|
Türkiye'nin ilk Mikromekanik ve Saatçilik Bölümü Bursa'da açılıyor

-
-
Hobi için bile okunur. İstanbul'da önlisans bölümü olsaydı okurdum.
-
Saatmi kaldı gidin telefon yapmasını ögretin ölü girişim olmuş gidin araç pilleri ve motorunu ögretin gençlere vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVisör -- 13 Ekim 2020; 6:42:59 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
telefon üretmek için mikromekanik cihazlar lazım. mikromekanik olmadan nasıl telefon üreteceksin
-
Bu güzel bir gelişme
Aslında bu tarz girişimler çok değerli, hem prestij hem de katma değer açısından. Umarım faydalı olur ve bizde Rolex veya Patek gibi olmasa da değerli markalar çıkarabiliriz. Jacobs&CO'ya bakınca aslında imkansız değil
-
çok güzel bir bölüm açmışlar,takdir ettim.İstanbulda olsa gider bende burs almak isterdim.
Geleneksel mekanik saatçilik çok hassas ve değerli bir meslek.Arada youtube da restorasyon videoları izliyorum,cidden büyük emek ve sabır isteyen bir meslek ve dijitalleşen dünyada da giderek küçülüyor,usta sayısıda azalıyor.
şöyle bir restorasyon videosu atayım.çayınızla kahvenizle oturun keyifle izleyin.Bu okulda verilen eğitimler ile bu işleri yapmak mümkün,keşke istanbulda olsa..
-
Mükemmel bir girişim o okulda okuyan liseli olmak isterdim o derece hoşuma gitti...
-
Çekirdekten yetişen ustalarımıza selam olsun fakat Endüstri Meslek Lisesinde Makine bölümünün bir parçası olarak açılması beklentimi düşürdü. Malum, bu ülkenin meslek liseleri sandığımız gibi değil artık.
-
Senin yüzünden 3 saattir saat restorasyonu izliyorum. :D
-
Geliştiren ülkelerin çöplerini toplamakla meşgulüz. Farkındaysanız herkes akıllı saat dediğimiz vücut analizi yapan kandaki oksijen oranını ölçen ekg bilgilerini raporlayan hatt ve hatta bayılma gibi riskli düşüşleri 112 acile ihbar eden saatler var günümüzde! Bunun neyine sevinelim? Ha hiç yoktu en azından bu olmuş diyorsanız tabi bi nebze sevinmeye yetebilir!
Çok iyi bir haber.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cahilsin sus.
Hobi için bile okunur. İstanbul'da önlisans bölümü olsaydı okurdum. |
çok güzel bir bölüm açmışlar,takdir ettim.İstanbulda olsa gider bende burs almak isterdim. Geleneksel mekanik saatçilik çok hassas ve değerli bir meslek.Arada youtube da restorasyon videoları izliyorum,cidden büyük emek ve sabır isteyen bir meslek ve dijitalleşen dünyada da giderek küçülüyor,usta sayısıda azalıyor. şöyle bir restorasyon videosu atayım.çayınızla kahvenizle oturun keyifle izleyin.Bu okulda verilen eğitimler ile bu işleri yapmak mümkün,keşke istanbulda olsa.. |
Aslında bu tarz girişimler çok değerli, hem prestij hem de katma değer açısından. Umarım faydalı olur ve bizde Rolex veya Patek gibi olmasa da değerli markalar çıkarabiliriz. Jacobs&CO'ya bakınca aslında imkansız değil |
telefon üretmek için mikromekanik cihazlar lazım. mikromekanik olmadan nasıl telefon üreteceksin
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X