Şimdi Ara

TÜRKİYE'NİN EN YAŞANILABİLİR ŞEHRİ ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
4
Favori
5.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbul hariç sahil kenarı bi yer olsun yeter
  • izmir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çay Erdal Bakkalda İçilir

Eskişehir olabilir Eskişehirliyim son zamanlarda çok göç alsada nem yok en azından giderek gelişyior kent ama ben sevmiyorum belki 26 yıldır yaşadığım içindir.

Aynen hocam Eskişehir'de bi şey yok ben de yerlisiyim ama bi ısınamadım bu şehre...
  • ulan kimse dememiş ki Eskişehir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

bodrum diyip gidiyorum

Milas bodrum arası mekik dokuyorum bodrumda kafanı çevirdiğin yer kro, kürt yaşanmaz bir yer halini aldı artık orasıda
  • Buradan çıkan sonuç; Türkiye'de yaşanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

bodrum diyip gidiyorum

Milas bodrum arası mekik dokuyorum bodrumda kafanı çevirdiğin yer kro, kürt yaşanmaz bir yer halini aldı artık orasıda

Yuh artık orayada mı el attılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LeBron_

quote:

Orijinalden alıntı: Çay Erdal Bakkalda İçilir

Eskişehir olabilir Eskişehirliyim son zamanlarda çok göç alsada nem yok en azından giderek gelişyior kent ama ben sevmiyorum belki 26 yıldır yaşadığım içindir.

Aynen hocam Eskişehir'de bi şey yok ben de yerlisiyim ama bi ısınamadım bu şehre...

Galiba öğrenciler yaşıyor bi tek bu şehri doya doya :)
  • izmire gelmeyin abi çok kötü şehir berbat solcular yer sizi burda ateistler dinden imandan çıkarsınız hem bize kadar yer kaldı lütfen gelmeyin artık !! lütfen !!
  • Ben de Eskişehirliyim ama yaşanabilir olduğunu düşünmüyorum çok sıkışık bir şehir, binalar hep iç içe, ulaşım sorunu aldı başını gidiyor ve daha bir çok sebepten dolayı Eskişehir yaşanabilir bir yer değil, çok abartıldığını düşünüyorum medyada vs. Ama tabi Yılmaz Büyükerşen in hakkını yememek lazım o gelmeden önce Eskişehir daha da berbat haldeydi şimdi biraz daha iyi durumda diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'de benim göremediğim ne var acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: urgot

izmire gelmeyin abi çok kötü şehir berbat solcular yer sizi burda ateistler dinden imandan çıkarsınız hem bize kadar yer kaldı lütfen gelmeyin artık !! lütfen !!

İstanbulluyum. Bilmem anlatabildim mi, gidip de şehrinde yaşayan doğululara laf et sen.
  • Antalya diyen ağır gerizekalıdır.

LA BİZE HER YER ANGARA !
  • Antalya iyi hoş güzel de bence yaşanılabilir bir şehir değil. Tatil kent. Gidersin en fazla 2-3 hafta tatil yap, gel.

Ben yaşanılabilirlik olarak İzmir diyorum.
    Eskişehir'i de gidip görmek gerek tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jüpiter

İzmir'de benim göremediğim ne var acaba

Cani sıkılan dogulu izmire gocuyor.simdi dogulu demem yanlis anlasilabilir nasil diyim okuz kisilikli insan diyimizmirde doganlar daha azdir ya

• washington
  • Bursa diyorum;

Ben bu şehirden her ayrıldıktan sonra bu şehre her geri döndüğümde Bursa'ya kurban olayım lafını söylüyorum. Neden derseniz;

Deniz'i var, iş olanakları yüksek malum sanayi burada baya gelişmiş bir şekilde ilerliyor. Ulaşım sıkıntısı yok, trafik derdi yok, eğlenmek istiyorsanız oda var. Kızları da güzel ve insanları da anlayışlı gayet. Serseri it kopuk yok mu diyeceksiniz tabi ki var onun olmadığı bir kent yok diye düşünüyorum. İyi geceler
  • Bence Ankara sebeb ise açıklayım

İstanbul trafik çok
    izmir bana göre gecekondu, hergün efesi gezicek halim yok
    eskişehir öğrenci şehri ve çok küçük
    doğuyu baştan sildim 10dan sonra her yer kapanıyor ama yemekleri süper, tarihi olarak gezilecek yerler
    karadeniz doğa süper ama çok dağınık

Ankara nın - si var ama bir o kadarda + sı var

-denizi yok (bolca havuz var ve nedense yat fuarları ankaraya uğrar, sebebi ise ankaralılar bu işe meraklıdır)
    -memur şehri (ticaretle uğraşıyorsanız, zaten cevreniz ona göre olur)
    -12den sonra toplu taşıma yok (arabanız varsa sorun olmaz)
    -nedense sıkıcı, her yer avm (sürekli gezen biriyseniz sorun olmaz)

+trafik çok alternatifli
    +istediğin zaman yakın illere rahat gidiyorsun (öğrenciyim, şu 1yıldır yaklaşık her hafta sonu dışardaydım 15il gezdim doğuyada gittim, karadenizede)
    +ucuz (gerçekten çok ucuz, başka illerle ankarayı kıyasladıgımda çok ucuz. Sadece doğu illerde yemek ucuz bunun dışında ankara türkiye ortalamasının altında bir ucuzluğa sahip)
    +resmi işlerde hızlı (gerçekten en hızlı büyük il diyebilirim, diğer küçük illere gittiğinde o kurum büyük ile bile yönlendirebiliyor ama ankara 3büyük il arasında en hızlı)
    +toplu taşıma çok rahat
    +genelde olay çıkmaz

Ankaraya göç ederek değilde, gerçekten yerlisi zaten az. Nasıl istanbulun yerlisi az ise. Ankaranın yerlisini bulursanız zaten genelde gezerler. Türkiyede nerede çok güzel bir yer bulduysam, sadece ankara ve istanbulun yerlileride ordaydı. Keyfine düşkünler biraz, dediğim gibi denizi olmayan bir ilde yat fuarı yapılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Cani sıkılan dogulu izmire gocuyor.simdi dogulu demem yanlis anlasilabilir nasil diyim okuz kisilikli insan diyimizmirde doganlar daha azdir ya

Hocam ben ironi yaptım anlamışsınızdır zaten
    İzmir insanına modern denmiş ama, ben o insanlara rastlamadım bugüne kadar.Dediğiniz gibi İzmir'in yerlisi de, az tam bir mozaik her çeşit insan var,Öküz çok var aynen...
    Gecekondusu,görünüşü,altyapısı tam bir büyük köy,trafikte artık dert olmaya başladı, ilerde kaosa dönüşecek...
    Bu arada doğma büyüme Karşıyaka'lıyım...

• quote:

Orijinalden alıntı: jüpiter

quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Hocam ben ironi yaptım anlamışsınızdır zaten
    İzmir insanına modern denmiş ama, ben o insanlara rastlamadım bugüne kadar.Dediğiniz gibi İzmir'in yerlisi de, az tam bir mozaik her çeşit insan var,Öküz çok var aynen...
    Gecekondusu,görünüşü,altyapısı tam bir büyük köy,trafikte artık dert olmaya başladı, ilerde kaosa dönüşecek...
    Bu arada doğma büyüme Karşıyaka'lıyım...

Koy moy idare edicez artikistanbul gibi br yogunluk var zaten

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.