Şimdi Ara

TÜRKİYE'NN YENİ PLATFORMU FİLBOX HUMAX UYDU ALICISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
15.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türksat uydusu üzerinde yayın yapan ve evinizde Sinema keyfı yaşatan ve bu keyfi Belgesel Spor Animasyon gibi kanallarla zenginleştiren
    Türkiye'nin yeni digital platforumu FİLBOX artık kendi uydu alıcısı da piyasaya sürmeye hazırlanıyor
    içinde kendi gömülü modul çipi olacak olan ürün piyasaya uygun bir fiyat ile girmeyi ve yeni yinew turksat uydusu üzerinden yayın yapan belgesel
    belgesel ve spor kanallarını da ayrıca yine bu uydu alıcısı ile vermeyi hedefliyor
    extradan bir fatura ödeme olmadan 1 yıl boyunca evinizde çocukarınıza Animasyon çizgi film keyfi yaşatırken, aynı zamanda kendinizi çinde belgesel Türkiyenin Yeni HD Uydu Platformu FİLBOXlı HUMAX, ücretsiz yüzlerce kanal ve binlerce film ile sadece 249 TL

Taahhüt yok, aylık abonelik masrafı yok, yeni kurulum yok.

Onlarca HD Kanalı, FİLBOX destekli ücretsiz yüzlerce dizisi ve filmiyle dünya markası Humax'ın aksiyon, spor, belgesel ve eğlence dolu uydu kutusu ile artık özgürsünüz.

Harikalar diyarından gelen bir Fil ekrana sığmıyor.

Onlarca HD kanalı, yüzlerce dizisi ve filmiyle Filbox'ın aksiyon, spor ve belgesel ve eğlence dolu Humax kutusu açmanız için sizi bekliyor. TV alışkanlıklarınızın seyrini değiştirecek yepyeni bir dijital yayın platformu olan Filbox yılda en az, 1000 film ve 25 dizi ile birlikte Sinema TV kanallarının yanı sıra, eğlence ve belgesel kanallarını da evinize gönderir.

SinemaTV, SinemaTV 2, SinemaTV Aile, SinemaTV 1001, SinemaTV Aşk, SinemaTV Aksiyon, Dizi TV kanalları, Almanca yayın yapan genel eğlence kanalı RTL ve belgesel yayını yapan Sci Tech TV ve English Club TV, Da Vinci Learning, Fihgt Box, Viasat Nature - History kanallarını tüketiciye sunan yeni dijital platformdur. Humax uydu alıcısı ile Filbox içeriklerini izleyebileceğiniz gibi Türksat uydusu üzerinden yayınlanan şifresiz ve ücretsiz izlenen yüzlerce kanalı da izlemeye devam edebilirsiniz.

Humax HD uydu alıcısı ile Filbox keyfini yaşayabilir; aksiyon, aşk, macera, korku, gerilim gibi hayata dair her şeyin yer aldığı binlerce film, dizi ile belgesel ve eğlence programlarını izleyebilirsiniz.

HUMAX HTR-1000S Full HD Uydu Alıcısı Teknik ÖzellikleriModel: HTR-1000S
    HD desteği
    Elektronik program rehberi
    Program hatırlatma özelliği
    Orijinal ve Türkçe Dil seçeneği
    Favori kanal listesi oluşturma
    Birden fazla uydu desteği
    Otomatik ve manuel kanal arama/ekleme
    Uydudan otomatik yazılım güncelleme
    5000 kanal
    Dolby Digital Surround ses sistemi desteği
    Harici disk desteği ile PVR Ready özelliği sayesinde yayını durdurma, kaydetme ve ileri-geri sarma
    USB Bellek üstünden film, müzik ve resim dosyalarını oynatabilme
    Boyutlar: 150 x 140 mm

Kampanya Detayları:

Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Fiyata dahil 1 yıllık FİLBOX aboneliği sonunda ister paketinizi yenileyin isterseniz HUMAXın ücretsiz HD kanalları ile yolunuza devam edin.

