Şimdi Ara

Türkiye'nin en kötü marka değeri TTNET'tir (16 MBit NETDİSK 50GB) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: riquelme76

Surda yazanlarin eminim %90 i ttnetlidir:-) Kullanmayin kardesim cok mu zor.Hem sikayetcisiniz butun dayatmalara eyvallah diyip kullaniyorsunuz hemde burda miz mizlaniyosunuz.Tepki forumda gosterilmez kapatacaksin benim gibi tepkini once sen koycaksin.130 tl tahhutu bozup kapattirdim hemde.neyse aglama duvarina yazmaya ve ttnete kazandirmaya devam edin siz ettikce onlar daha coook sey dayatirlar

aynen bende kapattırdım 1 ay peşimde dolandı sefiller

millette akıl yok ki hep beraber hareket edip fazla değil 10,000 kişi kapattırsa valla istediğimiz tarifeyi bize şartlarını kendiniz belirleyin bile derler ama nerde....

elleme bu millete müstehak bu

• quote:

Surda yazanlarin eminim %90 i ttnetlidir:-) Kullanmayin kardesim cok mu zor.Hem sikayetcisiniz butun dayatmalara eyvallah diyip kullaniyorsunuz hemde burda miz mizlaniyosunuz.Tepki forumda gosterilmez kapatacaksin benim gibi tepkini once sen koycaksin.130 tl tahhutu bozup kapattirdim hemde.neyse aglama duvarina yazmaya ve ttnete kazandirmaya devam edin siz ettikce onlar daha coook sey dayatirlar

aynen senin gibi düşünenlerdenim.herkez şikayet ediyor ama herkezde hala ttnet kullanıyor.
    ben gittim babalar gibi kapattırdım.
    şuan 3g kullanıyorum.bu adamlara artık asla para kazandırmam.
    kablonetin olduğu bina arıyorum bulursam sırf int. için taşınmayı hatta daire almayı düşünüyorum
    o derece tiksiniyorum ttnetden

• quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Marka mı TTnet marka olsa yine iyi uzaktan yakından alakası yok markalık ile :) bildiğimiz tescilli dolandırıcı bir firma işte !!!

bugünlerde yalnız çok gördüğüm bir afiş var hatırladığım kadarıyla : "Türkiye'nin en güvenilir marka değeri TTNET." adamlar milletten soyduklarıyla en sağlam marka değeri oluyorlar ama vatandaşa hizmet malesef yok.Değerlerini vatandaşın cebiyle yükseltiyorlar.
  • aha tam +1 denecek konu... zorla ttnet düşmanı ederler insanı... nerede kaldı bu hıza bukadar para vermek üzerinede 50gb limit yemek. Günümüzde satın aldığımız oyunlar steam ve originde, izlediğimiz filmler en az 720p, eve bi internetten film izleyebileceğimiz bi cihaz alsak 2 film sonra çat 1mbit, online depolama alanı alsanız nereye aliyorsunuz limitiniz 50gb... Artık en dandik program bile dosyalarını cloud sunucularda barındırıyor. İnternet olmadan bilgisayarınıza kuramayacağınız oyunlar ve programlar mevcut. Ama bizim uğraştığımız şeylere bak....
  • ülkede, teröristlerden sonra, yok olmasını istediğim nefret ettiğim 2. varlık: türktelekom grubu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

aha tam +1 denecek konu... zorla ttnet düşmanı ederler insanı... nerede kaldı bu hıza bukadar para vermek üzerinede 50gb limit yemek. Günümüzde satın aldığımız oyunlar steam ve originde, izlediğimiz filmler en az 720p, eve bi internetten film izleyebileceğimiz bi cihaz alsak 2 film sonra çat 1mbit, online depolama alanı alsanız nereye aliyorsunuz limitiniz 50gb... Artık en dandik program bile dosyalarını cloud sunucularda barındırıyor. İnternet olmadan bilgisayarınıza kuramayacağınız oyunlar ve programlar mevcut. Ama bizim uğraştığımız şeylere bak....

ben aylık 50 küsür ödüycem.TR'nin tahmini %80'i ttnet kullanıyor.Ortalama bi evden 30Tl aldığını varsaysak ve veremediği bir hizmeti içine katarsak bir TTNET'in bir verdiğine bir aldığına bakın.Aylık 50GB değil 300 GB verse ama vaat ettiği hızı , bağlantıyı veremedikten sonra acaba ne işe yarar.2 dk'lık videoyu 5 dk'a yükleyemeyen, birde bağlantı kopmasınında içine girmesiyle sinir bozucu hal alan bu firmanın hiçte ellle tutulacak bir yanının olduğunu göremiyorum.

