Şimdi Ara

TÜRKİYE'NİN EN YAŞANILABİLİR ŞEHRİ ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
4
Favori
5.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jüpiter

quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Cani sıkılan dogulu izmire gocuyor.simdi dogulu demem yanlis anlasilabilir nasil diyim okuz kisilikli insan diyimizmirde doganlar daha azdir ya

Hocam ben ironi yaptım anlamışsınızdır zaten
    İzmir insanına modern denmiş ama, ben o insanlara rastlamadım bugüne kadar.Dediğiniz gibi İzmir'in yerlisi de, az tam bir mozaik her çeşit insan var,Öküz çok var aynen...
    Gecekondusu,görünüşü,altyapısı tam bir büyük köy,trafikte artık dert olmaya başladı, ilerde kaosa dönüşecek...
    Bu arada doğma büyüme Karşıyaka'lıyım...

Harbiden Karşıyakadan izmire bakınca sol taraf full gece kondu bayraklı ve bornovanın bır kısmıda var. Ama şöyle yıkılan agoradan sağ tarafa dogru bakarsan 1 tek bile gece kondu yok.

Bi ara izmirin her yerinden gecekondu vışkırıyordu. Bundan 10 sene önce filan yol yapılmış sağ ve sol şeritli koca yol. Ortasında yeşillik olurya hanı 2 yolu ayırır işte orda bile gecekondu görmüştüm iyicene artık umutsuzlaga kapılmıstım

Neyseki sağda solda çok kondu yıkıldı şimdi tek mahalle halinde kaldılar. Onlarda yakında yok olur

• Deniz olmayacaksa

Konya ve Kayseri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Koy moy idare edicez artikistanbul gibi br yogunluk var zaten

Yapacak bir şey yok idare etmekten başka

quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

Harbiden Karşıyakadan izmire bakınca sol taraf full gece kondu bayraklı ve bornovanın bır kısmıda var. Ama şöyle yıkılan agoradan sağ tarafa dogru bakarsan 1 tek bile gece kondu yok.

Bi ara izmirin her yerinden gecekondu vışkırıyordu. Bundan 10 sene önce filan yol yapılmış sağ ve sol şeritli koca yol. Ortasında yeşillik olurya hanı 2 yolu ayırır işte orda bile gecekondu görmüştüm iyicene artık umutsuzlaga kapılmıstım

Neyseki sağda solda çok kondu yıkıldı şimdi tek mahalle halinde kaldılar. Onlarda yakında yok olur

Hocam size İzban'la yolculuk tavsiye ediyorum; gecekonduları çok güzel göreceksiniz Yeşildere tarafları bilhassa

• Turkiyede oyle bir sehir yok

• quote:

Orijinalden alıntı: jüpiter

quote:

Koy moy idare edicez artikistanbul gibi br yogunluk var zaten

Yapacak bir şey yok idare etmekten başka

quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

Hocam size İzban'la yolculuk tavsiye ediyorum; gecekonduları çok güzel göreceksiniz Yeşildere tarafları bilhassa

Of hele şirinyere giderken o ney öyle gecekonduların çanakları filan uzay ıstasyonu gıbı

• Gaziantep.

• quote:

Orijinalden alıntı: ewwliya

Gaziantep.

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: urgot

izmire gelmeyin abi çok kötü şehir berbat solcular yer sizi burda ateistler dinden imandan çıkarsınız hem bize kadar yer kaldı lütfen gelmeyin artık !! lütfen !!

solcular yer ne demek ?!?! istanbuldada sagcilar yer o zaman sacma sacma seyler yazma yok ateistler filan vesaire gercekten inaniyorsan sani kimse dinden imanda cikaramaz.

imla hatasi varsa kusura bakma

• Tekirdağ
  • Her daim izmir

• quote:

Orijinalden alıntı: Dragonda5Baronda15

quote:

Orijinalden alıntı: urgot

izmire gelmeyin abi çok kötü şehir berbat solcular yer sizi burda ateistler dinden imandan çıkarsınız hem bize kadar yer kaldı lütfen gelmeyin artık !! lütfen !!

