Şimdi Ara

Türkiye Ön Siparişleri Başladı (Playstation 4) Hepsiburada.Com (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
6
Favori
17.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunlar on siparis diyemi boyle ucuz yoksa oyunlar ps4 ciktigindada aynimi olucak ? Bende oyunlari mario yada amazondan almayi planliyorum ama gumruk ve takip sikintisindan korkuyorum. Birde k.kartlarina taksit var mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah istediğiniz verim alınır ya. oyun fiyatları yüksek olmasa çok iyi de. öbür türlü sadece fifa pes alıp bu konsoldan mükemmel görüntü almak saçma. alacan sağlam görselli oyunları eyy gidii para para para
  • Hadi hayırlı olsun alanlardan video bekliyoruz.
  • ön siparişte gerek yok, ülkemize 100 adet gelecek hali yok ya Ps4 ün :) çıktığı gibi de yüzlerce insan sıraya girmez. Rahat rahat alır geliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sigi

/>

Sağolasın ihtiyacım vardı gülmeye , güldürdün beni ALLAH ta seni güldürsün :D
  • PS4'ü bekleye durayım Xbox One erken gelecek iyiki. PS4'ü gelenlerden Türkçe kutu açma videoları bekliyoruz. İhmal etmeyin lütfen ve mümkünse iki elinizi kullanıın videolarda.

Xbox One'dan kutu açma videosu çekmeyi düşünüyorum birazcık tuhaflıklar eşliğinde...
  • Ben ön siparişi temmuz ayında vermiştim fakat temin tarihi ile ilgili hala cevap verilmedi. 3 kez yazdım müşteri hizmetlerine ama yoğunluktan görmüyorlar sanırım:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones Throw

bunun için konu mu açtınız
    insanlar neye konu acağını asırdı iyice.
    ana konuda zaten muhabbeti dönüyor
    azıcık sağınıza soluna bakın ne var ne yok ona göre paylaşımda bulunun

İsinize gucunuze bakin su insalara karismayin...artik

• Daha önce Hepsisony sitesini duydum ama nedir ne değildir hiç bilmiyorum. Sony Türkiyenin kendi online mağazasımıdır nedir ?

Sitedeki yazım hatasından dolayı pek güvenemedim açıkcası, biran önce parayı indirmeye çalışan firma gibi.

YAZIM HATASI

Ürün Kodu:Sony-Playstation4
    Sony Playstation 4
    13 Aralıkta Stoklarda !
    Şuana kadar yaşanmamış deneyimleri PS4'le yaşayacaksınız. Palaystaion 0ne'den bugüne gelişimleri biliyorsunuz,hepsini unutun! PS4'ü heyecanla hepberaber bekeleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

PS4'ü bekleye durayım Xbox One erken gelecek iyiki. PS4'ü gelenlerden Türkçe kutu açma videoları bekliyoruz. İhmal etmeyin lütfen ve mümkünse iki elinizi kullanıın videolarda.

Xbox One'dan kutu açma videosu çekmeyi düşünüyorum birazcık tuhaflıklar eşliğinde...

XBOX ONE'IN FORUMDA İLK KUTU AÇMA VİDEOSU BENİM

• Ön siparişler bitmiş heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

Konu için teşekkürler. Parayı hemen çekiyorlarmı yoksa ürün kargolanacağo zaman mı çekiyorlar?

Hemen çekiyorlar hocam. 10 taksite vade farkı almıyorlar.

Mağazayı aradım. 13 Aralıkta kargoya çıkacak dediler. Bende Kanyon mağazasına yakın olduğum için mağazadan teslim alabilir miyim? diye sordum. Mağazadan alabilirsiniz dedi. 13 Aralıkta direkt mağazadan alıcam. Kargoyu bekleyemem çünkü

anladık Çeliktepe oturuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mcanozen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

Konu için teşekkürler. Parayı hemen çekiyorlarmı yoksa ürün kargolanacağo zaman mı çekiyorlar?