Fatih Ergencyoutube
    Filbox Humax Uydu Alıcısı http://www.humaxmarketim.com
    http://www.youtube.com/watch?v=i-DYLVyKtaw

FİLBOX reklam tanıtımımız çok yakında sizlerle paylaşacağım
    FACEBOOK SAYFAMIZ:
    www.facebook.com
    Görüntülemek İçin Giriş Yap veya Kaydol
    https://www.facebook.com/filboxuydu

https://www.facebook.com/groups/1493066330973982/

Fatih Ergencyoutube
    Filbox Modul (SATIN ALMAK İÇİN ) www.filbox.gen.tr
    http://www.youtube.com/watch?v=X6VlFIaul0A

TÜRKİYE'NN YENİ PLATFORMU FİLBOX HUMAX UYDU ALICISI TÜRKİYE'NN YENİ PLATFORMU FİLBOX HUMAX UYDU ALICISI

TÜRKİYE'NN YENİ PLATFORMU FİLBOX HUMAX UYDU ALICISI TÜRKİYE'NN YENİ PLATFORMU FİLBOX HUMAX UYDU ALICISI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candostum2007 -- 25 Kasım 2014; 11:20:12 >

• Kesinlikle her eve girmesi gereken bir platforum olacak
    şimdi de DİZİ tv eklenıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candostum2007 -- 23 Kasım 2014; 10:44:01 >

• Sistem nedir, enigma mı? Android mi? yoksa kendi yazılımı mı var? Gerçi nand flashdan anlaşılıyor. Kötü gibi...
    Cccam desteği var mı?
    Başka platform yayınları için extra modul girişi var mı?
    Wi-fi desteği?
    ethernet girişi de göremedim.
    eee bide en az 350 den kapı açarlar oldu mu şimdi :)))
  • hocam dıgıturk abonesı olan birinin d-smart ızledıgını (modul ıle) yada tersini de düşüneblirsin
    gördünüz mü
    göremessınız ayrı ayrı platforum cunku bunlar
    buda ögle ..filbox uydu alıcısı dedım :)
    dolayısıyla filbox platforum verdıgı yayınları ızlersınız,,ve dıger uydu üzerinden şifresiz olarak verilecek platforumları izlersiniz
    ayrıca şuna dıkkatınızı çekeyım
    humax logolu olduğunu göruyoruz, Almanya'nın bir numaralı kaliteli markasıdır
    yazdıklarınız özellikler(teknik) inşallah öğle modelde piyasaya sürerler temennim bu olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: candostum2007

hocam dıgıturk abonesı olan birinin d-smart ızledıgını (modul ıle) yada tersini de düşüneblirsin
    gördünüz mü
    göremessınız ayrı ayrı platforum cunku bunlar
    buda ögle ..filbox uydu alıcısı dedım :)
    dolayısıyla filbox platforum verdıgı yayınları ızlersınız,,ve dıger uydu üzerinden şifresiz olarak verilecek platforumları izlersiniz
    ayrıca şuna dıkkatınızı çekeyım
    humax logolu olduğunu göruyoruz, Almanya'nın bir numaralı kaliteli markasıdır
    yazdıklarınız özellikler(teknik) inşallah öğle modelde piyasaya sürerler temennim bu olacaktır

Digiturk 7 derecede kıyaslamanız yanlış bir kere.
    Filbox 42 derece. dolayısıyla ben kendi adıma konuşuyorum gerektiğinde d-smartı da kutu vs değiştirmeden izlemeliyim.
    Ayrıca filbox modul olarak satılıyor zaten ki piyasa da modul girişli cihaz sahibi pek bir fazla. bilmem anlatabildim mi?
    Humax'a veya kalitesine herhangi bir laf söylemedim zaten, genel anlamda bakacak olursak teknik özellik konusun da kötü dedim. ve ısrarla bana göre değil demek istiyorum. Ben d-smart ta izlerim cccam yayın da izlerim ve iptv yayın da izlerim.
    Devir smart, android vs devridir dikkatinize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDUIN1 -- 10 Kasım 2014; 17:50:46 >