solcular yer ne demek ?!?! istanbuldada sagcilar yer o zaman sacma sacma seyler yazma yok ateistler filan vesaire gercekten inaniyorsan sani kimse dinden imanda cikaramaz.

imla hatasi varsa kusura bakma

Çıkarır kardeşim , çıkarır.Şeyhi olmayanın , şeyhi şeytandır diyen sarıklı zerduşların yapamadığını izmir yapar adamlar gavuru denize dökmüş sakat mekan bende hak veriyorum arkadaşlara aman gelmeyin.En güzel yer Ankara 'dır , ankaraya gidin.Deniz kokuyu , gecekondu var bir sürü şey var izmir'den uzak durun sakın gelmeyin...

• bursa tabii ki. özellikle nilüfer ilçesi. sonradan geliştiği için planlı gelişmenin yaşandığı nadir yerlerden birisidir. kaldırımlar, yollar çoğu yerde yayalara göre dizayn edilmiştir. bisiklet yolları, körler için kolaylıklar, park yerleri. belediye başkanı inanılmaz bir insandır. kültür sanatla iç içe bir ilçedir. sürekli aktiviteler olur. çoğu yerde yapılaşma site tarzında olmuştur. yani etrafta bol bol gecekondu değil, apartmanda olsa güzel binalar görüyorsunuz.

eğlence mekanları bu ilçede yoğunluk gösterir. öğrenciler için görükle, biraz daha parası olanlar için fsm gibi yerler mevcuttur. ki buralar, eşi benzeri görülmemiş yerlerdir. görükle'de misal, yaşayabileceğiniz en güzel öğrenciliği geçirirsiniz. zira koca bir yerleşim alanı, çoğunluk öğrenci.

fsm ise eğlence anlamında bi tık daha yukardadır ve dar, birbirine geçmiş mekanlardan oluşmaz. dışardan çok sakin gözükür. caddesi çok geniştir.

deniz sevene mudanya'sı vardır, güzelyalı'sı vardır. buralarda güzel yerlerdir. dağ sevene, uludağ hemen yanıbaşınızdadır. istanbul'a hızlı feribotla 1saat 45dakika'da ulaşırsın, izmir'e yakınsındır. daha ne olsun?

• Edirneden deniz yok fakat çok rahat bir şehir ensafı çok iyidir. oturma mekanları çok iyi ucuz ve kaliteli. insanları cıvıl cıvıl..

Bu arada Tekirdağlıyım ve Edirneye sadece 1 kere gittim ama çok beğendim
  • Nazilli iyidir ya.Sadece gezebileceğin çok yer yok öbür türlü nazilli çok iyidir

• Eskişehir olabilir her yere ulaşım var.

Dün Ispartaya gittim orasıda şahane. Şehir zaten güzel cıvıl cıvıl gençlik akıyor bir de 20 dakka ötes,nde Eğirdir var ki muhteşem, yanıbaşında DAVRAZ, hemen az altında da ANTALYA oh mis.
  • ben memurum bir kaç sene sonra tayin isteyeceğim aklımda iki yer var biri YALOVA DİĞERİ BURSA neden buralar derseniz İSTANBUL'a yakın olsun yarın öbür gün çocuklar büyürse ALLAH NASİP EDERSE gelirler İSTANBUL!a okumaya falan bende yakın olayım diye birde HASTANE OKUL HAVAALANI VS burada bolca bulunuyor
    İşin özü bir ayağımız İSTANBULA YAKIN OLSUN NEDE OLSA BURADA DOĞDUK BÜYÜDÜK
  • muğla-manisa
  • sıralamanın önemi yoktur:

izmir
    eskişehir
    bursa
    çanakkale
    hiç gitmedim ama çoğu kişi çok methetti: antalya

daha elbet vardır. ama benim bildiklerim bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Debdebeli

Denizli

kardeşimsin
  • Once universiteni bitir şimdi hayal kurma.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.