Şimdi Ara

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
3
Favori
48.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir iki ay beklersen 150 tl gibi iyi bir fiyata alabilirsin veya hint psn'den 340 tl'ye'de alabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yigit1044 kullanıcısına yanıt
    Ben de şunu diyorum belki Microsoft yapamaz ama micrısofun parası en iyi yapacakları alır.sony nin exc oyun haric ne fazlası var xbox dan hiç. Adam almak isterse Sony den iyi çalışanları bile alır. Haksız rekabet olmak istese olur.

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Bir kişiyi vazgeçirsem benim için yeterli. Benim için boşa vakit kaybı.

Sizi tebrik ederim. Ama eleştiriye de açık olmanız öneririm. Eminim ki bu yazdıklarınızı bir tek siz yapabiliyorsunuzdur :)

Kolay gelsin. 👋

• quote:

Orijinalden alıntı: YaptikBirHataKomiserBey

Bir kişiyi vazgeçirsem benim için yeterli. Benim için boşa vakit kaybı.

Sizi tebrik ederim. Ama eleştiriye de açık olmanız öneririm. Eminim ki bu yazdıklarınızı bir tek siz yapabiliyorsunuzdur :)

Kolay gelsin. 👋
    Ortalama ayakta kaldığımız 16 saati verimli geçirme takıntısı sağlıklı değil, bırakın insanlar boş zaman geçirmek istiyorsa boş zaman geçirsin, nasıl kendini rahat hissediyorsa öyle davransın. Belki siz de kendi görüşlerinizi empoze etmeye çalışmayı bırakırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamactiJun

Ben de şunu diyorum belki Microsoft yapamaz ama micrısofun parası en iyi yapacakları alır.sony nin exc oyun haric ne fazlası var xbox dan hiç. Adam almak isterse Sony den iyi çalışanları bile alır. Haksız rekabet olmak istese olur.
    Bu iş o kadar kolay olsaydı google ortalığı dağıtmıştı.Microsoft un aklına gelmedi mi acaba da hala xbox un satışları bu kadar yıla rağmen düşük?

Bunlar büyük şirketler,transferler kolay değil.Ayrıca bildiğim kadarıyla microsoft yıllardır uğraşıyor bahsettiğin işle.Daha bu sene gow tasarlayan stüdyonun başındaki kadını aldılar.

Apple neden sony den sensör alıyor?O kadar parası var,en iyi mühendisleri toplasın o zaman
  • yigit1044 kullanıcısına yanıt
    Sony fanlığına gerek yok, ortada bir realite var. PlayStationun tek ve tek artısı var exc oyun, oda zor birşey değil xbox açıkladı zaten ciddi platforma özel yattım yapacağız diye. Övdüüün sonynin PlayStation cihazı mı iyi xbox mu
    Yüzde 30 fazlası var xbox un
    Bu işin Sony yeteneği ile alakası yok reklamı iyi
    Devasa bütçesi ile şampiyonlar ligi sponsoru Sony PlayStation değil de xbox olsun bak gör bakalım. Eğer isterse fazlasını verir sponsor olur. En başında da dediğim gibi eğer isterse o bütçeli Microsoft ile yarışamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamactiJun

Sony fanlığına gerek yok, ortada bir realite var. PlayStationun tek ve tek artısı var exc oyun, oda zor birşey değil xbox açıkladı zaten ciddi platforma özel yattım yapacağız diye. Övdüüün sonynin PlayStation cihazı mı iyi xbox mu
    Yüzde 30 fazlası var xbox un
    Bu işin Sony yeteneği ile alakası yok reklamı iyi
    Devasa bütçesi ile şampiyonlar ligi sponsoru Sony PlayStation değil de xbox olsun bak gör bakalım. Eğer isterse fazlasını verir sponsor olur. En başında da dediğim gibi eğer isterse o bütçeli Microsoft ile yarışamazsın.
    Yahu ne fanlığı neyin kafası bu

Eğlence sektöründe uzmanlaşmış adamlar 10 yıllar boyunca, sen diyorsun ki yok istese alır bilmem ne.Bu şirketlerin muhasebe verilerini sen mi işliyorsun arkadaş, şunu alır olay biter diyorsun.

Parayı basmakla rakip elenseydi rekabet mi kalırdı? Nike adidası, apple microsoft u, samsung lg yi, intel amd yi, siemens canonu alır isterse ama istemiyorlar demek ki.

Ben zaten ps yi ilana koydum, xbox a gececeğim. Gelecek nesilde de güç farkından dolayı xboxa gececem. Teknolojiyle yeni mi haşır neşir oluyorsun, yaşın mı yetmiyor anlamadım ki. Microsoft nasıl yazılımda tecrübeyse bu adamlar da yarı iletken, pil, optik, görüntü, ses vs konularda tecrübe markalar. Adam o şirkette yıllarca çalışırken ortaya koyuyor ürününü, onu aldığında birikim beraber gelmiyor.

