Şimdi Ara

TÜRKİYE'NİN EN YAŞANILABİLİR ŞEHRİ ? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
4
Favori
5.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xtracer

bodrum diyip gidiyorum

İnsandan fazla kendi aralarında havalayarak konuşan barzo adlı türlerden var ... Sakın bodruma gelmeyin. İnsanlar azaldı. Bu türler insanları havlayarak kovuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

quote:

Orijinalden alıntı: ST4LK3R

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ST4LK3R

quote:

Orijinalden alıntı: Zıplayan fil

quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Kesinlikle bir sahil şehri olması gerek.

Bir Bandırmalı olarak "Çanakkale" diyorum...

Yazın o kordonda biranı yudumlamak, insanların mütavaziliği ve medeniyeti...

TÜRKİYE'NİN EN YAŞANILABİLİR ŞEHRİ ?

1+
    Yorum güzel ve açıklayıcı
    Ayrıca Türkiyenin yarısından fazlasını gezmiş biri olarak.
    1- Herşeye Rağmen İstanbul
    2- Amasya
    3- Bursa

Amasyaliyim ben.

Kardeş Turkiyenin en güzide sehirlerinden birinde yasiyorsun kiymetini bil. Izmirmis, çanakkale'ymis, Samsun'mus salla gitsin. O bolgenin insani da cok cana yakındır. Kızlardan bahsetmiş arkadaslar :) Amasya'nin kızları hem güzeldir, hem daha insancildir. yani Izmir ve bahsi geçen sehirlerdeki gibi kaşar, kezban, emo gibi alt kategoriyede pek girmezler. bildiğin manken olabilecek potansiyele sahip iken fakat evinin hanımı olmakta tereddut etmeyecek hanımkızlara çokça rastlanabilir. Tarihi onemine zaten laf yok. Başkentlik yapmış bir şehir. 40 ın üzerinde şehir gezdim ama Amasya gibisi yok. bi kaç hafta önce oradaydim. Tam gezemedim ama yine de superdi.

Ben de Amasya kızlarını duyuyorum sık sık, en son 6-7 sene önce gittim ama. Bu arada İstanbul'da yaşıyorum, maalesef.

Işte bu kötü. Marmara Universitesinin eski öğrencisiyim. istanbul da guzeldir. memleketinden, köklerinden kopma derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İzmir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda yaşanmayacağı kesin doğma büyüme İstanbuldayım 3 yıldır yazları Kıbrıs'a gidiyorum imkanın varsa Kıbrıs'a gitmeni öneririm :)

Onun haricinde İzmir , Eskişehir (Eskişehirliyim ayrıca) ve Bursa gibi yerleri çok met ediyorlar Antalyada olabilir fakat doğulu insanlarla (genelleme yaptım fakat hepsinin öyle olduğu anlamına gelmez doğulu arkadaşlarımda gayet iyi anlaşıyoruz) anlaşamıyorum bazıları hariç çoğu gelmiş istanbula yolda haraç kesiyor bağıra bağıra yola yürüyor durmadan kaldırıma tükürüyor ve daha onlarcası tiksiniyorum gerçekten neden böyle davranmak zorunda hissediyorlar kendilerini neden biraz centilmen olmuyorlar acaba...
  • hayatımda bursa kadar berbat şehir görmedim arkadaşlar. nüfus 3m görünür anlık nüfus 5m'u aşar, yol desen sıkıntı bir tıkandımı açılmıyor, ulaşım acayip pahalı ve daha birçok olumsuzluk gelmeyin bursaya başka şehirmi yok diyarbakır medeniyet şehri, van doğunun parisi, erzurum mükemmel hava sizleri oralara alalım lütfen
  • Elazığda yaşıyorum ama emin olun Elazığ hariç heryerde yaşanır çok şanslısınız arkadaşlar,Dünyanın en zor ve pahalı şehirlerinden birisi Elazığ hem şehir küçük hemde sıradan bi cafede çay 3,5 milyon.İstanbula gitmiştim kız kulesinin karşısında çayı 4 milyona içmiştim yaf,Doğudaki diğer şehirler güzeldir Malatya,Gaziantep,Erzurum vs.. ama asla ve asla Elazığda yaşanmaz,Elazığlılar kadin hain insanlar yoktur mesela ses tonunuz güzel,diksiyonunuz düzgün olsun sizi hemen dışlarlar kendi insanları dışında kimseyi sevmezler nedisin diyip gezip dururlar.

