Şimdi Ara

TÜRKİYE'NİN EN YAŞANILABİLİR ŞEHRİ ? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
4
Favori
5.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Debdebeli

Denizli

Aynen öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

quote:

Denizli

Aynen öyle.

sen neresindensin

ben esentepe - ilbadı taraflarındayım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

quote:

Denizli

Aynen öyle.

sen neresindensin

ben esentepe - ilbadı taraflarındayım

Stadın oralardayım. Haftaya bugün ise Giengen an der Brenz'de olacağım.

• İzmir yazıp durmayın olm ipini koparan geliyo bize kalmadı. Git diyarbakır ekşını bol günlerin geçer.
  • Kardeş ege olsun nere olursa olsun vallaha akdenizden sonra ilaç gibi geldi 4 günlük ege gezisi. Denizi mavi lan, mersinin denizi kıyı boyu yeşil yeşil bok anasını satayım.
  • Ordu iyidir trafiğin T si yok.İnsanda çok yok.Küçük şehir hemen her yere gidiliyor.Her taraf yeşil , istemediğin kadar.Denize kıyısı var.İklimi ılık.Daha ne diyem
  • quote:

Orijinalden alıntı: gne

quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Bence Ankara sebeb ise açıklayım

İstanbul trafik çok
    izmir bana göre gecekondu, hergün efesi gezicek halim yok
    eskişehir öğrenci şehri ve çok küçük
    doğuyu baştan sildim 10dan sonra her yer kapanıyor ama yemekleri süper, tarihi olarak gezilecek yerler
    karadeniz doğa süper ama çok dağınık

Ankara nın - si var ama bir o kadarda + sı var

-denizi yok (bolca havuz var ve nedense yat fuarları ankaraya uğrar, sebebi ise ankaralılar bu işe meraklıdır)
    -memur şehri (ticaretle uğraşıyorsanız, zaten cevreniz ona göre olur)
    -12den sonra toplu taşıma yok (arabanız varsa sorun olmaz)
    -nedense sıkıcı, her yer avm (sürekli gezen biriyseniz sorun olmaz)

+trafik çok alternatifli
    +istediğin zaman yakın illere rahat gidiyorsun (öğrenciyim, şu 1yıldır yaklaşık her hafta sonu dışardaydım 15il gezdim doğuyada gittim, karadenizede)
    +ucuz (gerçekten çok ucuz, başka illerle ankarayı kıyasladıgımda çok ucuz. Sadece doğu illerde yemek ucuz bunun dışında ankara türkiye ortalamasının altında bir ucuzluğa sahip)
    +resmi işlerde hızlı (gerçekten en hızlı büyük il diyebilirim, diğer küçük illere gittiğinde o kurum büyük ile bile yönlendirebiliyor ama ankara 3büyük il arasında en hızlı)
    +toplu taşıma çok rahat
    +genelde olay çıkmaz

Ankaraya göç ederek değilde, gerçekten yerlisi zaten az. Nasıl istanbulun yerlisi az ise. Ankaranın yerlisini bulursanız zaten genelde gezerler. Türkiyede nerede çok güzel bir yer bulduysam, sadece ankara ve istanbulun yerlileride ordaydı. Keyfine düşkünler biraz, dediğim gibi denizi olmayan bir ilde yat fuarı yapılıyor

dier şehirleri bilemem ama angara konusunda bir şey hariç katılıyorum apaçi sayısı çok fazla özellikle kızılay,çayyolunda bende angaranın yerlisiyim ama gezmiyorum pek fazla sadece takılıyorumm orda burda

kızılaya yaklaşık 2yıldır pek gitmiyorum. Eskiden ulus berbattı, kızılay güzeldi. son 6-7yılda kızılayda bildiğin uluslaşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nonvolatile

quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Antalya diyen ağır gerizekalıdır.

LA BİZE HER YER ANGARA !

tam da ben yazacaktım la gaziantep'te oturuyorum. serseriden geçilmiyor. hele bazı semtlerde bakkalda kocaman ' MARAŞ OTU BULUNUR ' yazıyor ya. angara candır caan.

bundan sonra sokakta ankaralı görürsem direk ağız burun kıracam. zaten sevmedim gitti. ne kadar bağnaz cins insanlar var bu ankarada.

direk dayak atarım gelmeyin sakın antepe maraşa filan.

hayır batıyor mu maraş otu sana.

ankaranın lisesinde esrar satarlar gelmiş antepteki ota karışıyor.................

arkadaşım dalga mı geçiyorsun? sen hangi şehirde bakkalda esrar gördün? antep'te 500 evler'de oturuyorum buyur gel bi çayımı iç. antep'te oturuyorsan zaten düztepe, yukarıbayır gibi ilçelerin nasıl olduğunu görürsün. antep'te yaşanılacak tek semt 500 evler ve ibrahimli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozer.safakk

quote:

Denizli

kardeşimsin

neresinde oturuyon denizlinin

ben esentepe-ilbadı taraflarında

ben denizlinin serinhisar ilçesindeyim.ama şu an ankarada çalışıyorum.Ama Denizli bir numaradır bende

• Artvin. (Artvin'li değilim.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxax

Edirneden deniz yok fakat çok rahat bir şehir ensafı çok iyidir. oturma mekanları çok iyi ucuz ve kaliteli. insanları cıvıl cıvıl..

