Şimdi Ara

Türkiye pişmanlıktır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüzde bi milyar katılıyorum yazdıklarına öncelikle bu ticket olayları mail lere verilen standart cevaplar çok aptalca siz de kendinizi ahmak gibi hissetmiyomusunuz mesela derdinizi anlatmaya çalışıyosunuz birisine ver karşınızda ki sürekli robot gibi aynı şeyleri tekrarlıyo bu çok gurur kırıcı bi hareket. Boostlama olayında aşırı haklısın oyunların kalitesizliği apaçık ortada hatta bir örnek vermek gerekirse bunu yazdığımda herkesin başına gelmiş olabilir belki westten tr ye geldiğimde silver 5 ligine atmıştı o aralar oyunlardan sonra arkadaşlık isteklerini kabul ediyodum plat a yükselene kadar ligler arasında inanın oyun kaltesi olarak bi fark göremedim westte gold ken ordaki oyunlar inanın daha keyifliydi ve listemdeki çocuklar diyim sürekli boost latmaya çalışıyolardı hesaplarını bi çok konuşmaya şahit oldum ve gerçektende sonuca vardılar artık nasıl iğrenç tezgah kurmuşlarsa insanlar elo boost olayında anlamak mümkün değil ve riot tr ekibi hala şaklabanlık peşinde zaten yaptıkları yayınlarda çok gereksiz tipler olduğunu anlamak zor değil herhalde bi lakayıtlık ne bileyim ciddiyetten uzak tipler bu herifler lol tr nin kaderini çiziyorlar aralarından bi tok erdinç baye kalteli bi isim diğerleri gözümde sıradan bi insan bu ekiple anca iyi parak kazanırlar iyi bi ortam sağlamaları imkansız ekibin değişmesi lazım acilen biraz uzun oldu kusura bakmayın ama tr pişmanlıktan öte koskocaman bi yalan bana göre ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steeby -- 13 Kasım 2013; 2:23:40 >

• ygs ye 1 ay kala bile westte oyun atardım. o ara geçişler ücretsiz oldu. benim arkadaşlar tr ye geçti. bende daha sonra geçtim işte. yazın tr de oyun zevkimin içine ettiler ve oyunu bıraktım :D
    her halk hakettiği gibi yönetilir hesabı riotta suç yok abi bu kadar bebe şebe oynarsa oyunu. oynasınlar ne yapalım oyun bizden çok onların hakkı. biz başka meşgaleler bulalım :)
    birde şunu ekleyim. sadece lolde değil bütün oyunların tr serverları berbat durumda(popüler olanların) en azından benim oynadığım oyunlarda böyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antifa_ultra -- 13 Kasım 2013; 2:35:26 >
  • Türkiye serverında sezonun son günü ve wintradelerin bi parçası
    1-http://i.imgur.com/BLnrw0N.jpg
    2-http://i.imgur.com/EUqF95e.jpg
    3-http://i.imgur.com/6Q0GxxB.jpg
    4-http://i.imgur.com/CCHtGGi.jpg
    5-http://i.imgur.com/JbIXzeA.jpg

it herifler bugün oynanan oyunların %99'u böyleydi diğerlerini ifşa etmedim de bu konu uzarsa hepsini atıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenacious D -- 13 Kasım 2013; 2:35:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

quote:

Orijinalden alıntı: QenwiR

eslestirme sistemi rezalet Gecenki oyunumda bizim takımda 27 level adam karşıda dia2 adam vardı

o w/l ve oyuncu yogubluguyla alakali

alakası yok.
    oynadığım birçok oyunda rakip 5premade olurken benim takımımda max 2 oluyor.
    son zamanlarda -30 lwl lere çok denk gelir oldum.

umarım s4 ile riot aklını başına alır da adam gibi yönetir oyunu.

• İyi de serdarcım sende eloboost yapıyosun :) dusunsene bir gece oyuna gırıyosun, senin plat 5 yaptığın birisi (atıyorum) karşıya geliyor ve yeniliyosun ne hissedersin? Que snıpe yapan sen, eloboost yapan sen, küfür eden sen, flame yapan sen, bu konuyu açan da sen ne is? Begenmıyorsan geç Weste hacı zorla tutmuyolar seni burda parasıyla :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu boost işi her serverda var,girin reddit'e bakın millet çatır çatır konular açıyor günlerdir,boost olayına çareyi genel olarak riot çözemiyor yani bu tr'ye has bir sorun değil ama haklı olduğun şöyle bir nokta var,dediğin gibi diamond seviyesinde her oyun aynı insanlarla oynuyoruz kısmen az sayıda insan olduğu için belki kontrol altına alınabilirdi veya bu kadar açık kanıt varken 'bunlardan birini sallandıracaksın ki ibret olsun' diyerek banlanması adaletli olabilir.

