|
Türkiye’nin en hızlı internet sağlayıcısı sıralaması belli oldu (3. sayfa)
-
-
Sen geçme, Vodafone ve TT ile hayatta başarılar.
Sahi , sen bu operatörlerle nasıl internete erişim sağlıyorsun ?
-
Mahallende turksat kablonet varsa düşünme geç hemen. Boş verin Türk Telekom u
-
Blok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumda müteahhit sayısı hergün artıyor, blok üstüne blok yapıyorlar. Bu bloklar kaç daireli, daireye kadar fiber var mı?
Türkiye'nin ana internet sağlayıcısına bak Türknetin 3 te 1 bile değil. Reklamlara, ünlülere ve lansmanlara para akıtmaya devam. Koskoca istanbul'da Türktelekom halen Vdsli fiber diye millete kakalamaya devam ediyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 26 Temmuz 2024; 10:19:51 > -
yuzde 1 yada 2 si sadece gigafiber kullaniyor olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, GigaFiber hizmetimizi yaygınlaşmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendiriyor. Uygun görülmesi durumunda çalışmalara başlanılacaktır.https://turk.net/gigafiber-istiyorum bağlantısı üzerinden talebinizi iletebilirsiniz. -
Tamam da Türk telekom dan 1024bit İnternet aldığım yerde turknet bu hızı vermedi / veremedi. Neymiş? 100 mbit verebilirlermis. Bu kadar bilgisiz ve yetersiz hizmet ile bu işler olmaz
-
Merhabalar, genel altyapı sağlayıcısı üzerinden hizmet verdiğimiz aboneliklerde maksimum 100 Mbps'e kadar hizmet vermekteyiz. -
Bu muhabbet boş ben turk telekom dan şu anda ftth 1024 mbit İnternet alıyorum aynı hızda veremediniz bu çok saçma, anlatmayın
Talep ileteli 2 yil olmustur degisen birsey yok
neden bu 100 mbps ustunu vermiyorsunuz artik vermelisiniz cogu musteri bunu talep ediyor
Resmi bir bilgi değil fakat benim tahminim port ücretlerinden kaynaklı olduğu yönünde. Temmuz 2024 itibariyle Türk Telekom altyapısında 1000Mbps internet için verilmesi gereken yalın port ücreti 1197,99TL. Bunun üstüne diğer maliyet ve vergileri eklediğinizde 2000TL'ye yakın bir ücret çıkıyor. Tek fiyat politikasıyla da bu kadar yüksek ücret alınamayacağı için 100Mbps üstü verilmiyordur diye düşünüyorum.
-
Tek fiyat olmasin oda 700 tl olsun ben gibi isteyen cok var
Merhaba, talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirilecektir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır. -
Merhaba, bu konuda gelen talepleri ilgili ekibimiz ile paylaşıyoruz ancak şu an için paketlerimizde bir değişiklik bulunmuyor. Olması durumunda kullanıcılarımıza bilgi vereceğiz -
Bireysel olarak kim alabilir, kullanabilir de o hıza ulaşacak.
Zaten mevcut kazık sıradan tarifeler bile yer de sürünüp anında da bitiyor.
Boş reklam
Turk telekom altyapısı olanların çoğu Turknet kullanmıyor. Turknet altyapısı olanlar ise 1000mbit var diye Turknet alıyor. 1000mbit olan yerleri şehir olarak yazıyorlar ama verdikleri mahalle sayısı 40-50 taneyi geçmiyor. Kocaeli de var yazıyor sitede ama gebzenin ötesine geçemediler 3-4 yıldır Ortalamayı bu az sayıda alan kişiler yükseltiyor.
-
Ben de onlardan biriyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X