Şimdi Ara

Türkiye pişmanlıktır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ŞekersizPare

quote:

Orijinalden alıntı: Cayataı

quote:

Hicbirine Katılmıyorum Bu İşi Yapan Adamlara Tabiri Caizse Mok Atmakdan Başka Bişey Yazmamışsın. Sanki İşlerine Geleni Yapıyorlarmış Gibi Lense Etmişsin.
    Bizim Türk Milleti Kendi Milletinin Yaptığı Hiçbirşeyi Beğenmez. Gider Elin Ecnebisinin Yaptığına Kralsınder Paşasınder.
    Neden '' Bazıları '' Yarası Olduğu Yeri Göstermek İçin Başka Konulara Değiniyor. Beğenmiyorsan Beğendiğin Yerde Oynarsın ! Dimi.

Şaka mısın birader sen ? Ne riot tr yalayıcılığı anlamıyorum.

Riot Bana Paramı Veriyor ? Bu Yorumu Attım Diye Hesabıma 1.000 TL Attılar Evet . Biraz Mantıklı Ol Herkezin Düşüncelerine Saygı Duymayı Öğren.

Yaş kaç niye her kelimeyi büyük harfle yazıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dediğim gibi riota yazmakla çözülmüyor bu problemler.Ingilizce çevirip reddite atmak gerek.Serdar yapabilirsin sen bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaoBaLi

quote:

quote:

quote:

Hicbirine Katılmıyorum Bu İşi Yapan Adamlara Tabiri Caizse Mok Atmakdan Başka Bişey Yazmamışsın. Sanki İşlerine Geleni Yapıyorlarmış Gibi Lense Etmişsin.
    Bizim Türk Milleti Kendi Milletinin Yaptığı Hiçbirşeyi Beğenmez. Gider Elin Ecnebisinin Yaptığına Kralsınder Paşasınder.
    Neden '' Bazıları '' Yarası Olduğu Yeri Göstermek İçin Başka Konulara Değiniyor. Beğenmiyorsan Beğendiğin Yerde Oynarsın ! Dimi.

Riot Bana Paramı Veriyor ? Bu Yorumu Attım Diye Hesabıma 1.000 TL Attılar Evet . Biraz Mantıklı Ol Herkezin Düşüncelerine Saygı Duymayı Öğren.

Gıcıklık Olsun Diye ,Yaş 24

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LaoBaLi

quote:

quote:

quote:

Gıcıklık Olsun Diye ,Yaş 24

Gıcıklık olmuyor seni ergen gösteriyor bilgin olsun..

• Mesaj dursun okuyunca editlerim.

•  Türkiye pişmanlıktır

Buyrun su anda bu gördüğünüz challenger oyunu.TR serveri bu işte.
  • ya oyun işte oynayın zevkine kısır döngü gibi bütün online oyunlar insan hayatının bugda kalmiş hali yen para yen para kazan yüksel bitsin insan hayatıda böyle çalış çalış harca harca öl git
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    Zevk alıyor musun böyle insanlarla oynarken ?
  • Reyiz trde birtek senin streamini izliyordum, artık twitchin yüzüne baktigim yok streamini özledik.

• quote:

Orijinalden alıntı: QenwiR

eslestirme sistemi rezalet Gecenki oyunumda bizim takımda 27 level adam karşıda dia2 adam vardı

o w/l ve oyuncu yogubluguyla alakali

• quote:

Orijinalden alıntı: Shapeboy1

Zevk alıyor musun böyle insanlarla oynarken ?

aldığımda oluryor almadığımda oluyor ama bu oyunda kinght online gibi unutulsun biraz bak ozamn gör daha zevkli hale gelecek
  • Reddit'e falan konu açman lazım - Riot'un zaten iplediği yok Tr serverını - community desteği olunca belki ilgilenirler. Ben Tr serverına da forumuna da girince böyle tenha ara sokaklara girmiş gibi hissediyorum, ne Riot adına düzgünce konuşan birisi var ne de oyuncu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 12 Kasım 2013; 23:38:44 >
  • stream açda izleyelim
  • Streamini ozledik be abi ramazanda ne izlerdim.Tekrar yapicakmisin.?

• dH iFŞA tEAM lIDERI KISSNRUN !!?! GELDE WS ATALIM BAKALIM SEN SILVERDAN IYI MISISN DEIL MISIN!!?!
  • Geçiş bedava olduğu gün geçeceğim Türkiye serverına.
  • Ellerine sağlık güzel yazmışın. Kimse zorla Türkiye serverında zorla tutmuyor şikayet edenler server değıştirebilirler.
  • qnq stram açsana twitch unutmuştur bi dene.
  • boost kismina katilmiyorum 40win 20lose la altin oldum oda eskiden sadece ayda bir lig dusmemek icin giriyordum oda nidalee supp falan daha silver ken karsiya elmaslar geliyordu :/
    falan filan sansa +birazda yetenekle ciktim
    40winli adam golddadir ama seviyesi gold . oldugundan degil ranked stresini sevmedigi icin golddadir o konuda boyle bi genelleme cok yanlis olmus..benim normal macim kadar aram macim var

• quote:

Orijinalden alıntı: kalimero144

Reyiz trde birtek senin streamini izliyordum, artık twitchin yüzüne baktigim yok streamini özledik.

jessie rogers?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CastellonA -- 13 Kasım 2013; 2:14:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.