• quote:

TTnet kullandığımız için memnun değiliz zaten. Kullanmayın demek internet kullanmayın demek oluyor, internet kullanmayalım iş yapmayalım, eğlenmeyelim öyle şey olur mu...
    Tekel olduğu için kullanmak zorundayız, alternatif yok alternatif... Ya ttnet ya da internetsizlik ikisinden biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4ump4

Fiber için altyapım olmadığından Net limitsiz 8 MBit paketimi 16 MBit NETDİSK Hediyeli (50GB) ULTRANET LİMİTSİZ paketine geçirttim.Aylık 52 TL civarında 24 ay taahütlü anlaşma yaptım.(Normalde 64TL olan fiyattan) 15 gündür sürekli bağlantı kopuyor.Eskiden de böyleydi yeni bişi değil.bi bağlantı gider 1 ay sürekli kopukluklar.DH sitesine giriyorum bağlantı kopuyor.haber sitelerine giriyorum bağlantı kopuyor.Ben piyasada aldığı paranın hakkını veremeyen bu kadar kötü bir marka değeriyle karşılaşmadım.2 yıl taahütlü Net limitsiz 8 GB paketim bitmesine 10 gün kala evimi vodafone,smile adsl, turkell superonline dan tuttunda birçok firma aradı, bizi tercih edin diye ama TTNET aramadı.Nasıl bir kurnazlık düşünüyorlarsa acaba.TTNET parayı almasını biliyor ama hizmet kocaman bir SIFIR.Bugün TTNET'i arasam %100 bana bahane uydurucaklar.Bilgisayarınızda bir sorun var,modeminiz arızalı olabilir diye ama bunları söyleme hakları bile olmuycak çünkü 3bin TL para sayıp imac aldım,piyasanın en iyi modemini aldım.Airties 5452.Hemde bunları daha yeni aldım.Bir bahanesi bile olamaz.Bugün uydunete geçmediğime bin pişmanım.Eğer biraz daha zorlarlarsa 150 mi 200 mü taahütlü para ödeyip iptal ettircem ttneti.24 ay boyunca benden alacağı para+0 hizmetin yanında 150 tl bence dokunmaz.Yeni adsl bağlatacaklara tavsiyem geçmeyin arkadaşlar ttnet'e sadece para almayı biliyor bu marka.
    (bu yazıları yazarken bile hala 2-3 kere net gitti)

yani ttnetten tek şikayetiniz bağlantıdaki kopmalar ha?

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

quote:

TTnet kullandığımız için memnun değiliz zaten. Kullanmayın demek internet kullanmayın demek oluyor, internet kullanmayalım iş yapmayalım, eğlenmeyelim öyle şey olur mu...
    Tekel olduğu için kullanmak zorundayız, alternatif yok alternatif... Ya ttnet ya da internetsizlik ikisinden biri.

bak be tnetli degilim ama sana cevap atiyorum tek fark ben 10 tl oduyorum sen 90 demekki ttnetsizde internet oluyor.Senin gibiler boyle dusundugu icin alternstif cikmiyor ki.Siz boyle boyun buktukce hiz 1 mbite de duser daha altinda dusee.Ben olsam akk yi 15 gb yaparim nede olsa millet internet kullanmak zorunda alternatif yok ses cikaran yok.Sizler sustukca bunlae daha iyi gunler. ben biraz olay cikardim midur direk odasina aldi beni ve dedigi su haklisiniz ama bizde bir sirketiz ve kar elde etmek zorundayiz.Senin gibi sikayet eden bilincli insan sayisi %5 bile degil.%70 akk nin ne oldugunu bile bilmiyor.mbitin ne oldugunu bilen cok az :-) sirketin sahibi seni yapalim sende aynisini yaparsin.Hakikatende adam haklicsikayet eden yok edipte kapatan hele parmaklacsayacagimiz kadar az.O zaman adam neden hizi yukseltsin ki

• evet o konuda haklısın.millet,n çoğu akk nedir bilmiyor haberi bile yok.
    interneti facebook a girip video izlemek sanan okadar çok yurdum insanı varki.
    video izlerken yavaşlama olunca hatayı kendinde bile arayan var.
    eee negüzel cahil toplumu bulmuşlar sömütüyorlar işte.
    apartmanında koblonet ve SO fiber olduğu halde ttnet kullananlar biliyorum.adamlara fiber diyorum one diyorlar bana.
    kablonet diyorum onuda bilmiyorlar.araştırma yapmayan bir toplum reklamda ne görürse onu o sanıyor.
    interneti ttnetden başka iss nin verdiğini bilmeyen okadar çok vatandaş varki adamlarda haklı.
    1 kutu bakliyata oy veren bir toplumdan ne beklenebilirki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren16 -- 24 Nisan 2012; 11:24:51 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

