Şimdi Ara

Türkiye'nin İLK KLON CANLISI öldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 Kasım 2007'de dünyaya gelen Türkiye'nin ilk klonlanmış canlısıydı. Dünyada klonlama yöntemi ile doğan kuzuların çoğu doğumdan hemen sonra ölmüştür. Bir kısmı ilk 1 ay, daha uzun yaşayan klon koyunlar ise yaklaşık 3 yıl yaşayabilmiştir. Klonlanan ilk canlı olan Dolly ise yaklaşık 7 yıl yaşadı. Türkiye'nin ilk klon kuzusu olan Oyalı ise 4,5 yaşında yaşamını yitirdi. bir de şu yazılmış haber olarak, "Türkiye'nin ilk klon koyunu Oyalı, 30 Mart 2011 tarihinde de sağlıklı bir yavru dünyaya getirmişti." ölüm nedeni ilk belirlemelere göre bir akciğer enfeksiyonu.http://www.sabah.com.tr/Yasam/2012/04/17/turkiyenin-ilk-klon-canlisi-oldu

niye akciğer enfeksiyonu geçirip öldü ki; ne güzel klonlanmış işte tıpkısının aynısı. ölüm sebebi konusundaki düşünceleri nedir forumdaki üyelerin? ben önce evrimcileri davet ediyorum konuya.

• tabii ki akciğer enfeksiyonundan ölür, bırakmıyorlar ki hayvancağız doğal ortamda, ağılda, mikropların içerisinde büyüsün de bağışıklık sistemi gelişsin.
    insan için de aynı gerçek var, sokakta -affınıza sığınarak yazıyorum "daşdaşşak"- dolaşıp büyüyen insanların bağışıklık sistemleri daha gelişmiş oluyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyranDayi -- 17 Nisan 2012; 15:25:32 >
  • quote:

niye akciğer enfeksiyonu geçirip öldü ki; ne güzel klonlanmış işte tıpkısının aynısı. ölüm sebebi konusundaki düşünceleri nedir forumdaki üyelerin? ben önce evrimcileri davet ediyorum konuya.

Nasıl bir düşünce olabilir? Hayvan mikrop kapmış ölmüş, nesini kurcalıycaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 31.taner

quote:

Nasıl bir düşünce olabilir? Hayvan mikrop kapmış ölmüş, nesini kurcalıycaz?

• reenkarnasyon la Türk Vatandaşı olarak dünyaya gelmiş, bir sonraki seçimleri bekliyomuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 18 Nisan 2012; 0:01:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

reenkarnasyon la Türk Vatandaşı olarak dünyaya gelmiş, bir sonraki seçimleri bekliyomuş...

İnce görmüş. Falso vermiş.
  • konu oyalı olunca bahsetmemek olmaz. yazık oldu oyalıya diyeceğim ama bunun organlarını alıp kullanmayı deneselerdi bir de keşke. ama kopyanın esas sahibi tabi o da gitti ise oyalı tam anlamıyla telef oldu demektir. bu arada yorumlar çok yıkıcı. biraz yapıcı olalım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ailenizin evrimcisi Yeni Türkü hizmenitinizde

Kopyalanan bireylerin uzun süre yaşamayacağını söylüyorlardı. Hatta açıklamışlardı da şu şu şu sebeplerden diye ama o zamanlar yaşça küçüktüm ve biyoloji bilgim pek yoktu. Hiç bir şey hatırlamıyorum. Elimdeki internette aşırı yavaş. Dolayısıyla evrimci geldi ama bişey yok ortada. Diğer evrimcileri davet ediyorum
  • bu arada aklıma takıldı, bir kuzu ya da koyunun ortalama ömrü nedir ki? ayrıca acaba diyorum yaşını almadan bütün koyunları kasaba yolluyor olabilirler mi?
  • bence suikaste kurban gitti hayvancağız

arkadaş akciğer enfeksiyonu yazıyo işte orda hada ne kurcalıyosun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.