Şimdi Ara

Türkiye'nin internet hızı belli oldu: Dünyada kaçıncı sıradayız? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
4
Favori
6.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tek Afrikadan iyiyiz diyorduk, Kenya bile sollamış bizi. Millet hala AKK ve ADSL hızlarını savunmaya devam etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ehonomi çoh eyi çohhhhhhh
    hüloooooooog
    g.tünün kılıyıh

bu zihniyette olan %50 den fazla bir nüfus varken bence fazlasını beklemeyin.geçirmeye devam Turk Telekom.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fukasaku

quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

3 mbit olması gereken hızım için speedtestten ard arda 10 tane test alıyorum hepsi 0.5 mbit ile 0.1 mbit arası çıkıyor. Haliyle ortalama bayağı düşüyor.

25 mbit tarifeyi zaten 3-4 gün anca kullanıyoruz.

Geçen ay benimde aynı şekildeydi , 0.1-0.2 çıkıyordu testlerde hep . Müşteri hizmetlerini aradım AKK'yı geçmişssiniz ondan dediler , 3 Mb göremiyorum alakası yok dediğimde biz zaten 3Mb'e kadar diyoruz dedi ve yapacağım birşey yok diyerek kapattı

Hayatımda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.

• Afrika bile bizi geciyor rezalet rezalet

• Kenyaya biri çeviri yapmış demekki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün dünya bizi kıskanıyor.
  • Kenya ve Araplar bizden daha iyi sıralamada vay arkadaş.
  • Fiyat konusuna gelince yüksek fiyatta Dünya Lideriyiz!!!

As bayrakları as as...

• sadece internette değil herşeyde çok gerideyiz
  • bide iyi taraftan bakin afrikayi kilpayi gecmisiz ya afrikadan bile daha kotu internetimiz olsaydi :)

• bukadar çok yorum görünce bir cevap yazmak istedim ortalama olarak düşüş sebebimizin çevre düzenemelerinden ötürü olduğu düşüncesindeyim.

Romanya, Bulgaristan gibi balkan ülkeleri için (oralarda gözümle gördüğüm için)ortalama yükseltmek kolay çünkü internet bağlatmak istediğin zaman çamaşır teli gibi hop diye kabloyu binadan binaya çekiyorlar. ama biz illaki yeirn altından geçecek belediye izin verecek vs diye her yere ulatıramıyoruz. kapsama alanı aalınca fiyatlar da fırlıyor haliyle.

• Neden hiz ortalamamiz dusuk? Millet gerek mi duymuyor teknolojik alt yapimiz mi yok, hayir yani fiyatlar suan gayet uygun cunku..

• 7 mbs gorsek oper basimiza koruz 3 mbs hizimiz var kardesim yalan dolan olcum yapmislar terbiyesizler

• Kanittir telekom reklami aklima geldi :))

• Tek Rakibim Kenya
  • Şaşırmadım.Arap ülkeleriyle,afrikayla kıyaslancak hale gelmişiz.

Akk uygulaması bunun en bariz nedeni.1 mayıs düzenlemesi uygulamaya konarsa sıralamada en azından rahatlarız.Ayrıca altyapı sorunu da bunun nedeni.Fiber hattı istemeyen belediyeler olduğu sürece,telekom devletin eline geçmediği sürece araplarla,kenyayla yarışmaya devam ederiz.

Kenya dediğim ülke insani gelişmişlik endeksinde düşük sınıfta yer alan ülke.(145. sırada)Kişi başı milli geliri çok düşük.Ancak öyle geliştirdiler ki interneti internet konusunda gelişmiş ülkelerle rekabet edebilecek hale geldi.Bizim ülkemiz ise internet konusunda sınıfta kaldı.

Ayrıca bizi küçük ada ülkesi bahreyn bile geçmiş.Koca 78 milyonluk ülkenin düştüğü hale bakın ya.Resmen bizi sollamışlar ya.Şu btk telekomun arka bahçeliğini yaptığı sürece,belediyeler altyapı konusunda ısrar yapmaya devam ettikçe,fiyatlar yüksek kaldığı sürece bunları bırak bütün afrika sollar bizi.Afrika çalışıyor.Biz sınıfta kalmışız zaten.Akk düzenlemesi bile 2 yıllık imza kampanyalarını sonunda geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 17 Mart 2017; 16:15:50 >

• Nesine şaşırdınız anlamadım.
    :D
  • Bazı bölgelerde Türktelekomdan başka altyapı olmazsa 3.Dünya ülkeleri sınıfına gireriz,yani normal bir durum.

Mobilde iyi miyiz;sabittten iyi olsak da yine de kötüyüz:)

• kenyanın internetinin hızlı olmasının nedeni kullanıcı sayısının az olmasıdır kenya da 15 20 bin kişi anca internet kullanıyordur bunlarda zengin kesimdir bide devlet dir

• Reklamların ne kadar boş ve kuru gürültü olduğunu ortaya koyan haberdir Kenya'nın bile gerisindeyiz ayip ????????

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.