quote:

bak be tnetli degilim ama sana cevap atiyorum tek fark ben 10 tl oduyorum sen 90 demekki ttnetsizde internet oluyor.Senin gibiler boyle dusundugu icin alternstif cikmiyor ki.Siz boyle boyun buktukce hiz 1 mbite de duser daha altinda dusee.Ben olsam akk yi 15 gb yaparim nede olsa millet internet kullanmak zorunda alternatif yok ses cikaran yok.Sizler sustukca bunlae daha iyi gunler. ben biraz olay cikardim midur direk odasina aldi beni ve dedigi su haklisiniz ama bizde bir sirketiz ve kar elde etmek zorundayiz.Senin gibi sikayet eden bilincli insan sayisi %5 bile degil.%70 akk nin ne oldugunu bile bilmiyor.mbitin ne oldugunu bilen cok az :-) sirketin sahibi seni yapalim sende aynisini yaparsin.Hakikatende adam haklicsikayet eden yok edipte kapatan hele parmaklacsayacagimiz kadar az.O zaman adam neden hizi yukseltsin ki

Arkadaşım tamam da senin demekki alternatifin var onu kullanıyorsun 10tl'ye... Bizim burada kablonet, superonline fiber vs. hiçbirşey yok ttneti kapattırsam geçebileceğim herhangi bir firma yok yani.
    Smile yada superonline adsl'e geçebilirim, ama onlar da sonuçta ttnet'ten alıyorlar bağlantıyı. İnternetsiz yaşayarak telekomu protesto etmek saçma, örgütlenip kullanıcılar olarak sesimizi çıkarmalıyız.
    Gerekirse sokaklara dökülmeli basının ilgisini çekmeliyiz. Sizin bahsettiğiniz olay ekmek fiyatlarını protesto etmek için aylarca ekmek yememeye benziyor.
    Kullanıcıların ses çıkarmaması konusunda ise haklısınız, o konuda yapacak birşey yok çünkü adamın facebook ve 1-2 kız arkadaş bulma sitesi dışında internet kullanımı yok.
    Dolayısıyla internetinden memnun, sorun biz interneti hakkıyla kullanmak isteyen, veri indiren ve online oyun gibi uygulamalar kullanan kişileri etkiliyor. En azından biz bu kesim olarak
    gerekeni yapsak yine de tepki açısından yeterli olur diye düşünüyorum. Sorun şu anda hiç tepkinin olmaması ve istedikleri gibi terör estirmeleri...

• quote:

Orijinalden alıntı: slt

quote:

Orijinalden alıntı: qedo

quote:

Orijinalden alıntı: slt

quote:

arkadasım iyi yazıyonda alternatif varda bizmi gecmiyoz. bulundugum yerde ttnetten baska saglayıcı yok.

kardes boyle diyorsunda kapatma ıslemı 7 dakıka suruyor

1 ay dolmadan afedersın go.unde dolanmaya baslıyorlar

sunu ıstanbulda 1 mılyon kısı yapsa yanı kapattırsa bakın ıt gıbı nasıl ıstedıgımızı yapıyorlar

bu gece 24.00 da ınternetım kapanıcak 3 gden kullanıcam artık 30tl sınırsız

bu ttnet dolandırıcılarına

hic kullanmadıgımız telefon parası 25tl
    adı sınırsız ama adıl kota kullanımlı ıınternet 65

yanı her ay 90 tl cebinde git bir tane sınırsız 3g al 30tl ye kafan rahat etsın

büyük sehirlerde o dedigin olur. alternatif cok. ttneti kapatır gider uydunet alır metronet alır oda olmadı superonline alır. herkesin internet kullanım amacı farklıdır. 3g alsam benim ihtiyacımı karsılamaz. keske bulundugum yere bunlardan biri gelsede saniye durursam ttnette...

Bugun sabah bayram pasa telekoma gidip lapattirdim internetimide telefon umida 5dakika surdu sira nuramam 5015 ti
    en son gordugum 5054 yani bir suru kinsa kapatiyor
    Sende kendine gore haklisin
    ama simdi 10 senelik turksel hattimi avea ya tasidim heryone 500 dk 2000 sms sinirsiz internet
    30 tl telekomda kapattiranlari gorunce nasil memnun oldum anlatamam insanlar yavas yavas anliyor
    Bide bisey teklif ettiler internet ve telefon u nuzu kapattirmayin telefin u bedava verelim bedava kullanin dediler bende
    biraz kurcaladim ne kadar bedava kullanicam diye...istediginiz kadar bedava kullanicaksiniz dedi
    kiza aynen sunu dedim .....bu kelimenizden sonra sizce bidaka telekomla isim olurmu kolay gelsin dedim ciktim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qedo -- 24 Nisan 2012; 13:27:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: osaka86

quote:

