Şimdi Ara

Türkiye'nin en kötü marka değeri TTNET'tir (16 MBit NETDİSK 50GB) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4ump4

Bilgilendirme : 16 Mbit Sınırsız kullanan üyelere, 10 gündür 14 ile 15 Mbit hızı almaktayım.Speedtest değerlerimde de 14-15 mbit arasında gözüküyor.Modemimide yukarıda belirtmiştim.Santrale çok yakın falanda değilim.Ama hala kopmalarım oluyor.Ayrıca 50GB kotamı aştım sanırım hızım şuan 1Mbit'e düşmüş durumda önceden 2.5 GB'lık bir filmi 25 dakikada indirirken 1Mbit hızla 1.5 saat beklemek gülünç bir durum.Zaten download'ı da bıraktım şimdilik.TTNET adamla resmen alay ediyor.TTNET'i her aradığımda karşıma çıkan sahışı da azarlamaktan bıktım.Onlarında yapacağı bişey yok.Sonuçta orada çalışan insanlar.Ama çözümde üretememeleri beni çileden çıkartıyor.Ufukta TTneti iptal ettirmek gözüküyor.Yakındır.

Şu an hızlar yerine geldi sanırım. Bir kontrol edermisiniz?

• Benim bu aya kadar ttnetten zerre şikayetim yoktu. 16 mbit netlimitsiz kullanıyorum. Pingim 30un üstüne çıkmadı, hızım 13mbitin altına düşmedi. En az 1mb hızla download yaptım. Ve bu yaklaşık 1 sene sürdü... Bu ay ilk defa AKK'yi uygulayarak hızımı 1mbite düşürdüler ve şuan resmen sürünüyorum...Arayıp bağırıp çağırsam ne hakla yani adamlar alta küçücük yazmış 50gb diye... TTnet hepimizi yaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The BlackMamba 24 -- 21 Mayıs 2012; 3:06:47 >
  • Bende bıktım artık bu ttnetten. Hızım 1 megabitin altına düştü yine. Yazıklar olsun.
  • 3g teknolojisi bi gelişse, dl limitini 100 150 gbye çekseler fiyatlar uçmadan, zaten direk kaçıyorum
  • Tekel olduktan sonra marka değerin 100 olsa ne olur, 1 olsa ne olur. Adamların rekabet ve marka yaratma derdi yok ki...
  • Şikayetçi olmayan kişi sayısı şikayetçi olandan daha fazladır
  • Ttnet marka değeri mi ki ?
  • daha yeni aradım bi halt bildikleri yok sinirlendirdiler yine beni
  • Telekom ve TTnet al birini vur ötekisine...Hem yüksek fiyat hem kalitesiz hizmet hem de 50gb AKK, adamlar kaç yıldır altyapıyı düzeltecek,kaç yıldır fiber gelecek,her 2firmayı da arayıp soruyorsun hızım 8değil 5mbit ne zaman 8i göreceğim diye,,her 2 firmada topu diğerine atıyor. Sene sonuna kadar fiber gelecek vb. kaç senedir aynı martaval. BU firmaları bu hale getiren devletin hukuksuzluğu,yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygi

"Birilerinin de işine geliyor ki belediyeler diğer firmaların her türlü altyapı kurmasına türlü türlü engeller çıkarıyor. "
    Bu kısım gerçekten önemli. Özelleşmeden önce halkı ikna etmek için devlet don lastiği mi üretir, devleti küçülteceğiz, adıl işlevlerini kazandıracağız diyorlardı. Bu sözüm sadece bu hükümete değil. Ana-Sol-M hükümeti zamanında hatta biraz daha geriye gidersek Özal zamanında bunlar söyleniyordu. Rekabetin ucuzluk ve kalite getireceği söylendi ama devletin özelleştirdiği telekom fiili tekel olarak kaldı ve gerçek bir rekabet olmadı. Yer yer ve kısıtlı coğrafi bölgelerde rekabet olabilecek yerler varsa da telekomu gerçekten rekabete zorlayan herhangi bir başka etken kalmadı. Telekomun gelirleri artık ses iletiminden ziyade data iletişiminden geliyor. Bu denli büyük kablolu ağ yatırımı olan bir başka firma olmayınca Ankara'nın göbeğinde bile ona mahkum kalıyoruz. Alternatif mevcut değil. Alternatif olabilcek Uydu net ve Superonline var. Uydunet'in böyle bir amacı olduğunu sanmıyorum. Superonline'da bence şu an rekabet etmek istemiyor. Bir ara rekabet eder tarifeler çıkardılar ancak arkası AKN ile kesildi. Internet işinde gerçek rekabet ancak Telekom'un yalın adsl için çok cüzi bir ücret alması ve diğer servis sağlayıcıların geröek limitsizi uygun fiyatla vermesi ile olur. Ellerinde bu imkan, her ne kadar onlar da TTnetden hizmet alıyor olsalar bile olduğunu düşünüyorum. Eğer yoksa BTK'nın adil kullanım kotası gibi, adil rekabet ortamı oluşturması ve diğer servis sağlayıcıların limitsiz hizmet vermesine imkan sağlaması ile olur. Bir şirketin tüm kotasız tarifeleri yok edip katma değerli tüm servislerin ülkemizde gelişmesine engel olmasına düzenleyici kurumlar engel olmaldır. Bu Internet anlayışı ile bizde çıksa çıksa Twitter çıkar. Bantgenişliği ancak ona yetiyor.Benim analmadığım Neydisk , playstore çıkarıyorsun da upload hızın ne, sonra AKK adı altında verdiğin kota ve downloadı düşürüğün hız ne be Telekom. Telekom ve TTnet'in bir vizyonu varsa da bu vizyonun çok sıfırdan başka bir şeyi amaçlmadığı ortada. Bu devirde 4 Gb kota, mobilde bile kalmayacakken bu 4 GB Da ısrarı anlamak mümkün değil. Elli Gb veri bir sınır değildir. İndireceksen bile kotayı yükseltmen gerekir ve hız hiç bir şekilde 1 olmamalı. yetkilileri göreve davet ediyorum. Birisi Internet anayasada yer almalıdır diyor, ülkenin en büyük ISS'si olacak şirketin yaptığına bak.

