|
Türkiye'nin ilk elektrikli anahat lokomotifi raya indi (2. sayfa)
-
-
Yarın da yürüyen uçahh çıktı mı tamamdır :D
-
Tayyip'in uzun süre meydanı bunlara bırakmasının ve rahatlığının sebebi anlaşıldı. Zamanı gelince peş peşe tokatlamayı bekliyormuş 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
R sen nelere kadirsin
şu anda en verimli üretim nükleer santraller, patlama gibi ve atıkları düzgün şekilde yok etmek gibi geçici çözümler ile kullanıma bir süre daha devam edilmeli.
-
Elin gavuru artık bütün yükü lokomotife yüklemek yerine bütün trene elektrik motoru döşüyor. Böylece muazzam hızlara çıkabiliyor. Bu teknoloji eskidi artık. Reisin tvsi TRT Belgeselde Muhteşem raylar belgeselinde izlemiştim. Bu lokomotifler artık geri kalmışlığın resmi oldu bizim için. ????
-
altına test içi togg verseler vidası israilin dermisin.
-
babuş un avantası yatmış.
-
önemsiz parçasını umursamazsın ama yokluğu sıkıntı yapacaksa umursarsın. DE24000 serisinin 1970 den beri bir müşhiri neden koca ülkede üretilmiyor onu sorman gerekir. Yoksa siemensin hızlı trenini alıp üstüne tcdd yazmakla yerli ve milli demen çelişki.
-
hakılsın bro bizim neyimize yerlilik abdden f35 dilenip soğan reklamında oynayıp 12tlik jete binelim. sizin vizyonunuz bu.
-
Seçime sayılı günler kala nükleer deneme hamlesi bekliyorum.
O mantar bulutu 1.000.000 oy eder…
Şurda bir çelişki var son günlerde yüksek teknoloji ürünleri ortaya çıkıyor eyvallah peki bizde yüksek teknoloji varsa otomatikmen paramız değer kazanmalı eflasyonumuz düşmeli. Peki bizim paramız neden değer kaybediyor eflasyon yükseliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X