Orijinalden alıntı: 4ump4

Fiber için altyapım olmadığından Net limitsiz 8 MBit paketimi 16 MBit NETDİSK Hediyeli (50GB) ULTRANET LİMİTSİZ paketine geçirttim.Aylık 52 TL civarında 24 ay taahütlü anlaşma yaptım.(Normalde 64TL olan fiyattan) 15 gündür sürekli bağlantı kopuyor.Eskiden de böyleydi yeni bişi değil.bi bağlantı gider 1 ay sürekli kopukluklar.DH sitesine giriyorum bağlantı kopuyor.haber sitelerine giriyorum bağlantı kopuyor.Ben piyasada aldığı paranın hakkını veremeyen bu kadar kötü bir marka değeriyle karşılaşmadım.2 yıl taahütlü Net limitsiz 8 GB paketim bitmesine 10 gün kala evimi vodafone,smile adsl, turkell superonline dan tuttunda birçok firma aradı, bizi tercih edin diye ama TTNET aramadı.Nasıl bir kurnazlık düşünüyorlarsa acaba.TTNET parayı almasını biliyor ama hizmet kocaman bir SIFIR.Bugün TTNET'i arasam %100 bana bahane uydurucaklar.Bilgisayarınızda bir sorun var,modeminiz arızalı olabilir diye ama bunları söyleme hakları bile olmuycak çünkü 3bin TL para sayıp imac aldım,piyasanın en iyi modemini aldım.Airties 5452.Hemde bunları daha yeni aldım.Bir bahanesi bile olamaz.Bugün uydunete geçmediğime bin pişmanım.Eğer biraz daha zorlarlarsa 150 mi 200 mü taahütlü para ödeyip iptal ettircem ttneti.24 ay boyunca benden alacağı para+0 hizmetin yanında 150 tl bence dokunmaz.Yeni adsl bağlatacaklara tavsiyem geçmeyin arkadaşlar ttnet'e sadece para almayı biliyor bu marka.
    (bu yazıları yazarken bile hala 2-3 kere net gitti)

yani ttnetten tek şikayetiniz bağlantıdaki kopmalar ha?

açıkçası bende yıllardır ttnet abonesiyim tabiki çok sıkıntısı var ama bu kadar teknolojinin hızlı ilerlediği bi toplumda bir bağlantı sorununu çözememeleri cidden benim için en büyük sorun oluyor.

• Hangi çağda yaşıyoruz yav? Youtube'da 240p videolar bile donuyor izleyemiyoruz.
  • 1 mb ne demek yav? Dünya 1 gb'ta geçti.
  • Bu kadar aglayan insan var ama kapattiran sayisi nerdeyse hic yok eminim buraya yazanlarin hic biride kapatirmamistir.150 tl taahut odeyerek kapatirdim.Siz boyle sustukca daha bunlariyi gunleriniz:-)
  • kötü fazla hafif ama neyse
  • kötü ancak tekel konumunda olduğu için kullanılıyor.en ıazndna her şehirde bayileri var
  • Yahu bu kadar nefret edilen dünyada başka bir şirket olduğunu zannetmiyorum. Benim aklıma hep gsm operatörleri geliyor, eğer sadece turkcell veya başkası olsa idi, cep telefonu ile konuşmak kullanmak lüks sayılacaktı belki...

Tekelcilikten başka hiç bir şey değil, zamanında koç sabancı bu işe el atsa idi böyle olmazdı..
  • Bilgilendirme : 16 Mbit Sınırsız kullanan üyelere, 10 gündür 14 ile 15 Mbit hızı almaktayım.Speedtest değerlerimde de 14-15 mbit arasında gözüküyor.Modemimide yukarıda belirtmiştim.Santrale çok yakın falanda değilim.Ama hala kopmalarım oluyor.Ayrıca 50GB kotamı aştım sanırım hızım şuan 1Mbit'e düşmüş durumda önceden 2.5 GB'lık bir filmi 25 dakikada indirirken 1Mbit hızla 1.5 saat beklemek gülünç bir durum.Zaten download'ı da bıraktım şimdilik.TTNET adamla resmen alay ediyor.TTNET'i her aradığımda karşıma çıkan sahışı da azarlamaktan bıktım.Onlarında yapacağı bişey yok.Sonuçta orada çalışan insanlar.Ama çözümde üretememeleri beni çileden çıkartıyor.Ufukta TTneti iptal ettirmek gözüküyor.Yakındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4ump4 -- 21 Mayıs 2012; 0:56:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.