sonu idi, aradılar yine 500mbps download 50mbps upload ve TV plus için aylık 530 TL olarak anlaştık. Ayrıca Wifi 6 modem ve TV+ kutusu ek ücret olmadan veriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortekno -- 25 Temmuz 2024; 13:15:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sömürülmekten bıktım kardeşim. Dünya kadar para ver yavaş internet sahibi ol. Dünya kadar para ver istanbulun göbeğinde telefonda konuşama. Simülasyona reset atmak gerek.

• Turksat kablonet hepsinin içinden geçer.

• Turknet ı youtuber lardan başka öven yok sponsor olduğu için. Adam twitter da yazmış 1 aydır gelip bağlamadılar diye. Türknet Telekom'a telekom türknet e atıyormuş. Altyapı yoksa zaten hız da yok. En tepeye liste başı yapmışlsr ama tırt ben 1 sene telekom ü bile kaç defa gittim müşteri hizmetleri ni. Aradım bir defa bana dönüş yapmadılar kablonet e geçtim. Adamlar fiber kurmamaya yemin etmişler. Aynı telekom mevki sahibi kamuda bir müdürün evine kurdu gözlerimle gördüm. Baktım fiber kablosu çekiyor ekipler gittim yanlarına hayırdır kablo çekiyorsunuz ben defalarca başvurdum aramadınız dedim burası müdürün evi istemiş çekiyoruz dedi. Bu devirde arkanda birileri yoksa hiçbirşey yapılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vain kullanıcısına yanıt
    gigabit fiberde turknet neredeyse diğer işletmelerin taban fiyatıyla işlem yapıyor. ama o da her yerde yok. zaten geniş bir alana hizmet verse o fiyata vermezdi.

• ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt

Demek istediğim buydu, o yüzden de ortalamada fazla görünüyor. Yoksa TT de fiber olan hemen hemen her yere 1Gbit veriyor, ama fiyatları kazık olduğu için pek tercih edilmiyor.

Gerçi 2 senelik taahhüt yapınca ortalamada Turknete yakın bir fiyat oluyor yine. Ben 560 liradan gigabit kullanıyorum ilk 6 ay da 290 a falan kullanmıştım. 1 sene daha 560 liradan kullanacağım böyle.

Tabi Turknet gigafiber altyapısı olsa yine de taahhüt bittiği gibi Turknet'e geçerim. Ben Turknetten memnundum genel olarak, gerek pingleri gerek vpn gerektirmemesi.

Sadece arıza falan olursa TT ile karşılıklı paslaşma oluyor ikisi de birbirine suç bulup duruyor. Fiber altyapıdayken arıza yaşamadım ama, VDSL'de sinyal kayıpları sebebiyle çok sorun oluyordu.

Sonradan o kadar yazmamıza ve taleplere rağmen TT altyapısından 100Mbps limiti aşmamaya kararlı oldukları için bıraktım, tek fiyat politikası yüzünden işlerine öyle geliyor.

Bu durumda da gigafiber yoksa mantıklı olmuyor.

• Vain kullanıcısına yanıt

ttnet in altyapısında ne sunduğunu bilmiyorum yani fiber olan her yere 1gbit verip vermediğini bilmiyorum ama fiyatları korkunç pahalı. turknet gbit internet fiyatına ttnetde sadece 16mbps alabiliyorsun.

ttnet altyapılı iki adresimde turknet kullanıyorum. neredeyse hiç arıza kopma yok 100mbps alıyorum. evimde ise 1gbps turknet doğrudan veriyor. tvde kesilmeler olmasa sorun olup olmadığını farketmezdim ama gpon u arada kapayıp açmam gerekiyor.

• fortekno kullanıcısına yanıt

Ben turknet 1000 mbps indirme ve yükleme hızı için 300 ödüyorum . Sanırım benim fiyat da uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraflı bir haber TurkNet Türk Telekom'un altyapısını kullanarak nasıl daha hızlı internet sağlayabilir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.