Bugün 1 arap krailet ailesinin trilyon dolar serveti var. Bak trilyon dolarlar diyorum. Bu adamlar bu parayla şirket kurup microsofttan da apple dan da mühendis koparırlar. Sonra ne olacak, olay bitiyor mu bununla? Futbol sekröründe ortalığı dağıttılar paralarıyla, hani başarı nerede?

Kaldı ki rekabet ortamı iyidir. Konsolda ms tekel olsa geçirmeyecek mi sanıyorsun? Kapitalist şirketler bunlar, ortamı buldukları zaman yapıştırırlar.

Sonynin bize yaptığı ayıptır kapitalizmi geçtim, biz de tepkimizi koyacağız. Ama senin düşündüklerin bu piyasada imkansız şeyler, böyle bir ortamın olması için sony nin iflas açıklaması ve japonyanın da buna izin vermesi lazım.

Bir kere bu 2 şirket çok uluslu halka açık şirketler. Bunun bi dünya yatırımcısı, hissedarı var. Microsoft oyun sektörüne ciddi yatırım yapamaz, yapması için yatırımcıların ve yönetim kurulunun komple hemfikir olması lazım.Misal olarak ben çok zenginim ve konsol sektöründe olmak istiyorum, ps markasına mı güvenirim yoksa satış rakamlarını açıklamaktan çekinen xbox markasına mı? Bill gates zaten komple bıraktı şirketi, artık Microsoft üzerinde hiçbir söz hakkı yok resmi olarak. Bill gates görüp görülebilecek en değerli patrondu belki de, şimdi burada kimler söz sahibi olacak o da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 25 Mart 2020; 2:4:52 >

• Allahım birde inatlaşıyor bilmeden yer sehpası Sony ile Microsoft y kıyaslıyor. Soruma cevap veremeyip 50konuya değinmiş. X box mu iyi cihaz PlayStation mu
    Cevap belli hala yazılım yuzulum diyor 10 tane exc harici oyun y o k kendi yaptığı.isterse o 3 5 oyunu Microsoft yapar. Misliyle. Yani daha kötü bir cihaz neden tercih edilir açıklayayım. Reklam reklam reklam.ucl wc uel gibi alanlar da bir reklam alsa kafi. Gelmiş burda bilmediği terimleri anlatıyor. Futbol diyor. Gerçek hayattaki sporla sanal alemdeki konsolu kıyaslıyor kaybol şuddan xd kuş kadar bilgisi ile tatava yapmasa bari.

• isterse yapar

İSTERSE YAPAR.

Şu kekoya biri niye isteyemediğini açıklasın. Bot gibi iki şeyi yazıp duruyor.

İstesin yapsın o zaman, ortada icraat yoksa boş yapıp kafa ütüleme

Bu zeki arkadaşı microsoft a önerin, yarın alsın komple stüdyoları da xbox a geçelim biz de. Ne boşuna uğraşıyor milyonlarca oyuncu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 25 Mart 2020; 2:17:8 >
    Ben empoze etmiyorum anlatıyorum. Benim yazmadığım şeyleri ben yazmışım gibi yazıp cevaplamışsın. Yurtdışı master bey. Lütfen kendiniz çalıp kendiniz oynamayınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: YaptikBirHataKomiserBey

Ben empoze etmiyorum anlatıyorum. Benim yazmadığım şeyleri ben yazmışım gibi yazıp cevaplamışsın. Yurtdışı master bey. Lütfen kendiniz çalıp kendiniz oynamayınız.
    “ Bir kişiyi vazgeçirsem benim için yeterli. Benim için boşa vakit kaybı.“

Yani siz zaman kaybı olarak görüyorsunuz diye başkaları da yapmasın istiyorsunuz, başkalarının da zaman kaybı olarak görmesini bekliyorsunuz. Empoze tanımı sizin sözlüğünüzde farklıysa bilemem. Diyecek başka bir bir şeyim yok. İyi forumlar dilerim.

• Kardeşim burada bir grup oturmuş ne tartışıyor sen gelip neyden bahsediyorsun. 2 dil biliyorum müzik yapıyorum şirketimde çalışıyorum kitap okumakla kalmayıp kitap yazıyorum. Oynamadığım oyun sayısı da az. Amerikan futbolu sahasına giren sincap gibisin şu anda. Gereksiz kirletme lütfen konuyu.
  • NOWITZKI kullanıcısına yanıt
    Sivini gönder değerlendirelim. Kendini övme bırak seni başkaları anlatsın. Demek ki sana değilmiş lafım. Bunu yapmayıp oyuna köle olan adamlar var. Eminim ki burdalar. Annesi babası oyundan kaldırdığı için gidip ps kafede devam eden. Bütün harçlığını birikimini ps kafelere yatıran var.

