Şimdi Ara

TÜRKİYE'NİN EN YAŞANILABİLİR ŞEHRİ ? (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
4
Favori
5.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Kocaeli derim. Özlediğin zaman İstanbul yanıbaşında. Büyükşehir olmanın getirdiği avantajlar var, İstanbul gibi çilesi yok. Sanayi şehri olarak bilinse de bir o kadar yeşillik, doğal güzellikler mevcut. İstediğin zaman kafa dinleme imkanı var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekadan

Ben Kocaeli derim. Özlediğin zaman İstanbul yanıbaşında. Büyükşehir olmanın getirdiği avantajlar var, İstanbul gibi çilesi yok. Sanayi şehri olarak bilinse de bir o kadar yeşillik, doğal güzellikler mevcut. İstediğin zaman kafa dinleme imkanı var..

Her yer atik her yer duman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

quote:

Orijinalden alıntı: dekadan

Ben Kocaeli derim. Özlediğin zaman İstanbul yanıbaşında. Büyükşehir olmanın getirdiği avantajlar var, İstanbul gibi çilesi yok. Sanayi şehri olarak bilinse de bir o kadar yeşillik, doğal güzellikler mevcut. İstediğin zaman kafa dinleme imkanı var..

Her yer atik her yer duman.

sen sadece dilovasına gittin herhalde.
  • Samsun ve Eskişehir diyorum.
    deniz istiyorsan Samsun'u seç. neme katlanamıyorsan Eskişehir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Debdebeli

Denizli

Bunu söylemek için gelmiştim.
  • Yaşanabilecek en kötü şehir izmir (belediyesi sayesinde)
    en iyi şehirler ise kayseri, artvin ve eskişehir.
  • Aziz başgan sağolsun köy etti şehri.Her yer kazılıyor yapılıyor fakat yağmurda gene her yer sel anlamadım.İşe denizde yüzer gibi gitmiştim kışın.Belime kadar suya girdim göztepede.
  • Bursa mı?
    Kurtulayım bi' daha sınırları içine girersem
  • Sinop çok küçüktür nüfus 33000 ama bütün şehir imkanlarıda var :D
    Havası güzeldir :D

• izmirde yaşıyorum 3 senedir.
    şimdi şöyle bir durum var , beklentilerin neler bir şehirde.dersen ki sahilde alkol alayım karı kız gırla olsun eğlencesi bol olsun izmir tabiki yaşanılacak yer olur.
    ancak ben alkol kullanmadığım , karı kız peşinde koşmadığım için izmir bana göre sadece bir köy.
    bornovada evka4 ü geçince homeros diye bir piknik alanı var , insanlar betonun üstünde piknik yapıyor.abartmıyorum 100 metrekarelik alana akşama kadar 30 tane araba geldi.sıkıştık da sıkıştık anasını satayım.kalabalık ve çoğu doğulu olduğu için de ben pek hazzetmiyorum.yanımıza oturdu dedesi dayısı bilmemnesi kalabalık bir aile.bizim ızgara teline kadar sormadan kullandılar resmen.en son da erikle çilek verdiler giderken...yağmur yağar her yer sel olur.

benim kriterlerime göre bir şehirde önce doğal güzellik olmalı.pikniğini yapacağın , denize gireceğin , balık tutacağın sakin yerler olmalı.her aradığını bulabilmelisin ama trafikte sorun olmamalı.tüm dükkanlar olmalı ama insanlarla üstüste gezmemelisin.yollar güzel olmalı.ulaşım kolay olmalı.şehirde engebe olmamalı.
    sakarya , kocaeli , bursa. mezun olduktan sonra çalışabileceğimi düşündüğüm yerler.

marmaradan çıktıktan sonra ege bildiğin köy.

• İZMİR AMA GELMEYİN YETER ARTIK
  • Bursa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • artvin.

• istanbul
  • gel bizim köye %100 yerli halk 1800 civarı nüfus biraz büyükçe bir köy. ilçeye 5 km tam yaşanıcak yer.

haykıran köyü
    Menemen
    İZMİR
  • Keşke üniversiteyi İstanbul'da okusaydın. Senin dırdırını çekmezdik belki  TÜRKİYE'NİN EN YAŞANILABİLİR ŞEHRİ ? 

• Samsun Atakum ile On dokuz mayis arasi heryer.

TÜRKİYE'NİN EN YAŞANILABİLİR ŞEHRİ ?

• Düzenli Sehirlesme
    • Eski püskü kacak yapilar yok
    • Sahili efsane.
    • Nem diger karadeniz sehirlerine göre cok yok
    • Sehir o kadarda pahali degil.
    • Ulasim kolay ve ucuz. Metro var.

Ve daha aklima gelmeyen bir cook sey. 1 sene ögrenci yurdunda kalmistim atakent / kurupelit de.

• AHAHAHAHAHAHAGA KOCAELİ DİYEN VAR AHAHAHAHAHAHHAHAA

ABİ CABUK 2 ELİNİZ KANDA OLSA GELİN BU KONUYU OKUYUN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

AHAHAHAHAHAHAGA KOCAELİ DİYEN VAR AHAHAHAHAHAHHAHAA

Prensip gereği eski konuları okumuyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

AHAHAHAHAHAHAGA KOCAELİ DİYEN VAR AHAHAHAHAHAHHAHAA

Neye gülüyorsun lan istanbulda okuyabilirdim ben senin gibi ezik tmci miydim  TÜRKİYE'NİN EN YAŞANILABİLİR ŞEHRİ ? 

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.