Bu arada Tekirdağlıyım ve Edirneye sadece 1 kere gittim ama çok beğendim

Aynen bir Edirne'li olarak şehrimiz çok rahattır.
  • Yaşıyorum diye değil yaşanır diye söylüyorum İZMİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

İstanbul'dayım, bıktım buradan yaşamaktan 17 yıldır burada yaşıyorum. Her yer vıcık vıcık insan kaynıyor, trafik zaten ayrı bir işkence. 13 milyon kişi var, hızla artmaya devam ediyor. Ve göç alan bir şehir olduğundan nerde hödük var burada. Gecekondulaşma almış başını gidiyor. Yeşil alanlar azaltıldı, bina yapmaktan. Üniversiteyi de büyük ihtimal burada okuyacağım. Sonra ya Avrupa'ya gideceğim (uzun yol) ya da sessiz sakin bir şehirde yaşamamı sürdüreceğim. En yaşanılabilir kent sizce hangisi ?

Batının Paris'i dediğimiz ,Türkiye'nin en uç noktalarından biri olan batıda kalan güzel şehrimiz Edirne'yi tavsiye ederim.Birincisi Atatürkçü Laik görüşlü herzaman çağdaş bir anlayış içerisinde olan , İstanbul'a yakınlığı şehrin sakinliği ,sosyal yaşamı , kültürel zenginliği ,insanların anlayışlı modern görüşleri, ekolojik dengesi ve bunun gibi birçok örnek verebiliriz.Basında hangi sıklıklarla her gün saat başı bir olaya adı karışmış bir şehir olarak göremezsiniz.Şehire özgü meşhur Tava ciğerimiz , peynirimiz , köftemiz ,bademezmesi ile daha birçok lezzet dünyasına kucak açan bir şehir çok değil bir hafta sonu özel aracınla kardeşim 2 saatlik bir yol tutar gelmen misafirimiz olursun bekleriz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

LA BİZE HER YER ANGARA !

tam da ben yazacaktım la gaziantep'te oturuyorum. serseriden geçilmiyor. hele bazı semtlerde bakkalda kocaman ' MARAŞ OTU BULUNUR ' yazıyor ya. angara candır caan.

bundan sonra sokakta ankaralı görürsem direk ağız burun kıracam. zaten sevmedim gitti. ne kadar bağnaz cins insanlar var bu ankarada.

ankaranın lisesinde esrar satarlar gelmiş antepteki ota karışıyor.................

arkadaşım dalga mı geçiyorsun? sen hangi şehirde bakkalda esrar gördün? antep'te 500 evler'de oturuyorum buyur gel bi çayımı iç. antep'te oturuyorsan zaten düztepe, yukarıbayır gibi ilçelerin nasıl olduğunu görürsün. antep'te yaşanılacak tek semt 500 evler ve ibrahimli.

adam cama koca harflerle "maraş otu bulunur" yazıyor 50 kuruşa satıyor.

sana ne hayır sana ne

adam sana mı soracak maraş otu satıp satmamayı.

ankaralıyı sana özetleyeyim

her şeyi kendisinin bildiğini sanan hiç bir şey bilmeyen insandır ankaralı

• çok samimi söylüyorum kardeş ==> burdur
  • Balıkesir/Erdek tarafları paran varsa yaşayabileceğin yerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

Deniz olmayacaksa

Konya ve Kayseri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isparta
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

LA BİZE HER YER ANGARA !

sana ne hayır sana ne

tek sorun o mu? adam satsın tamam eyvallah. etraf serseriden geçilmiyor. herkes kendini bişey sanıyor. herkes ayrı bi hava. yolda yürüdüğüm yerde anama avradıma sövüyolar, yanımda kız arkadaşım var (sevgili değil) ona laf atıyorlar. gidip dövmeye kalksan toplu geziyorlar. yanlarında bıçak filan oluyor (kuzenim sevgilisine laf atanlara karşılık verince bıçaklandı, ölümden döndü o serseriler yüzünden)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

LA BİZE HER YER ANGARA !

sana ne hayır sana ne

tek sorun o mu? adam satsın tamam eyvallah. etraf serseriden geçilmiyor. herkes kendini bişey sanıyor. herkes ayrı bi hava. yolda yürüdüğüm yerde anama avradıma sövüyolar, yanımda kız arkadaşım var (sevgili değil) ona laf atıyorlar. gidip dövmeye kalksan toplu geziyorlar. yanlarında bıçak filan oluyor (kuzenim sevgilisine laf atanlara karşılık verince bıçaklandı, ölümden döndü o serseriler yüzünden)

kesinlikle haklısın. ben o konularda bir şey demiyorum zaten.

ama sorarsan mesela, iç anadoluda kayseriliye dünyanın en delikanlısıdır. bilmiyor ki antep maraş adanadaki gençleri

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.