ALLAH utandirmasin kardesim. Hayirli ugurlu olsun.
Hayırlı olsun,umarım beklentilerinizi karşılar, Gamepro'dan beridir,dergi çıkmıyor piyasaya.Zaten ülkemizde konsol oyun platformu dergilerine büyük bir açlık var.
quote:
Orijinalden alıntı: faho
Hayırlı olsun,umarım beklentilerinizi karşılar, Gamepro'dan beridir,dergi çıkmıyor piyasaya.Zaten ülkemizde konsol oyun platformu dergilerine büyük bir açlık var.
güzel düşünce. yanlız bayilerden alınmaması kötü olmuş. mesela ben mersinden gittigidiyor vasıtası ile alsam dergi 6.50tl + kargo 5tl = 11.5tl mantıklı degil internet gibi bir ortam varken dergiye 11.5tl vermek. ama düşünceyi hayata gecirdiniz icin tebrikler.
quote:
Orijinalden alıntı: LVolkan
güzel düşünce. yanlız bayilerden alınmaması kötü olmuş. mesela ben mersinden gittigidiyor vasıtası ile alsam dergi 6.50tl + kargo 5tl = 11.5tl mantıklı degil internet gibi bir ortam varken dergiye 11.5tl vermek. ama düşünceyi hayata gecirdiniz icin tebrikler.
Alıntıları Göster
Dergi 6 tl ( 5 tl dergi + 1 tl kargo ) Yıllık abonelik 50 tl ( 9 adet dergi 45 tl + 5 tl yıllık kargo )
Umarım dergi sayısı ve dergi okuru sayısı artar. Devamını bekliyoruz.
Umarım dergi sayısı ve dergi okuru sayısı artar. Devamını bekliyoruz.
Hayırlısı olsun öncelikle, güzel bir haber bu.. Künye bilgilerini göremedim sitede.. Kadronuzda tanıdık birileri var mı diğer dergilerden, merak ettim..
Gittigidiyor'da "Ulaşım süresi 7 ile 10 gün arasında değişmektedir" demişsiniz. Niye bu kadar uzun? PTT kargo en geç 2 iş gününde teslim ediyor normalde.
quote:
Orijinalden alıntı: Redunay
Gittigidiyor'da "Ulaşım süresi 7 ile 10 gün arasında değişmektedir" demişsiniz. Niye bu kadar uzun? PTT kargo en geç 2 iş gününde teslim ediyor normalde.
hayırlı olsun. inş. satışlar artar heryerde buluruz dergiyi
quote:
Orijinalden alıntı: bigbooss
hayırlı olsun. inş. satışlar artar heryerde buluruz dergiyi
Alıntıları Göster
Diğer konsollarada yer vermelisiniz insan çekmek için
quote:
Orijinalden alıntı: Opricnik
Alıntıları Göster
oyun kahramanları yazı dizisi kaç sayfa dostum ve hangi karekterler var böyle bir ödevim varda alabilririm dergiyi pm atarsan sevinirim istanbuldayım
quote:
Orijinalden alıntı: _LegendmJ_
Dergi 6 tl ( 5 tl dergi + 1 tl kargo ) Yıllık abonelik 50 tl ( 9 adet dergi 45 tl + 5 tl yıllık kargo )
1tl kargo bana hiç denk gelmedi 1dvd alsamda 2 dvd alsamda 8senedir 5t altı kargo parası ödeyemedim. sen 1tl. kargo ödüyosan bravo
Tüm PS topluluğuna hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: LVolkan
quote:
Orijinalden alıntı: _LegendmJ_
1tl kargo bana hiç denk gelmedi 1dvd alsamda 2 dvd alsamda 8senedir 5t altı kargo parası ödeyemedim. sen 1tl. kargo ödüyosan bravo
Alıntıları Göster
Bence tek bir platformu tam anlamıyla sunacaksa çok yararlı bir dergi olacağa benziyor.Aslında tüm platformlar ayrı ayrı dergilerde olsa herkes istediği haberlere ve incelemelere doyucaktır diye düşünüyorum.
Tabi kendi şahsi fikrim bu
Hayırlı olsun bu arada elineze sağlık..
Başarılar size. Fiyatı hakkında bir bilgi var mı göremedim?
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims
Çalışmalarınızda başarılar.İnşallah daha iyi yerlere gelirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA