|
Bildirim
Fıstık gibi sıfır F35leri bırak İngiliz'in tepe tepe kullanıp ömrünü yediği Tranche1lerin peşine düş. Birşey diyecektim ama yeri değil. Neyse akıl akıl gel peşime takıl.
|
malum parti sempatizanları benim yorumlarımı kirletmezse sevinirim. güle güle deyip sizi de block çöplüğüme uğurluyorum.
|
|
|
Fiyat uygunsa hazır alım Tranche-1-Blok 5 de alınabilir. Tranche-4 de sıra var zaten. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
ha s400 lazım değil yani .dış siyasetten bi habersin avrupada turkiyenin suriyedeki varlığına sıcak bakan ülkeler var ama amerika sıcak bakmıyor o yüzden f35 in olsada imkanın olmayacaktı kullanmaya fıstık gibi olmasının bi faydası olmayacaktı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setcom_2000 -- 6 Şubat 2025; 23:25:5 > |
Tranche 1 alacaklarına hiç almasınlar daha iyi... T1'lerde en eski radar tipleri var. yer hedeflerine saldırı kabiliyeti çok zayıf. zaten bütün bu eksiklikleri giderebilmek için T2 T3 T4 şeklinde modernize edildi. şimdi de T5 yükseltmesi yapılıyor. yazık. anlaşılan paramız T1 almaya yetiyor... |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 5 Şubat 2025; 14:26:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
maket satıyoruz diye övünülür mü hiç demi kanksss. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
he kankam he çarçur oluyor blockla beni rezil etmeden seni. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 5 Şubat 2025; 14:31:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|