Şimdi Ara

Türkiye Ön Siparişleri Başladı (Playstation 4) Hepsiburada.Com (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
6
Favori
17.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar biraz toplama pc gibi oldu ama durum şu :

PS4 CONSOLE 1400 TL (4 TAKSİT) HEPSİ SONY
    PS4 CAMERA 74 € (AMAZON GLOBAL EXPRESS İLE) AMAZON DE
    KILLZONE OYUN 63 $ MARIIO128 TAKIPLI KARGO İLE

HEPSİNİ TL YE ÇEVİRİRSEK AŞAĞI YUKARI 1726 TL YE GELDİ AMAZON.DE DEN BUNDLE ALSAM YANILMIYORSAM 1370 TL YE GELİYORDU AYNI PAKET + İKİNCİ CONTROLLER OLACAKTI AMA OCAK SONUNA KADAR BEKLİYECEKTİM. HE KAZIK YEDİK Mİ YEDİK AMA NEDEN ? ÇÜNKÜ SABIRSIZ BİR İNSANIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdonanimhaber -- 9 Kasım 2013; 11:41:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Yeni çıkacak iki oyun alacağız diyelim. (Atıyorum BF4 ve AC4) Ne kadara mal oluyor ve kaç günde geliyor?

6 dolar kargo yun bası 2 dolar ek sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdonanimhaber

evet arkadaşlar biraz toplama pc gibi oldu ama durum şu :

HEPSİNİ TL YE ÇEVİRİRSEK AŞAĞI YUKARI 1726 TL YE GELDİ AMAZON.DE DEN BUNDLE ALSAM YANILMIYORSAM 1370 TL YE GELİYORDU AYNI PAKET AMA OCAK SONUNA KADAR BEKLİYECEKTİM. HE KAZIK YEDİK Mİ YEDİK AMA NEDEN ? ÇÜNKÜ SABIRSIZ BİR İNSANIM

Haydi hayırlısı olsun hocam. Bende üzülüyordum Ocak ayının ortasına kadar bekleyeceğim için. Ama çok şükür ki erkenden oynayabileceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 8B

quote:

Yeni çıkacak iki oyun alacağız diyelim. (Atıyorum BF4 ve AC4) Ne kadara mal oluyor ve kaç günde geliyor?

Süre?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 8B

quote:

Süre?

Hocam mariio dan çok oyun aldım ben postaya verildikten 1 hafta sonra falan geliyor ama istanbul dayım ben. Hiç paketim kaybolmadı takipli posta ile aldım hep. Tavsiye ederim siteyi.
  • Havale ile alabilirim ama beni düşündüren FIFA 14. Eğer kardeşlik olayı devam ederse PSN'den almayı düşünüyorum fakat devam etmezde yurt dışından kutulu alabilirim ama yurt dışından aldığımda örneğin mariio'da ön siparişte FIFA 14 ve fiyat uygun şimdi bu oyun ne zaman bana gönderilir orası düşündürüyor beni ? 13 Aralık'ta konsol gelir birde oyunu bekleriz gelsin diye saçma olur.
  • Hocam mariodaki oyun US. Bu yüzden 15inde dağıtım olacak. Yani konsoldan önce elinde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

quote:

HEPSİNİ TL YE ÇEVİRİRSEK AŞAĞI YUKARI 1726 TL YE GELDİ AMAZON.DE DEN BUNDLE ALSAM YANILMIYORSAM 1370 TL YE GELİYORDU AYNI PAKET AMA OCAK SONUNA KADAR BEKLİYECEKTİM. HE KAZIK YEDİK Mİ YEDİK AMA NEDEN ? ÇÜNKÜ SABIRSIZ BİR İNSANIM

Haydi hayırlısı olsun hocam. Bende üzülüyordum Ocak ayının ortasına kadar bekleyeceğim için. Ama çok şükür ki erkenden oynayabileceğiz.

Sağolun teşekkürler :) yaş oldu 37 hala çocuk gibi heyecanlıyım. Bu arada siz mağazadan mı teslim alacaksınız o şekil oluyor mu hepsisony den ?

• quote:

quote:

quote:

Sağolun teşekkürler :) yaş oldu 37 hala çocuk gibi heyecanlıyım. Bu arada siz mağazadan mı teslim alacaksınız o şekil oluyor mu hepsisony den ?

Ben öyle yaptım hocam. Mağazaya yakınım. Maslaktan Levente gider alırım. 1 gün kargoyu bekleyemem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

Konu için teşekkürler. Parayı hemen çekiyorlarmı yoksa ürün kargolanacağo zaman mı çekiyorlar?

Hemen çekiyorlar hocam. 10 taksite vade farkı almıyorlar.

Mağazayı aradım. 13 Aralıkta kargoya çıkacak dediler. Bende Kanyon mağazasına yakın olduğum için mağazadan teslim alabilir miyim? diye sordum. Mağazadan alabilirsiniz dedi. 13 Aralıkta direkt mağazadan alıcam. Kargoyu bekleyemem çünkü

Teşekkürler hocam yalnız sipariş kapanmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Konu için teşekkürler. Parayı hemen çekiyorlarmı yoksa ürün kargolanacağo zaman mı çekiyorlar?

Mağazayı aradım. 13 Aralıkta kargoya çıkacak dediler. Bende Kanyon mağazasına yakın olduğum için mağazadan teslim alabilir miyim? diye sordum. Mağazadan alabilirsiniz dedi. 13 Aralıkta direkt mağazadan alıcam. Kargoyu bekleyemem çünkü

Bitirmişiz demek ki eldeki stokları da

• quote:

quote:

quote:

Harbi kapanmış ya tam geçicektim siparişi şansa bak neyse vardır bundada bi hayır.

• türkiyeye cok az konsol gelecek bell,i
  • Muhtemelen yakın zamanda tekrar açılır. Zaten muhtemelen stok bitsede sadece hepsisony de bitmiştir illa ki diğer teknoloji marketlerde olur ürün. Yani umarım olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stok açarlar ve herkes kuyruk olur bence diğer büyük marketlerde. Özellikle MediaMarkt ve ElectroWorldü satın aldığı için Bimeksten büyük bir PS4 atılımı bekliyorum
  • Stoklar açılmış arkadaşlar.
  • Bende sipariş veriyorum bugün hepsisony'den. Oyunları da öneri üzerine mario'dan alaım bari. Ghosts, BF4 ve NBA'i yükselteceğim. FIFA ve KZ'yi de aldım mı tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 9 Kasım 2013; 12:14:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Stoklar açılmış arkadaşlar.

eyvALLAH
  • Shopto'dan dualshock 4 alsak gümrüğe takılmaz değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdim bende siparişi hayırlısıyla..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.