Şimdi Ara

TÜRKİYE'NİN EN YAŞANILABİLİR ŞEHRİ ? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
4
Favori
5.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

muğla-manisa

manisa yı severim. küçükken çok vaktim geçti manisa da. orda çok tanıdığımız olduğu için izmir den misafirliğe çok giderdik, geceleri geri dönüşte o karanlık dağlardaki manisa yollarında, arabanın teyipte barış manço şarkıları ile arka koltukta uyuyakalırdım hep, şimdi de nezaman o barıç manço şarkılarından birini dinlesem hemen aklıma o yollar gelir.

özellikle doğası güzeldir, kurşunlu kaplıcaları olsun bozdağ daki gölcük olsun spil olsun çok güzel yerler buralar. izmir de yaşayanlar için de kış turizmi açısından çok güzel fırsatlar bunlar.

• İstanbul'dan sonrası için tek tavsiyem Eskişehir olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninetales34

SAMSUN

SAMSUNU TEK GECERIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

Eskişehir olabilir her yere ulaşım var.

Dün Ispartaya gittim orasıda şahane. Şehir zaten güzel cıvıl cıvıl gençlik akıyor bir de 20 dakka ötes,nde Eğirdir var ki muhteşem, yanıbaşında DAVRAZ, hemen az altında da ANTALYA oh mis.

Ispartada univ. Okuyorum ilk gittiginde nefret etmistim ama sonra arkadas ortami falan derken insan alisiyor sehir insanin hosuna gitmeye basliyor

• İstanbul ya da istanbul ya da istanbul en olmadı istanbul bence.
  • Paran varsa İSTANBUL bu şehirde yaşarsın... Fakat paran yoksa zulüm.

İzmir diyenler fanboy izmir bildiğin mega köy
  • İskenderun (küçük İzmir de diyebiliriz) her açıdan güzeldir.

• Mesleğinizi icra edebileceğiniz taşra diye tabir edilen illere göz gezdirin. Çok lüks falan istemem de diyorsanız bahçeli müstakil birde ev tutarsınız hem taşralarda halk çok mütevazi ve paylaşımcı olurlar. Huzurlu yaşarsınız en azından.
  • Tabikide izmir

• Kimse Aydın yazmamış heralde
  • Yalova olabilir. Hem denizi var. Hem sosyal alanı var. Hem genç nüfus fazla. Yaşlı nüfus da zaten genç gibi. Trafik yok. Aracı olanlar yayaya yol veriyor. Leman Kültür kafesi denizin hemen dibinde. E daha ne olsun? (Tabi bunları İstanbul gibi bir şehirle kıyaslamayacaksınız)

Yalova yaşanabilir bir şehir. Net.
  • Antalyada yaşamayı düşünmeden yazın gelin bir kere sonra karar verin kışın sorun olmuyor ama sıcağı lanet.
  • ben aslen alanyaliyim (yörüğüz bilmem anlatabildim mi) ne antalya'da ne alanya'da yaşanmaz gidersin tatiline 2 hafta takılırsın o kadar..
    Ayrıca Konya'da doğdum ve 17 yaşına kadar orda yaşadım ve bayramlarda falan hep giderim insanlarının %90'u cimri ve sahtekardir
    Gelelim şuan yaşadığım şehir Bursa'ya konya'ya vardıktan 1 saat sonra özlüyorum bu şehri o kadar şehir gördüm Bursa'yi tek geçerim

• Çanakkale
    Antalya
    İzmir
  • quote:

Orijinalden alıntı: serco05

Çanakkale
    Antalya
    İzmir

Aynen Hocam Deniz olacak ise
    Çanakkale

olmayacaksa Kayseri ;^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Paran varsa İSTANBUL bu şehirde yaşarsın... Fakat paran yoksa zulüm.

İzmir diyenler fanboy izmir bildiğin mega köy

İzmirde her turlu yasanit para onemli degiltabi kadifekaleye tasinacaksaniz aman aman

• Ben Yalova'da yaşıyorum. Dediklerinize katılıyorum gayet sakin bir şehir. Fakat gezilcek pek bir yeri yok. Sahilden başka hiçbir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Antalya diyen ağır gerizekalıdır.

LA BİZE HER YER ANGARA !

tam da ben yazacaktım la gaziantep'te oturuyorum. serseriden geçilmiyor. hele bazı semtlerde bakkalda kocaman ' MARAŞ OTU BULUNUR ' yazıyor ya. angara candır caan.
  • İstanbul
    İzmir
    Mugla

Ben nerde yasiyorum . İstanbulda. İlerde nerede yasacagim yine İstanbul. Trafik falan var ama alisinca gidemiyorsun.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.