Yaşadığınız yerlere şükredin
  • Aklıma izmir geliyor ama orasıda büyük şehir sonuçta istanbuldan pek farkı yoktur. Ama Akdeniz,Ege tarafları yaşınılabilir diye düşünüyorum.İstanbul doğma büyüme birisi deniz kıyısı olmayan bir yerde rahat edemez.
  • 10 yıl Aydın'da yaşadım küçük bi yer gençsen gelme. 4yıl Eskişehir'de yaşadım son yıl biraz sıkmıştı ama malesef ordan taşınınca anladım kıymetini mükemmel bir yer her türlü kefil olurum. Şu an İstanbul'da yaşıyorum üniversite okuyorum Eskişehir'de kalmadığım için çok pişmanım lanet olsun diyorum İstanbul'a. 2haftalık ailemin evini taşımak için Aydın'a geldim hala küçük ve çok sıcak ama İzmir'i Eskişehir'den sonra 2.tercih olarak öneririm
  • -eskişehir-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Elazığda yaşıyorum ama emin olun Elazığ hariç heryerde yaşanır çok şanslısınız arkadaşlar,Dünyanın en zor ve pahalı şehirlerinden birisi Elazığ hem şehir küçük hemde sıradan bi cafede çay 3,5 milyon.İstanbula gitmiştim kız kulesinin karşısında çayı 4 milyona içmiştim yaf,Doğudaki diğer şehirler güzeldir Malatya,Gaziantep,Erzurum vs.. ama asla ve asla Elazığda yaşanmaz,Elazığlılar kadin hain insanlar yoktur mesela ses tonunuz güzel,diksiyonunuz düzgün olsun sizi hemen dışlarlar kendi insanları dışında kimseyi sevmezler nedisin diyip gezip dururlar.

Yaşadığınız yerlere şükredin

aynen elazığlılar öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

bodrum diyip gidiyorum

Milas bodrum arası mekik dokuyorum bodrumda kafanı çevirdiğin yer kro, kürt yaşanmaz bir yer halini aldı artık orasıda

milas çök kalabalık ve deniz yok ören hem sakin hem denizide mükemmel Muğla/Milas/ören'i öneririm
  • diğer sayfadaki ankara resimlerini görünce gidip gezesim geldi.

adanayı önermiyorum zaten önersekte korkuyor herkes
  • quote:

yıl olmuş 2013 hala efesin %100 malt olduğunu zannedip içenler var

• Bence Isparta
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

yıl olmuş 2013 hala efesin %100 malt olduğunu zannedip içenler var

Akıllı şey, TUBORG müptelası birine demeyecektin bunu be...

Fotoğrafı kaydet de bak bakalım hangi tarihe ait ? Koca ÇANAKKALE'ye TUBORG önem vermiyorsa, benim de yapabilecek çok fazla bir şeyim yok, o anda önüme geleni içerim.
  • Yaşanılası derken kasıt nedir, herkes kafasına göre sallamış bi yorum.

Doğal güzellikler mi ?
    Tarih mi ?
    Sosyal aktivite bakımından mı ?
    İş imkanları bakımından mı ?
    vs vs. nedir yani ?

Düzenli bir metropol istersen Ankara
    Tarihi canlı canlı yaşamak istersen İstanbul
    Gece hayatı ve eğlence dersen sezonda Alanya, Bodrum, diğer zamanlar İst. Ank. Esk.
    Sosyal aktivite dersen İstanbul ve Ankara
    İş imkanı dersen nerde hareket orda bereket tabiki metropoller.
    Doğal güzellikleri dersen, karadeniz ve doğu anadolu.
  • quote:

haram haram

• quote:

İstanbul'dayım, bıktım buradan yaşamaktan 17 yıldır burada yaşıyorum. Her yer vıcık vıcık insan kaynıyor, trafik zaten ayrı bir işkence. 13 milyon kişi var, hızla artmaya devam ediyor. Ve göç alan bir şehir olduğundan nerde hödük var burada. Gecekondulaşma almış başını gidiyor. Yeşil alanlar azaltıldı, bina yapmaktan. Üniversiteyi de büyük ihtimal burada okuyacağım. Sonra ya Avrupa'ya gideceğim (uzun yol) ya da sessiz sakin bir şehirde yaşamamı sürdüreceğim. En yaşanılabilir kent sizce hangisi ?

Kesinlikle bende İstanbuldayım gitsem hiç düşünmeden Gaziantep'e giderim bu kadar gelişmiş bir şehir olmaz ya hani güneydoğu deyince akla çöl kuraklık ve sıcaklık gelir ya hiç öyle bir yer değil tamamen yeşillik :) İyi bir semte gidersen çok kültürlü insan bulursun. :)

• Her ne kadar istanbulu şikayet etsek de, kesinlikle gene istanbul derim.Türkiyenin nerdeyse her yerini dolaştım, ama sahil olsun, gece hayatı olsun, doğal güzellik olsun, vs vs istanbul kadar gelişmiş bir yer yok ne yazık ki ama tabiki paranız olması lazım yoksa çile çekersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hun_ter -- 5 Mayıs 2013; 20:44:54 >
  • havası yeşilliği ve tarihi bakımından Tokat yalnız tam emekli insanların yeri
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.