|
Bildirim
Fatih projesindeki tabletler ne alemde her öğrenciye dağıtabildiler mi? Televizyonunda Eba Tv çekmediği için anten ayarlarken çatıdan düşüp vefat eden baba oldu bu ülkede. Şehir içlerinde bile şebeke interneti çekmediği icin millet sıcak evlerinden çıkıp soğukta tepelerde ders izlemeye çalışmadı mı? Evrim müfredatlardan çıkarılmadı mı? Boş beleş övücülük yapıyorsun.
|
okullar ilk günden online oldu ve uzun süre devamsızlık ile ilgili kesin bir ifadede bulunulmadı. o yüzden o kadar fazla tıklanması var. sistem rezaletti yine de. optimizasyon sorunları vardı birçok cihazda. interneti veya cihazı kötü olduğu için derslere katılamayan (ben de dahil) bir sürü öğrenci oldu. tabi wordle ile meb'in alakası ne onu anlayamadım. tıklanma ile başarının ne alakası var onu da çözemedim. ilk mesajı yazan arkadaş ne düşündü de böyle bir eleştiride bulundu acaba tamam meb o kadar mükemmel bir kurum olmayabilir ama alakasız yerlerde hükümeti eleştirmeye de gerek yok bence.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanahmet -- 30 Mart 2022; 10:41:34 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|