Şimdi Ara

Türkiye'nin ilk PS3 dergisi - Oyun İstasyonu çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

dergiyi nereden alabiliriz?

http://www.oyunistasyonu.org/

Sitedeki sekmelerde cevapları bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

dergiyi nereden alabiliriz?

http://www.oyunistasyonu.org/

Sitedeki sekmelerde cevapları bulabilirsin.

sağol:) ilk sayıyı sipariş verdim beğenirsem devam ederim

• Adana'daki arkadaşlar dergiyi benden alabilirler.
  • Hayırlı olsun, böyle işlere ihtiyacımız var.
  • Vay, Allah utandırmasın. Türkiye'de böyle işler ortaya çıkınca çok hoşuma gidiyor. Özellikle şu Türkçe oyun reklamları falan süper ya
  • hayırlı olsun
  • bu işe bende çok sevindim ve başarılarınızın devamını dilerim

bende dergiyi almak istiyorum. istanbul'un şile ilçesindeyim ben. her yere fiyatı sabit 1 tl kargo ücreti ile mi gönderiyorsunuz dergiyi?. fiyat sabit 1 tl ise ben bu gün sipariş vereceğim. çünkü burada da yazan bir arkadaş gibi buraya kadıköyden oyun sipariş etsem 5 tl gibi bi tutarla geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolmacı -- 6 Ocak 2011; 13:08:57 >
  • Şu dergi neden bu kadar özel ki tansaşta ya da migrosta niye yok illaki eve gönderiyorsunuz bari yanında demo oyunlarla dolu bir adet cd de gönderseydiniz ?
  • Hocam her şey hoş da tasarım üzerinde ve o logo üzerinde çalışmanız lazım.Logo biraz kötü gibi.
  • h.olsun oyun sektörü için küçük Türkiye oyun sektörü için büyük bir adım
  • Arkadaşlar ilk sayı olduğundan bizimde acemiliğimize geldi. 2.sayıyı sizden gelecek eleştiriler çevresinde yeniden şekillenecektir. Hepberaber birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Sizinde katkılarınızda, inşallah Türkiye'nin tek ve en iyi playstation 3 dergisi olacağız.

Hepinize teşekkür ederiz.
  • Ps3 oyuncuları için gerçekten iyi bir adım ve Türkiyede ilk olması sebebiylede sizleri tebrik ediyorum. İstanbula gider gitmez bir tane alacağım derginizden. Başarılarınız daimi olsun...
  • Arkadaşlar ilginize teşekkür ediyoruz...

Kısada soruları cevaplayım;
    - Evet kargo ücreti 1 TL dir. PTT ile dergi gönderilme ücreti çok ucuzdur. Bu nendenledir ki 7 ila 10 gün arasında değişen gönderi süresi vardır...
    -İlgi ne kadar çok olursa o kadar hızlı bir şekilde kalitemizi artırırız ve sizlere en iyi hizmeti sunarız. İlerleyen sayıları mutlaka takip ediniz...
    -Sony Türkiye ile görüşmelerimiz devam ediyor. Resmi Playstation dergisi olmak istiyoruz...
    -Künyeyi hemen koyalım sitemize ama ünlü yazarlar aramızda yok
    -Herhangi bir medyanın yada basın kuruluşuna bağlı değiliz, sadece 15 kişinin bireysel bir girişimi
    -İlginiz doğrultusunda dergimizi gazete bayilerinde 4 TL den alabileceksiniz. Tahmini 3. sayıdan sonra...

• dostum oyun kahramanları dosya konusu kaç sayfa ödevim var ona göre sipariş edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: yu--gi--oh

dostum oyun kahramanları dosya konusu kaç sayfa ödevim var ona göre sipariş edicem
    Her sayıda bir oyun karakteri incelemesi yapılıyor. Karakter incelemesi eleştiriler, özellikler vs vs 1 sayfayı dolduruyor.
  • gg'den aldım bir tane. kapak tasarımınız(özellikle logonuz) biraz vasat bakalım içerik doyurucu olacak mı? girişiminiz için teşekkürler
  • Posterin ne olduğunu açıklamamışsınız?
  • Dergi kargoya verilmiş bekliyorum:) gelince yorumumu yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.