onun dışında ant olayında da bir yanlış yok verdiğin örnek (neler oldu da banlamadınız) saçma,bunun kasti olarak yapıldığını düşünmen ayrıca saçma.illegal bir durum varsa cezası verilir daha önceden görülmemiş veya verilmemiş olması bişeyi değiştirmez.hani örneğin şuna benziyor 'X hırsızlık yaptı yakalanmadı,ben yakalandım ceza aldım nerede adalet ? '

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeMedley -- 13 Kasım 2013; 3:36:38 >
  • Tek kötü var Türkiye sunucusu. Maç satmalar,flamerlar,boostcular sadece tr de mevcut.Birazda kendi çevremizde arasak şu sorunları.Çünkü Tr sunucusunu oluşturan bizleriz.Olmadı işin kolayı var zaten riot tr bişey yapmıyor diyip west geçelim.
  • ben normal oyunlarda bile tr den ayrılmayı düşündüğümü söylüyordum ama iki gün dereceli atıp bir de yorumları görünce galiba pek kalacağımı sanmıyorum.

bu gidişle tr sunucusu küfürbaz, sahtekar ve abuk tiplerin takıldığı bir moba oyuncu çöplüğü halini tam anlamıyla alacak. artık eylerler birbirlerini

sadece bir ülkeye has sunucu açılması özel gibi görünse de esasında mimli bir sunucu olması ve benim yaşadığım ülkeden böyle bir sonucun çıkması gerçekten üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyuıtyuı -- 13 Kasım 2013; 5:25:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalala25

Hepsini okudum ama boşuna yazmışsın be kardeşim. Riot bunları görmez bile. Kaç kere bu pişmanlık konuları açıldı. Riotun hiç birşey umrunda değil bakmıyorlar bile. Heroların ap mı ad mı olduğunu bile bilmeyen hatta ap diyince rabadondan başka item bilmeyen kardeşimi bile silver 3 e atayan riota sövmek istiyorum. Daha ne adaletsizlikler var bu yine en hafifi ama yazmak boşuna cidden riot tr de iş yok.

Roit TR mi yapiyor atamaları ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Spyhnx.

Türkiye pişmanlıktır

Buyrun su anda bu gördüğünüz challenger oyunu.TR serveri bu işte.

iyi satan kazanır

• Çoğuna katılıyorumda bu kadar ezmeye gerek yok be abi ayrıca stream or

• ANT olayı tamamen göz dağı vermek bu işi gizlice halledebilirlerdi gidip anasayfada duyurarak değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaranBjk1903

İyi de serdarcım sende eloboost yapıyosun :) dusunsene bir gece oyuna gırıyosun, senin plat 5 yaptığın birisi (atıyorum) karşıya geliyor ve yeniliyosun ne hissedersin? Que snıpe yapan sen, eloboost yapan sen, küfür eden sen, flame yapan sen, bu konuyu açan da sen ne is? Begenmıyorsan geç Weste hacı zorla tutmuyolar seni burda parasıyla :)

Zaten uni turnuvasi bittigi anda burda durmam yani o konuda haklisin boost gibi bir abuse varsa sacma sapan insanlar bu isi yaptilar ama turkiye serveri boyle dvm ettikce pislik olsun diye herkese atmaya bile raziyim madem onlemi alinmior yani benim ki kendimi savuncak bir yanim yok zaten madem turkiyede hic birseyle para kazanamior profesyonel oyuncu ilmqk isteyen kisi bisey kazanmior ztn turnuvaya giden adam ne kalior geriye ulasilabilir boost streamleeden fln bahsetmiorm bile zaten insanlarin sadece nefret etmesini saglior baska bi yarari yok en azindan benim icin oyleydi

• DH'in gördüğü en sağlam konulardan biri tamamen katılıyorum Tr serverı pişmanlıktır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KissNrun

Bu son günlerde league of legends denilen oyundan Türkiye serverı yüzünden git gide soğuyorum. Yavaş yavaş hepsini yazarken neden Türkiye pişmanlıktır denildiğini daha iyi anlıyorum.