Hemen çekiyorlar hocam. 10 taksite vade farkı almıyorlar.

Mağazayı aradım. 13 Aralıkta kargoya çıkacak dediler. Bende Kanyon mağazasına yakın olduğum için mağazadan teslim alabilir miyim? diye sordum. Mağazadan alabilirsiniz dedi. 13 Aralıkta direkt mağazadan alıcam. Kargoyu bekleyemem çünkü

anladık Çeliktepe oturuyorsun

Hayır Gaziosmanpaşada oturuyorum. Maslakta çalışıyorum Menkul Kıymetlerde iş çıkışı teslim alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: jrazrael

Daha önce Hepsisony sitesini duydum ama nedir ne değildir hiç bilmiyorum. Sony Türkiyenin kendi online mağazasımıdır nedir ?

Sitedeki yazım hatasından dolayı pek güvenemedim açıkcası, biran önce parayı indirmeye çalışan firma gibi.

YAZIM HATASI

Sony Playstation 4
    13 Aralıkta Stoklarda !
    Şuana kadar yaşanmamış deneyimleri PS4'le yaşayacaksınız. Palaystaion 0ne'den bugüne gelişimleri biliyorsunuz,hepsini unutun! PS4'ü heyecanla hepberaber bekeleyelim.

Hayır Sony bayii sadece. İnternet sitesinden de aktif satış yapıyorlar.

Aynı Arçelik Bayiisinin internet sitesi açması gibi birşey. Ama güvenilir bir yer

• Dikilitaş mah. emirhan cad. zerde sok. No:2 şeker apt no:2/4 Giriş Kat Beşitaş / İST

hepsisony'nin satiş yeri sanırım burası bende b.köydeyim yakın sayılır gidip elden alirim kargoyla uğraşilmaz bende baktım stok bitmiş bitince haber ver dedim forumu araştiirdim y.dişi sitelerine pek güvenemedim büyük ihtimal bende hepsisony'den alıcam oyunları nerden aliyorsunuz TR'de şu an ps4 oyunu satan yok ksanırım değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdonanimhaber

quote:

Karttan çekildiği için biraz zor. Nihayetinde bu mağazanın belirliği bir stoğu var.

PC başındaydım. Mail uyarısı geldi. Stoğa girdiğinde haber veri işaretlemiştim baya önce. Aaa bir baktım mailde "Stoğa beklediğiniz ürün geldi" yazıyordu. Hemen satın aldım. Sanırım ilk satın alan oldum

Telefonla da uyarı yaptım "Ürünümü kesinlikle kargoya vermeyin. 13 Aralıkta mağazadan elden teslim alacağım" diye. Sağolsun arkadaş bekletti ve notu aldı. Mağazadan teslim alacağım. 22:00ye kadar açığız alabilirsiniz dedi 13 Aralıkta.

Dostlar inşallah iptal olmaz bizim ön siparişler. Hepsisony in tüm itibarı yerle bir olur yoksa kimse dahada birşey almaz bu siteden. Arayan arkadaşlara bilgi verilmiş mi acaba ? İptal olabilir siparişleriniz diye falan ?

Hepsisony, itibar?...

http://forum.donanimhaber.com/m_59932579/tm.htm

Bu konuyu arada bir hatırlatmak lazım.

• Önsipariş açılmayacak mı ya?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsisony'den on siparisimi yaptim. Gelsin 13 aralik.

• quote:

Orijinalden alıntı: jrazrael

Daha önce Hepsisony sitesini duydum ama nedir ne değildir hiç bilmiyorum. Sony Türkiyenin kendi online mağazasımıdır nedir ?

YAZIM HATASI

Sony Playstation 4
    13 Aralıkta Stoklarda !

Hepsisony istanbuldaki en büyük sony bayilerinden biridir bakmayın bu forumda 2-3 kişinin boş yorumlarına en son btf 4 aldım adamlar çıktıgı gün kargoladılar. Ps4 ön siparişimide verdim başka bayi olsa asla güvenip almazdım. Kesinlikle güvenilir firma.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.