Şimdi Ara

Türkiye'nin en kötü marka değeri TTNET'tir (16 MBit NETDİSK 50GB)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiber için altyapım olmadığından Net limitsiz 8 MBit paketimi 16 MBit NETDİSK Hediyeli (50GB) ULTRANET LİMİTSİZ paketine geçirttim.Aylık 49 TL civarında 24 ay taahütlü anlaşma yaptım.(Normalde 64TL olan fiyattan) 15 gündür sürekli bağlantı kopuyor.Eskiden de böyleydi yeni bişi değil.bi bağlantı gider 1 ay sürekli kopukluklar.DH sitesine giriyorum bağlantı kopuyor.haber sitelerine giriyorum bağlantı kopuyor.Ben piyasada aldığı paranın hakkını veremeyen bu kadar kötü bir marka değeriyle karşılaşmadım.2 yıl taahütlü Net limitsiz 8 GB paketim bitmesine 10 gün kala evimi vodafone,smile adsl, turkell superonline dan tuttunda birçok firma aradı, bizi tercih edin diye ama TTNET aramadı.Nasıl bir kurnazlık düşünüyorlarsa acaba.TTNET parayı almasını biliyor ama hizmet kocaman bir SIFIR.Bugün TTNET'i arasam %100 bana bahane uydurucaklar.Bilgisayarınızda bir sorun var,modeminiz arızalı olabilir diye ama bunları söyleme hakları bile olmuycak çünkü 3bin TL para sayıp imac aldım,piyasanın en iyi modemini aldım.Airties 5452.Hemde bunları daha yeni aldım.Bir bahanesi bile olamaz.Bugün uydunete geçmediğime bin pişmanım.Eğer biraz daha zorlarlarsa 150 mi 200 mü taahütlü para ödeyip iptal ettircem ttneti.24 ay boyunca benden alacağı para+0 hizmetin yanında 150 tl bence dokunmaz.Yeni adsl bağlatacaklara tavsiyem geçmeyin arkadaşlar ttnet'e sadece para almayı biliyor bu marka.
    (bu yazıları yazarken bile hala 2-3 kere net gitti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4ump4 -- 21 Mayıs 2012; 18:10:28 >

• ttnetin resmi facebook.com/ttnet sayfasında bir tane bile olumlu yorum yok :) 1 mbite düşürdüler internetten tv izlemenin imkanı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

ttnetin resmi facebook.com/ttnet sayfasında bir tane bile olumlu yorum yok :) 1 mbite düşürdüler internetten tv izlemenin imkanı yok.
    TTnet kelimesini duyunca aklında olumlu bir imaj canlanan varmıdır ki acaba ?
    Benin aklıma gelen şey, yıllardır bizi zorla sömüren, mecburiyetimizden(tekelliğinden) faydalanan, internet altyapısını senelerdir geliştirmeyen, altyapıyı geliştirmek gibi bir masraf yerine
    akk gibi ucuz çözümlere kaçan, akk üstüne bir de zam yapan, müşterisine değer vermeyen paragöz firma. İnanın kendi altyapısını kurup işleten adam gibi telekom firmaları olsa ttnet bu piyasada barınamaz bile.
    Birilerinin de işine geliyor ki belediyeler diğer firmaların her türlü altyapı kurmasına türlü türlü engeller çıkarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vain

Benin aklıma gelen şey, yıllardır bizi zorla sömüren, mecburiyetimizden(tekelliğinden) faydalanan, internet altyapısını senelerdir geliştirmeyen, altyapıyı geliştirmek gibi bir masraf yerine
    akk gibi ucuz çözümlere kaçan, akk üstüne bir de zam yapan, müşterisine değer vermeyen paragöz firma. İnanın kendi altyapısını kurup işleten adam gibi telekom firmaları olsa ttnet bu piyasada barınamaz bile.
    Birilerinin de işine geliyor ki belediyeler diğer firmaların her türlü altyapı kurmasına türlü türlü engeller çıkarıyor.

Alıntıları Göster
    Bu ttnetin hizmetinden şikayetçi olmayan kaç kişi olabilir ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vain