• fiyati ne kadar olur uydu cihazin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım 250tlden satışa sunulacak
    fılbox modül un yılbasında 200tl olacagını düşünürsek 50tl humax uydu alıcısını almış oluyorsunuz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam yenı bı uydu cıhazı alacamda bu urun guzelse ve yakında gelecekse beklıyeyım yoksa varsa sende atlanta alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzlukta

hocam yenı bı uydu cıhazı alacamda bu urun guzelse ve yakında gelecekse beklıyeyım yoksa varsa sende atlanta alayım

o kadar yüksek fıyatlar vermene gerek yok dostum,filbox uydu alıcısı guzel ben denedım,,, yarın muhtemelen video hazırlıyacam
    burada yayınlarım
    incelersın
    hangısınde karar kılarsan yardımcı olurum
  • candostum2007 C kullanıcısına yanıt
    Videoyu bekliyorum hocam bu platform 1 yillik mi ücretsiz sadece ?

• ramazan_d kullanıcısına yanıt
    Şimdilik bunu izleyin hocam
    ben yenisini evde yapacagım :)
    http://www.youtube.com/watch?v=i-DYLVyKtaw
    ürünler stoklara girdi
    http://www.uyduevim.net/uydu-al%C4%B1c%C4%B1s%C4%B1-filboxuydu-humax
  • Bu cihazin sd hd goruntu kalitesi nasildir acaba bende yeni cihaz alicam ama hiremco chipbox falan dusunuyordum 180 tl ye almaya kararsiz kaldim simdi

• humax filbox uydu alıcısı türkiye ana dağıtıcısı ulaştım 2 firmadan 1 tanesi bu buradan bilgi ala bilirsiniz 0216 318 93 93 arayın ayrıntılı bilgi veriyorlar hangi ilde bayileri var onlarıda öğrene bilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: palo

Bu cihazin sd hd goruntu kalitesi nasildir acaba bende yeni cihaz alicam ama hiremco chipbox falan dusunuyordum 180 tl ye almaya kararsiz kaldim simdi

sinema belgesel spor ve muzık hepsı bır arada
    kacırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: candostum2007

quote:

Orijinalden alıntı: palo

Bu cihazin sd hd goruntu kalitesi nasildir acaba bende yeni cihaz alicam ama hiremco chipbox falan dusunuyordum 180 tl ye almaya kararsiz kaldim simdi

sinema belgesel spor ve muzık hepsı bır arada
    kacırma

KANAL SIRALAMASINI YAZABİLİRMİSİNİZ

• Bilgilendirme için tşk, benimde merak ettiklerim;

* Kanal sıralaması
    * HD kanal listesi
    * Filbox platformunda hangi kanalların HD olduğu
    * 1 senelik üyelik sona erdikten sonra iptal edilecek kanallar?
    * 1 sene sonunda kutunun mülkiyeti bize mi ait?

Zamanında D-smart ilk kullanıcısıyım, hala da ücretsiz kullanıyorum, HD platform'a ekstra ücret ödemek istemiyorum ama 1 senelik sözleşme şayet kutunun mülkiyeti bize ait olacaksa ve HD yayınlar çok fazla kırpılmayacaksa olumlu bakıyorum

Yardımcı olursanız memnun olurum.