1 - İnsanları turnuva para vaadiyle küçücük bi servera topladınız oyunları oynayan kişi sayısı çok düşük olduğundan insanlar yüksek elo veya düşük elolarda sürekli aynı insanlarla karşı karşıya geliyorlar. Küçük bir topluluk olmasına rağmen reklam politikaları ve yetersiz ilgi yüzünden oyunlarda ki yaş seviyesi yerlerde sürünüyor. Her iki oyunumdan birinde ya saldırı yada saçma sapan insanların hak etmedikleri seviyelerde oyun oynamasından bıktım artık diyebilirim. Hangi seviye de olursa olsun boostlanmış kişiliksiz oyuncularla oyun oynamaya ne kadar katlanabilir normal bir insan bilemiyorum en normal kişi bile bu serverda ağzı bozuk saçma sapan bir karaktere bürünüyor.Bu haysiyetsiz kişilikler nasıl buralara geliyor sorusunun cevabı basit.
    2 - Saçma bir lig sistemi var insanları belirli bir lige atlatıp (para karşılığında) daha sonra diğer insanlara eziyet çektirmek bu oyunun yeni bir kuralı haline geldi bu küçük serverda zaten en üstte de olsan en altta da gezsen oyunlarda karşılaşma şansın çok yüksek (Ör : Gold 5 bir kişiyle Diamond 1 bir insanın aynı oyuna düşmesi gibi) Westte hiç bir insana bariz bir şekilde bu boostlanmış diyemezken Türkiye serverında oynadığım oyunlarda 10 kişiden çok rahat 4-5 i boostlanarak olduğu yerlere gelmiş durumda. Profesyonel oyuncu olmanın kolaymış gibi lanse edilerek niteliksiz turnuvaların yapılması gerçekten çok komik kuralların ve verilen kararların sanki tek bir kişi tarafından belirlenerek hayata geçişi çok bariz ve komik. Türkiye de yapılan her iş gibi bu server ve yaptığı her şey fiyaskodur.

3 - Fiyasko oluşuna örnekler : "Zamanında ilk başladığım zamanlarda bu turnuvaların kuralları birbiriyle tutarsız ve saçmaydı keşke elimde bunları daha somut bir şekilde açıklayacak bir belge olsa ne demek istediğimi tam anlamıyla anlatabilsem.

- Su anda su ant adına verilen karar çok komik, sadece insanları cezalandırmak için biz profesyonel bir turnuva düzenliyoruz havası vermek için verilen karar çok amatörce. Her ne kadar ant kulübünü sevmesem de yok farklı ip adresleri üzerinden girişler olduğu için diskalifiye edilmesi gibi bir olay gerçekleşiyorsa şu anda aklıma bile gelmeyen milyon tane bizzat gördüğüm ve yaptığım adaletsizlik var o zaman peki onlar gerçekleşirken riot Türkiye çalışanları ne yapıyordu. Yapılan her faaliyet başarısızlık olamaz diye kendimi avuttum madem tanıdığım bir sürü insan burada oynuyor burada kalayım diye kendimi avuttum ama normal de benim bildiğim eğer bir turnuva gerçekleşiyorsa 2 takım eleniyor sa yerine eledikleri 2 takım daha çıkar 4 takım devam eder turnuvaya. Hiç bir şekilde 2 takıma siz çıktınız diyerek yola devam edilen bir turnuva olamaz.

4 - Türkiye de neden saçma önlemler alarak işleri devam ettirmeye çalışıyor insanlar bir aralar chat banı vardı. Dünyada getirilmiş getirilebilecek en saçma cezalandırma sistemiydi ki riotun kendi report sisteminin bile kendi içinde hataları olmasına rağmen ne olursa olsun eğri ya da doğru bir şekilde çalışan sistem niye Türkiye serverında hiç bir şekilde işlev göstermiyor. Niye atılan ticketlar cevapsız kalıp insanların aklında ne de olsa cevap vermeyecekler hiç boşuna reportlamayın gibi bir mantık oluşuyor. En azından bu bir yanlış algıya niye hiç bir şekilde önleyici bir cevap verilmiyor ben kendim hala report sisteminin çalışmadığına inanıyorum sadece alabileceğiniz ezikçe chat banı hiç bir işe yaramazken bu sistemin yanlış kullanıldığını anlamanız gerçekten 1 ayınızı mı aldı. (Ör:300 oyun chat banım varken hiç konuşmadan üzerine nasıl 200 oyun chat banı daha atılabilir lan hiç bişey yazamıyorum ki adam elden geçiriyor bütün tanıdıkları neyse bunlar daha basit olanları.)