Alıntıları Göster
    "Birilerinin de işine geliyor ki belediyeler diğer firmaların her türlü altyapı kurmasına türlü türlü engeller çıkarıyor. "
    Bu kısım gerçekten önemli. Özelleşmeden önce halkı ikna etmek için devlet don lastiği mi üretir, devleti küçülteceğiz, adıl işlevlerini kazandıracağız diyorlardı. Bu sözüm sadece bu hükümete değil. Ana-Sol-M hükümeti zamanında hatta biraz daha geriye gidersek Özal zamanında bunlar söyleniyordu. Rekabetin ucuzluk ve kalite getireceği söylendi ama devletin özelleştirdiği telekom fiili tekel olarak kaldı ve gerçek bir rekabet olmadı. Yer yer ve kısıtlı coğrafi bölgelerde rekabet olabilecek yerler varsa da telekomu gerçekten rekabete zorlayan herhangi bir başka etken kalmadı. Telekomun gelirleri artık ses iletiminden ziyade data iletişiminden geliyor. Bu denli büyük kablolu ağ yatırımı olan bir başka firma olmayınca Ankara'nın göbeğinde bile ona mahkum kalıyoruz. Alternatif mevcut değil. Alternatif olabilcek Uydu net ve Superonline var. Uydunet'in böyle bir amacı olduğunu sanmıyorum. Superonline'da bence şu an rekabet etmek istemiyor. Bir ara rekabet eder tarifeler çıkardılar ancak arkası AKN ile kesildi. Internet işinde gerçek rekabet ancak Telekom'un yalın adsl için çok cüzi bir ücret alması ve diğer servis sağlayıcıların geröek limitsizi uygun fiyatla vermesi ile olur. Ellerinde bu imkan, her ne kadar onlar da TTnetden hizmet alıyor olsalar bile olduğunu düşünüyorum. Eğer yoksa BTK'nın adil kullanım kotası gibi, adil rekabet ortamı oluşturması ve diğer servis sağlayıcıların limitsiz hizmet vermesine imkan sağlaması ile olur. Bir şirketin tüm kotasız tarifeleri yok edip katma değerli tüm servislerin ülkemizde gelişmesine engel olmasına düzenleyici kurumlar engel olmaldır. Bu Internet anlayışı ile bizde çıksa çıksa Twitter çıkar. Bantgenişliği ancak ona yetiyor.Benim analmadığım Neydisk , playstore çıkarıyorsun da upload hızın ne, sonra AKK adı altında verdiğin kota ve downloadı düşürüğün hız ne be Telekom. Telekom ve TTnet'in bir vizyonu varsa da bu vizyonun çok sıfırdan başka bir şeyi amaçlmadığı ortada. Bu devirde 4 Gb kota, mobilde bile kalmayacakken bu 4 GB Da ısrarı anlamak mümkün değil. Elli Gb veri bir sınır değildir. İndireceksen bile kotayı yükseltmen gerekir ve hız hiç bir şekilde 1 olmamalı. yetkilileri göreve davet ediyorum. Birisi Internet anayasada yer almalıdır diyor, ülkenin en büyük ISS'si olacak şirketin yaptığına bak.

• quote:

ttnetin resmi facebook.com/ttnet sayfasında bir tane bile olumlu yorum yok :) 1 mbite düşürdüler internetten tv izlemenin imkanı yok.
    http://www.facebook.com/TTNET

neler yazdım var ya TTNETe ... :)

Girin siz de içinizi dökün
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

http://www.facebook.com/TTNET

neler yazdım var ya TTNETe ... :)

Girin siz de içinizi dökün

Alıntıları Göster
    bende yazdım güzel bir dille. oralara hep bakıyorlar. :) yinede küfür filan yazmayın dava açmasın adamlar :)

• quote:

bende yazdım güzel bir dille. oralara hep bakıyorlar. :) yinede küfür filan yazmayın dava açmasın adamlar :)

Alıntıları Göster
    DEvlet eliyle rekabet engelleniyor. YOk böyle birşey
  • quote:

DEvlet eliyle rekabet engelleniyor. YOk böyle birşey

Alıntıları Göster
    rezil bir tekel, neyseki 3g falan başladıda buna mecbur değiliz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

rezil bir tekel, neyseki 3g falan başladıda buna mecbur değiliz.

3g de de yüksek download yok. Şöye 150gb download edebileceğim bir hizmet olsa da hemen kaçsam
  • Surda yazanlarin eminim %90 i ttnetlidir:-) Kullanmayin kardesim cok mu zor.Hem sikayetcisiniz butun dayatmalara eyvallah diyip kullaniyorsunuz hemde burda miz mizlaniyosunuz.Tepki forumda gosterilmez kapatacaksin benim gibi tepkini once sen koycaksin.130 tl tahhutu bozup kapattirdim hemde.neyse aglama duvarina yazmaya ve ttnete kazandirmaya devam edin siz ettikce onlar daha coook sey dayatirlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Surda yazanlarin eminim %90 i ttnetlidir:-) Kullanmayin kardesim cok mu zor.Hem sikayetcisiniz butun dayatmalara eyvallah diyip kullaniyorsunuz hemde burda miz mizlaniyosunuz.Tepki forumda gosterilmez kapatacaksin benim gibi tepkini once sen koycaksin.130 tl tahhutu bozup kapattirdim hemde.neyse aglama duvarina yazmaya ve ttnete kazandirmaya devam edin siz ettikce onlar daha coook sey dayatirlar

Ben kapattıracağım babam aradı epey kızdı kapatma dilekçesi verecek de...

Şimdi ben tarife arıyorum. Olan bize oldu yani. Epey zarara girdik. Bizim burada UYDUNET de yok.