Ekleme: Fotoğraflarda USB girişi gözükmüyor? USB den film, müzik fotoğraf oynatma özelliğinden bahsediyor,http://humaxdigital.com.tr/tr/products/product.php?gid=580&pid=1

• quote:

Orijinalden alıntı: hasoci

Bilgilendirme için tşk, benimde merak ettiklerim;

* Kanal sıralaması
    * HD kanal listesi

Zamanında D-smart ilk kullanıcısıyım, hala da ücretsiz kullanıyorum, HD platform'a ekstra ücret ödemek istemiyorum ama 1 senelik sözleşme şayet kutunun mülkiyeti bize ait olacaksa ve HD yayınlar çok fazla kırpılmayacaksa olumlu bakıyorum

Ekleme: Fotoğraflarda USB girişi gözükmüyor? USB den film, müzik fotoğraf oynatma özelliğinden bahsediyor,http://humaxdigital.com.tr/tr/products/product.php?gid=580&pid=1

Sorularınızı ilk iki soru dışında cevaplamak istiyorum:

3.Filbox'ta: SinemaTV HD, SinemaTV 2 HD, SinemaTV Aile HD, SinemaTV 1001 HD, SinemaTV Aşk HD, SinemaTV Aksiyon HD, Trace Urban HD, FightBOX HD, Viasat Nature HD (Viasat History HD ile dönüşümlü) ve Viasat History HD (Viasat Nature HD ile dönüşümlü) kanallarını HD olarak izleyebilirsiniz.

4. 1 senelik üyelik sonunda eğer Filbox üyeliğinizi yenilemezseniz Filbox'ın şifreli hiçbir kanalını izleyemezsiniz.

5. Evet, Filbox uydu alıcısını satın aldığınızdan itibaren kutunun mülkiyeti tamamen size ait oluyor ve de eğer 1 yılın sonunda Filbox üyeliğinizi yenilemezseniz bu uydu alıcısında Türksat uydusu üzerindeki şifresiz olan tüm SD ve HD kanalları izlemeye devam edebilirsiniz.

Bu arada Filbox uydu alıcısının USB girişi bu kutunun ön taraftan bakıldığında sol panelindedir. Ve de bu cihazın USB girişine bir USB Bellek taktığınızda USB belleğin içerisindeki müzikleri, filmleri, PVR kayıtlarını vs. izleyebileceğiniz gibi eğer USB girişine taşınabilir bir HDD takarsanız da PVR kaydı, yayını geri ve ileri sardırma, yayını geri alma gibi işlemler de yapabilirsiniz. Ayrıca bu kutuya yeni gelen yazılım sayesinde Türksat uydusu üzerindeki Biss ile şifrelenen kanalları da izleyebilirsiniz (üyeliğiniz bitse dahi).

• @sametykcll hocam çok tşk ederim bilgileriniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasoci

Bilgilendirme için tşk, benimde merak ettiklerim;

* Kanal sıralaması
    * HD kanal listesi

1: Kanal sıralamadı favorılerden yapabılırsın
    hd kanal lıstesı ve dıger lıstelerı kendın seçebılıyorsun
    asagıdakı vıdeo dada gorebılırsın bırcok hd yayınlar var( turksattakı sıfresız hd lerıde cok kalıtel ıbır sekılde ızlersınız)
    1 sene sonra muhtemelen 150 tl cıvarında odeme yaparak tekrar abonelık uzatıalır ancak bırsey soylemek erken suan ıcın
    kutu bır sene sonra kesınlıkle alınmıyor sıze aıt
    http://www.uydudestek.tv/filbox-favori-yapma.html
    usb gırısı var hocam ancak illegal kullanımın onune gecmek ıcınmı acaba ıcerıgındekı yanı kayıt ettıgın kanalı ancak humax cıhazında ızlıyebılırsın
    baska bır yerden ızlıyemıyorsun

vıdeolarımızı lutfen www. uydudestek.tv ınternet sıtemızden ızlemeye devam edın

• geçengün filbox humax stb aldığım bayiye gittim humaxların boş olan kart girişi kullanabilirsin dediler bir uyducudan yetişkin kanalları açan irdeto kart aldım çok güzel çalışıyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.