5 - Türkiye serverı küçük bir server olduğu için challenger push olayının yapılacağı 1 yıl öncesinden belliydi insanların birbirlerine maç satarak arkadaşlarını challengera çıkartacaklari gün gibi açıkken riot gerçekten eğer bu yapılanların ardında gene hiç bir şey yapmadan sadece bakacaksa ne diyebilirim. Sadece benim gördüğüm birbirini pushlayanlar bile şu serverdan daha fazla nefret etmemi sağladı
    http://www.lolking.net/summoner/tr/3790138#leagues
    http://www.lolking.net/summoner/tr/3550334#leagues
    http://www.lolking.net/summoner/tr/3560139#leagues
    http://www.lolking.net/summoner/tr/3560138#leagues
    Her zaman türkiyede alınan saçma sapan çözüm yöntemleri gibi siz biz varız imajını turnuvada birbirinin yerine oynayan bir takımı cezalandırarak sağlamaya çalışın onun yerine her şeye yaklaşımınız sert ve kuralcı olsa gerçekten üzülerek söylüyorum yaptığınız şebeklikleri yapmak zorunda kalmazdınız. Bu forumda açtığım bu serverın gerçekten hastalıklarına ve eksikliklerinden bahsettiğim 4. forum konusu falan olacak ama her defasında yaptığınız gibi bu konuyu da başka önemsiz bir yere atarak göz ardı edebilirsiniz.

6 - İnsanlara stream yaparak gerçekten düşük olan oyuncu kalitesini artıracağınıza daha da düşürüyorsunuz diyebilirim insanlara aram oynarak ve gereksiz diğer bir çok iş yaparak tek doğru yaptığınız iş heralde e-spor yapmış bir kişinin riota çalışanı olarak alınması.

Özet olarak küçük bir topluluk olmasına rağmen basit önlemler alarak çözülebilecek bir soru soruna cevapsız kalarak hiç bir iş yapmadan sadece bir oyunu Türkiye ye getirerek sadece para amacı güden basit bir kuruluştan öteye gidemedi benim için bir oyunu oynarken hangi serverda oynadığın oyundan aldığın zevki bile etkileyebiliyorsa burada bir sorun var demektir. Hiç bir çözüm bulunmayacağı için sadece son bir şansımı denemek istemiştim ama her olayda olduğu gibi kimse rahatsızlığını dile getirmeyecek hiç bir çözüm bulunmayacak. Niye sen buradasın diye soran olursa turnuva vaadiyle kandırılmış biri olarak bittiği zaman ilk işim weste dönmek olacaktır.

Başlıkda olduğu gibi tek çözüm Türkiye pişmanlıktır demek en azından benim için.

oyunu açıldığından beri oynuyorum TR sunucusuna geldim soğudum çok kalitesiz oyunlar var gerçekten insan hak ettiği yere gitmek için baya booster görüyor bizim sunucumuzun gelişmesi için 1 sene değil belki 3 sene lazım ( hem oyunlar hemde riot )

• quote:

Orijinalden alıntı: major24

quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

quote:

Orijinalden alıntı: QenwiR

eslestirme sistemi rezalet Gecenki oyunumda bizim takımda 27 level adam karşıda dia2 adam vardı

o w/l ve oyuncu yogubluguyla alakali

alakası yok.
    oynadığım birçok oyunda rakip 5premade olurken benim takımımda max 2 oluyor.
    son zamanlarda -30 lwl lere çok denk gelir oldum.

umarım s4 ile riot aklını başına alır da adam gibi yönetir oyunu.

Dediginiz gibiyse iyi olmamis. Biz 5pre sek karsisida oyle oluyor genelde

• Söylediğin sebeplerin %80'ine katılıyorum, bu sebepler yüzünden West'e geçtim zamanında. Challenger'dım o zaman ve bundan feragat etmeyi göze aldım. He sonra ne oldu? Konunda bahsettiğin şeylerin %50'sinin orada da geçerli olduğunu gördüm. Oyun kalitesinde değişiklik göremedim(Çoğu zaman daha bile kötüydü çok ironik değil mi?). Gördüğüm tek gelişme insanların daha iyi davranış sergilemesiydi.

