Şimdi Ara

Türkiye’nin en iyi okul bölüm kombinasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

an itibari ile geçiş işlemlerimi başlattım bi dal h.o alırım. Liseden beri olmak istediğim yere geçiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 3 Temmuz 2023; 10:32:26 >

• ee'ye mi geçtin lan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ewt

• Bilkent econ

• nası aldın kararı hani yazılımcı olucaktın akademisyen olcaktın derinlere inecektin bi ara gazi tıp diyordun sonra girişimci olcam işveren olcam dedin. forumda gördüğüm en kararsız adamsın merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C285131 -- 3 Temmuz 2023; 9:46:26 >
  • Koç tıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya kanka ctis kötü bölüm değil ama artık şu code monkey lafından midem bulandı. herkes bölümü kötüleyip duruyor, o sıralama ile ctis mi yazılır deyip duruyorlardı. o yüzden ben de takıntılı bir tip olduğumdan ctis’ten baya bir soğudum. zaten yazılımcı olmak istemiyordum hiç developer değil de engineer/researcher olma niyetim vardı.

kararsız biri değilim aslında da 5.8 gibi bir sıralama yapınca kararsız kalıyorsun. ilk 1000 veya 2000’de olsam kararsızlığın zerresi olmazdı.

işveren muhabbeti de instagram reels’ların ve youtube videolarının gazı. karıyla kızla bile konuşamıyorum benden anca nerd mühendis olur 

he neden cs seçmedim konusuna gelirsek. EE daha çok ilgimi çekti, belki yüzlerce cv inceledim, onlara göre bir karar verdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

kapsamlı burslu alsalar gitmem. anca refet hocadan belki ders alırım alınabiliyorsa.

• hakkınızda hayırlısı olsun hocam. aileniz sıkıntı yaratmıyorsa en iyi kararı vermişsiniz bence. ben de bilkent ee derdim yerinizde olsam.

başlığa da cevap vermiş olalım : itü ehm, boün econ, bilkent fizik, koç tıp, odtü makina

• Sebep

• YTÜ bilgisayar koç, bilkent,itü, boğaziçi top okullarından bile iyi olabilir

• Boğaziçi econ

• öldüğüm günpesederim kullanıcısına yanıt

bunu ytü rektörü bile demez knk

• Vazgeçtim marmara iibf okumayan adamın bile cvsi çok sağlam bir de okuyanı düşünemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-248FD7843 -- 3 Temmuz 2023; 10:17:38 >
  • öldüğüm günpesederim kullanıcısına yanıt

bhurulma moment

• cevabı bilkent eedir.

• Lapsekili_Big_Smoke kullanıcısına yanıt

eyw kıral

• Koç+Herhangi Bir Bölüm

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.