devleitn yaptığıda bir nevi çalışma sen boş ver zaten para geliyor değil mi?nasıl rekabet bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Faewox

quote:

Orijinalden alıntı: 4ump4

Bilgilendirme : 16 Mbit Sınırsız kullanan üyelere, 10 gündür 14 ile 15 Mbit hızı almaktayım.Speedtest değerlerimde de 14-15 mbit arasında gözüküyor.Modemimide yukarıda belirtmiştim.Santrale çok yakın falanda değilim.Ama hala kopmalarım oluyor.Ayrıca 50GB kotamı aştım sanırım hızım şuan 1Mbit'e düşmüş durumda önceden 2.5 GB'lık bir filmi 25 dakikada indirirken 1Mbit hızla 1.5 saat beklemek gülünç bir durum.Zaten download'ı da bıraktım şimdilik.TTNET adamla resmen alay ediyor.TTNET'i her aradığımda karşıma çıkan sahışı da azarlamaktan bıktım.Onlarında yapacağı bişey yok.Sonuçta orada çalışan insanlar.Ama çözümde üretememeleri beni çileden çıkartıyor.Ufukta TTneti iptal ettirmek gözüküyor.Yakındır.

Şu an hızlar yerine geldi sanırım. Bir kontrol edermisiniz?

sıkıntım bağlantı kopmalarından kaynaklı.halende devam ediyor.hızda sıkıntım yok 14 ile 15 mbit arasında hız alıyorum.taki 50 gb aşıp hızım 1mbit düşene kadar sorunum yoktu.

• Hızları tekrar düşürmüşler zaten geçici olarak gelmiş sanırım.
  • Ya bu kadar bedduayı yiyorlar, şirket yine iflas etmiyor arkadaş o kadar kazık sokuyorlar ki...
  • Bi de 8mbite kadar abone olup benim gibi iss istasyonuna 4 km uzakta olsuğum için 1mbiti bile göremeyenler var 50gb bu nedenden pek etkilemedi beni..
    ttneti neredeyse son 1 aydır her gün arayıp bu hız düşüklüğünü ne zaman düzelticeksiniz diyorum kayıt ediyoruz deyip geçiyorlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Ya bu kadar bedduayı yiyorlar, şirket yine iflas etmiyor arkadaş o kadar kazık sokuyorlar ki...

Millet bedduayı bile ttnet kullanarak ediyorsa hiçbirşey olmaz.Önce başka bir sağlayıcıya geçip sonra ttnete beddua etmek lazım.
  • Ama reklamlarda kendilerini öve öve bitiremiyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorum60

Bi de 8mbite kadar abone olup benim gibi iss istasyonuna 4 km uzakta olsuğum için 1mbiti bile göremeyenler var 50gb bu nedenden pek etkilemedi beni..
    ttneti neredeyse son 1 aydır her gün arayıp bu hız düşüklüğünü ne zaman düzelticeksiniz diyorum kayıt ediyoruz deyip geçiyorlar....

düşük hız arızadan sayılmıyor artık kimse ilgilenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Ya bu kadar bedduayı yiyorlar, şirket yine iflas etmiyor arkadaş o kadar kazık sokuyorlar ki...

Millet bedduayı bile ttnet kullanarak ediyorsa hiçbirşey olmaz.Önce başka bir sağlayıcıya geçip sonra ttnete beddua etmek lazım.

Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Surda yazanlarin eminim %90 i ttnetlidir:-) Kullanmayin kardesim cok mu zor.Hem sikayetcisiniz butun dayatmalara eyvallah diyip kullaniyorsunuz hemde burda miz mizlaniyosunuz.Tepki forumda gosterilmez kapatacaksin benim gibi tepkini once sen koycaksin.130 tl tahhutu bozup kapattirdim hemde.neyse aglama duvarina yazmaya ve ttnete kazandirmaya devam edin siz ettikce onlar daha coook sey dayatirlar

Başka seçenekmi var olsa hemen geçeriz tabi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.