Günler geçti ve bir baktım ki, west'e geçtikten sonra competitive(Rekabetçi? hala şu kelimenin tam karşılığını öğrenemedim) oynamayı bıraktım,westte rank kasmanın zaman kaybı olduğuna kanaat getirdim, en uca ulaşsam bile başarı elde edemeyeceğimi anladım ve eş-dostla zaman geçirmek için yan hesaplarla Türk server'ında daha çok vakit geçirmeye başladığımı gördüm. Yani beklentim karşılanmadı west'e geçince. Daha sonra anladım ki, benim için önemli olan rekabet ortamı, canım sıkılınca beraber öylesine oyun oynayabileceğim bir kitle ve kendimi gösterebileceğim turnuva ortamlarıymış. Ne oldu? Tabi ki 1 ay bile dolmadan geri döndüm TR'ye. Yazmış olduklarından hala şikayetçiyim ama önceliklerim buna karşı eylemde bulunmamı engelliyor.

Oyunu aslında tam olarak neden oynadığını anlayınca pek takmıyorsun bu konuları kafana. 4. sezonda rank kasmayı bile düşünmüyorum. Bu sezonda bile tam 4 kere düştüm challenger'dan. Sezonu da Elmas1'de bitirdim. Tenezzül bile etmedim tekrar kasmaya, takımla vakit geçirdim ve takımla beraber ilerledim. Bu beni daha mutlu etti. Muhtemelen 4. sezonda da durum bu olacak. Kendine ciddi bir takım bul. En iyi tavsiyem o.

Eğer bunu yaparsan o bahsettiğin maddelerin bir çoğundan soyutlamış oluyorsun kendini. He ama şöyle bir durum var, turnuva vaadleri seni her zaman kandırmaya devam etmiş olacak, ki aslında benim verdiğim tavsiye de "kendini daha kolay kandırmana" yarıyor gibi

Dip not: Söylemeden geçmek istemedim. Seni sevmiyorum. Çok oyunda denk geldim ve denk geldiğim her oyunda inanılmaz flame yaptın, bazen iyi bazen çok çok kötü oynadın. Çok kötü oynadıklarında bile herkesi inanılmaz suçladın. Dediğim gibi yazmış olduğun fikirlerine hak veriyorum, ama madem TR server'ının durumundan bahsediyoruz, sen de bu server'ı kötü yapan kesimden biri olma... Gördüğüm oyunların çoğunda "Abi bunlarla oyun oynanmaz" dediğin insanlardan bir farkın kalmadı. İğneyi kendine önce bir batır, çuvaldızı seninle birlikte batıracak belki çok insan bulursun. Ben gibi, ama önce bir iğne...undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kruath -- 13 Kasım 2013; 16:03:57 >

• yazılanlara saygı göstermek lazım sonuçta sizin fikirleriniz ama Şu bir gerçek türkiye sunucusunda oynamak zorunlu değil geçeersin neresi daha kaliteliyse orda oynarsın tevcit pilavı gibi aynı konuyu ısıtıp ısıtıp gündeme getirmeye gerek yok biliniyor tüm bunlar

• ben katılmıyorum. tr serverı kesinlikle kötü. ama dediklerinin hiçbiri tr serverına ait olan özelliklerden değil. tüm serverlarda aynı şey. tr de 10 maç küfürediliyorsa kapatıyorsun konuşmayı gidiyor. west de türkçe tek kelime et neler neler diyorlar ellerim titriyor sinirden.

bir kere server shutdown oluyor west de. 2. ci sen üst levellerde olduğun için sana daha kötü geliyor. west de bir silver maçı at da göreyim kim iyi kim kötü. tr de liselilerle oynuyouz west de ilk okul. 9 yaşındaki çocuk türküm diye etmediği lafı bırakmıyor. ticket atsan tribunalde bile ırkçılık yapılıyor.

turnuvaları da düzgün yapmıyor türkler. orasını zaten herkes söylüyor. turnuvalar çok kötü bilmem ne diye. gördük riotun nasıl dandrik bir sezon finali yaptıklarını. aynı rezillik her yerde.

ayrıca oyunda 100 tane eksik varsa 1000 tane artı var demekki hala sen de ben de oynamaya devam ediyoruz. yoksa her maç anana küfredilen oyunu niye oynayasın hala. abartmayalım. zamanla bazı şeyler düzelir bazıları aynı kalır. futbol da 100 yıllık oyun hala aynı tas aynı hamam. statlar gelişti. izleyiciler gelişti ama hala küfür. tüm dünyada aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 13 Kasım 2013; 15:59:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

Orijinalden alıntı: kalimero144

Reyiz trde birtek senin streamini izliyordum, artık twitchin yüzüne baktigim yok streamini özledik.

jessie rogers?

404 NOT FOUND

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.