Avea nın sınırsız tarifesinden alacağım o iyimiş. 2gb ı geçince 128kb a düşüyor, site açmak için yeterli

• quote:

quote:

Surda yazanlarin eminim %90 i ttnetlidir:-) Kullanmayin kardesim cok mu zor.Hem sikayetcisiniz butun dayatmalara eyvallah diyip kullaniyorsunuz hemde burda miz mizlaniyosunuz.Tepki forumda gosterilmez kapatacaksin benim gibi tepkini once sen koycaksin.130 tl tahhutu bozup kapattirdim hemde.neyse aglama duvarina yazmaya ve ttnete kazandirmaya devam edin siz ettikce onlar daha coook sey dayatirlar

Ben kapattıracağım babam aradı epey kızdı kapatma dilekçesi verecek de...

Şimdi ben tarife arıyorum. Olan bize oldu yani. Epey zarara girdik. Bizim burada UYDUNET de yok.

Avea nın sınırsız tarifesinden alacağım o iyimiş. 2gb ı geçince 128kb a düşüyor, site açmak için yeterli

KAPATTIRDIM simdi pesimde kosuyolar bende basiyorum kalayi..Icimde kalan her turlu seyi hakareti yapiyorum musteri hizmetleri arayinca:-) taahutu bozup 130 tl odeyecek olmamam ragmen yalvariyolar gelin 6 ay bedava bile dediler:-)

• quote:

Usta öyle diyorsunda işte saflık yapıp paket falan değiştirince taahhüt ayağna geldik daha 4 ayım var 4 ay daha kaylanıcam mecbur sonra kapattırıcam yeter bu nedir ya
  • quote:

arkadasım iyi yazıyonda alternatif varda bizmi gecmiyoz. bulundugum yerde ttnetten baska saglayıcı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekman Pistonu

quote:

arkadasım iyi yazıyonda alternatif varda bizmi gecmiyoz. bulundugum yerde ttnetten baska saglayıcı yok.

Alıntıları Göster
    ilerde alternatif gelecek ya ne kadar soyarsam okadar kardır diyen bir şirket. zamanında turkcellde aynısını yaptı tekeldi milleti soydu soğana çevirdi. inşallah ilerde 4g teknolojisi bu lanet kablolardan daha iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 23 Nisan 2012; 22:23:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deta53

ilerde alternatif gelecek ya ne kadar soyarsam okadar kardır diyen bir şirket. zamanında turkcellde aynısını yaptı tekeldi milleti soydu soğana çevirdi. inşallah ilerde 4g teknolojisi bu lanet kablolardan daha iyi olacak.

Alıntıları Göster
    Herkes hız düşüklüğünden şikayet eder bende hız yüksekliğinden şikayet eder oldum..

2-3 ay boyunca 6 mbit te kullanıyordum bugün çok hızlı geldi baktım modem arayüzüne 9 mbite sabitlemişler snr alma verme değeri 10.0 db'nin altında kaldı..

Zaten ortalama bir düzeyde kullanıyordum öyle dowloand manyağıda değilim hani..şimdi ikide bir crc değeri sürekli artıyor indirdiğim dosyaların bazısında hata felan veriyor..

bunların ben olayını anlayabilmiş değilim arkadaş... şimdi desteğe mesaj bıraktım telefon felan uğraşmakta istemiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: slt

quote:

kardes boyle diyorsunda kapatma ıslemı 7 dakıka suruyor

1 ay dolmadan afedersın go.unde dolanmaya baslıyorlar

sunu ıstanbulda 1 mılyon kısı yapsa yanı kapattırsa bakın ıt gıbı nasıl ıstedıgımızı yapıyorlar

bu gece 24.00 da ınternetım kapanıcak 3 gden kullanıcam artık 30tl sınırsız

bu ttnet dolandırıcılarına

hic kullanmadıgımız telefon parası 25tl
    adı sınırsız ama adıl kota kullanımlı ıınternet 65

yanı her ay 90 tl cebinde git bir tane sınırsız 3g al 30tl ye kafan rahat etsın

• quote:

Orijinalden alıntı: qedo

quote:

quote:

sunu ıstanbulda 1 mılyon kısı yapsa yanı kapattırsa bakın ıt gıbı nasıl ıstedıgımızı yapıyorlar

Alıntıları Göster
    Marka mı TTnet marka olsa yine iyi uzaktan yakından alakası yok markalık ile :) bildiğimiz tescilli dolandırıcı bir firma işte !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: qedo

quote:

quote:

büyük sehirlerde o dedigin olur. alternatif cok. ttneti kapatır gider uydunet alır metronet alır oda olmadı superonline alır. herkesin internet kullanım amacı farklıdır. 3g alsam benim ihtiyacımı karsılamaz. keske bulundugum yere bunlardan biri gelsede saniye durursam ttnette...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.