Kardeşim zaten söylediklerimi yapıyorsan üzerine ne alınıyorsun. Benim lafım bunları yapmayana yapamayana.

Bak işine!

Bir işi birisi boş iş görür yapmaz
    Başka biri anlamıyordur yapmaz yapamaz
    Bir kişinin yapacak daha güzel işleri, boş vaktini değerlendirecek daha güzel işleri vardır yapmaz.

Herkes benim gibi vakit kaybı görmeyebilir. Ama aynı zamanda yapmaya da bilir.

Diğer kullanıcıya dediğim gibi, sen bu dediklerini yapabiliyorsan ne ala. Benim sözüm senin gibilere değil. Boşuna kendinizi övüp reklamınızı yapmayın. Anladık siz hepiniz aynısınız. :)

• Çok güzel indirim yapıyorlarmış gibi bide mevcut indirimleride kaldırdılar adam gibi indirim yapmayalı ne kadar oldu gerçi hakkınıda yememek lazım arada sırada bazı güzel oyunlara indirim yaptıklarıda oluyor ama bu olmadı üzdün sony :'(
  • oyun güncellemesi yapıyor 64 gb oha dedim duraklatıp tekrar indir dedim 1,2 gb oldu yani duraklatmasam 64 gb boş dosya mı indirecekti bu :S psn gerçekten leş leş

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aşağıdaki linkler aktif gözüküyor. Sözde indirimler var, ama fiyatlara yansımış değil.

https://store.playstation.com/tr-tr/grid/STORE-MSF75508-MARCHMADNESS/

https://store.playstation.com/tr-tr/grid/STORE-MSF75508-GMESUND52017/

• quote:

Orjinalden alıntı: Settlers

Aşağıdaki linkler aktif gözüküyor. Sözde indirimler var, ama fiyatlara yansımış değil.

<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=142559360&url=https://store.playstation.com/tr-tr/grid/STORE-MSF75508-MARCHMADNESS/" data-href="https://store.playstation.com/tr-tr/grid/STORE-MSF75508-MARCHMADNESS/">https://store.playstation.com/tr-tr/grid/STORE-MSF75508-MARCHMADNESS/</a>

<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=142559360&url=https://store.playstation.com/tr-tr/grid/STORE-MSF75508-GMESUND52017/" data-href="https://store.playstation.com/tr-tr/grid/STORE-MSF75508-GMESUND52017/">https://store.playstation.com/tr-tr/grid/STORE-MSF75508-GMESUND52017/</a>

Bugün maille cevap verdiler bana da. Demek ufak ufak düzeltiyorlar durumu 1-2 güne tamamen ne olacağını görürüz gibi

• Kardeş senin değerlendirebileceğin yerlerin çok üstünde ve ötesindeyim. Buraya gelip yazdığın forum mesajına bakarak kimse hayatını değiştirmeyecek derste almayacak. Eğer beklentin bu yönde ise büyük sıkıntı var he yok trollüyorsan konuyu kirletiyorsun. Tavsiyelerini ve enerjini daha anlamlı dikkate alınabilecek yerlerde değerlendirirsen boşa kürek çekmek bile değil kulaç atmamış hatta su şapırdatmamış olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Settlers

Aşağıdaki linkler aktif gözüküyor. Sözde indirimler var, ama fiyatlara yansımış değil.

https://store.playstation.com/tr-tr/grid/STORE-MSF75508-MARCHMADNESS/

https://store.playstation.com/tr-tr/grid/STORE-MSF75508-GMESUND52017/
    PS store mart indirimi ile 2014 oyunu Tomb Raider Definitive 134TL'ye satıyor...

Steam'de indirimli 66TL... Tomb Raider Definitive olmayanı geçen Steam platformunda bedava verdiler...
    store.steampowered.com
    Save 82% on Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/bundle/12231

Yazık PS TR'den beleş oyun kodu geliyor. PintiPanda, Can Sungur gibi Halk adamı (walla birşey kazanmıyorum açım) tripleri atan yayıncılar, Dolar yükseldi suyun akışı bozulmaması için 5 duyu organı olan dillerini kullanmaktan çekinmiyor...

PS store'da EXC oyun kodları beleş gönderiyorlar...Ne para harcamış acaba Multi platform oyunlarında oyun firmaları tarafından beleş PC oyun kodlarını geliyor...
    Kullandığı PC itopya gönderiyor. Kullandıkları internet Türknet sponsoru, Migros sponsorlukları ile ekmek'de bedava...
    Hale'da açım demezsin yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 27 Mart 2020; 0:19:3 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.