Şimdi Ara

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
3
Favori
48.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS4 pro kullanicisiyim.evde uçak besliyorum...sırf bu yuzden Xbox çıksın onu Alicam.ps benim için bitmistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Bu oyunun iyi geliceğine inanıyorum ama sony tarafı oyun konusunda artık başka bir seviyede. Microsoft bu konuda yavaş kaldı bu nesil. Sony stüdyoları kendini geliştirdide geliştirdi. Geliştiricilere sağladığı özgürlük çok önemli bu konuda. Microsoft'a şu eleştiriyi getirmek gerek; ninja theory'e aynı anda üç oyun yaptırması yanlış bakın ps tarafında geliştiriciler tek bir oyuna yıllar veriyor bu sayede hepimizi hayran bırakan oyunlar çıkıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bu arada oyunlar 700 lira değil. Hint store dan 340 liraya alınıyor veya 2 ay bekleyip indirimle 100-150 tl bandında alınabiliyor

• Fenrir00 kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa bu nesilde Xbox farklı davranacak, davranıyor zaten. Dediğim gibi o kadar oyun stüdyosu alındı Phil Spancer aptal bir adam değil elbette Sony2nin özel oyunlarının farkındalar. O nedenle önce Microsoft cephesinden neler geleceğine bakmalıyız bana kalırsa. Çok değil 6 ay içinde belli olur yeni oyunlar diye düşünüyorum.

Özellikle ellerinde Obsidian gibi bir cevher varken önemli duyurular gelebilir.
    Burada şu önemli siz hint mağazası, endonezya mağazası, 3 ay , 1 yıl bekleme, kardeşlik vb ie uğraşırken adamlar oldukça kaliteli exclusive oyunları çıktığı gibi gamepass'e koyuyorlar. Kardeşlik yok, bekleme yok, bağka mağazaları aramak yok.

Bu çok önemli birşey. Konsol demek rahatlık demek olmalı, matematik profosorü gibi hesap kitap yapıyorsam oyunlara ulaşmak için orada ben ne yapıyorum diye sorgularım artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamactiJun

Birader amma boş yaptın nerden biliyorsun Allah mısın gargara yapmak için yorum yazma millet tepki veriyor burda. Alır almaz kendi bilir. Boykot et diyor birde yahu kolayı alıp sokağa dökmek gibi millet aldıklarını çöpe mi atsın. Kuş kadar kültürünüz olsun
    Ne yapsın Sony bedava mı versin size taş gibi oyunları.

Sony oyunları dibine kadar kaliteli, kalitenin de bir bedeli var. Oynamak istiyorsan o bedeli oynayacaksın.

İstemiyorsan da git 4K Minecraft oyna Xbox'ta. Burada boşa Sony reyise sallamayın
  • Sony Microsoft ile yarışamaz, Microsoft ciddi yatırımlar yapacağını açıkladı Sony suskun ssd den bahsetsin anca. Ps4 de geride kaldı Microsoft bu sefer baştan sağlam tutuyor Sony nin ne şansı olabilir. Arada dünya klasman fark var

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Sony oyunları dibine kadar kaliteli, kalitenin de bir bedeli var. Oynamak istiyorsan o bedeli oynayacaksın.

İstemiyorsan da git 4K Minecraft oyna Xbox'ta. Burada boşa Sony reyise sallamayın

Alıntıları Göster

Çıktığı gün GamePass'te

• Ulan iyi ki Xbox one x almışım

Daha şimdiden hellblade'i duyurdular. Çok iyi karardı bence.

• Daha bakalım neler gelecek. Phil'i tanıyorsam exclusive oyunlara abanacağını söyleyebilirim : ) Çünkü Xbox'ın zayıf kalan tek bir ayağı kaldı orası da exclusive oyunlar. Bu tarz oyunları 4k 60 fps üstelik konsola özel olarak optimize edilmiş şekilde oynamak muazzam bir deneyim olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 24 Mart 2020; 20:21:25 >
  • Aklıma geldikce Allah belani vere sony gunluk dozumu aldim geri gidiyorum

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    1. Hint mağazasından oyun almak oldukça kolay 5- 10 dakikalık iş.
    2. Xbox exclusive'lerinin iyi olduğunu düşünmüyorum.
    Birde meraktan soruyorum gamepass'in verdikleri haricinde oyun almıyor musunuz?
    Yani re3, avengers, dying light 2, cyberpunk 2077 gibi oyunları oynamayacak mısınız? Çünkü bu oyunlar xbox'da şeytanlaştırılan ps tr ile aynı fiyata satılıyor. Haa biz bu oyunların gamepass'e gelmesini bekleriz derseniz bu seferde kendinizle çelişmiş olursunuz.

• Mesut ustanın attığı twittedeki yoruma bakınız rezalet ya sonrada indirim niye yok niye yüksek fiyatlar diye şikayetler oluyor bunun gibi zengin zpler yüzünden işte !
    Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4311B45FD -- 24 Mart 2020; 20:26:34 >

Forza Horizon, ve Forza'nın ps'te rakibi yok. Gt Forza kalitesinde değil. Öte yandan Gears serisinide toparladılar. Halo'ya bişey demiyorum.

Hellblade 2 ve Ori var. Ori oldukça güzel bir oyun. Hellblade'den beklentimiz yüksek.

Bunların haricinde yeni fikri mülkleri bekliyoruz. Öte yandan Elimde GamePass ve ea Access varken oyun almam. Çünkü dediğiniz oyunların Gamepass'e gelme olasılığı oldukça yüksek 1 - 2 yıl içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 24 Mart 2020; 20:33:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ekmek Arası Klavye

ooo geldi sony trnin ezik elemanı insan olmak zor dimi sizin için
    kimse bedava versin demiyor
    kimse oyunları kötülemiyor
    herkesin şikayeti avrupada indirimler varken bizde neden kaldırıldı neden açıklama yapılmıyor avrupa 60 birime oynarken sizler 500 600 birime oynayabiliyorsunuz ve sende bunu destekliyorsun öylemi rezilsiniz rezil sony trnin ezil elemanı rezilsiniz rezil

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anthropomancy

Çoğu kesimin exc. Oyunları Tr de abartması yüzünden adamlar kendini tekel sanıyorlar . Körü körüne şu konsolu savunmayın artık. Savunan varsa da indirim filan beklemesin. Daha ortada açıklama bile yok

attığım son iki yoruma bakınız rezaleti görünüz savunanları yüksek fiyata oyun alanları rezilliği görünüz tüm oyuncu dünyası görsün bu rezilleri

• Ps1 den beri Playstation kullandım şuan aktif olarak Ps4 kulanıyorum. Daha xbox koluna dokunmuşluğum yok :D ama yeni nesilde xbox almayı düşünüyorum. Gamepass denilen şey baya avantajlı sanırım
    1. Siz 3 ay 1 yıl beklemekle uğraşacaksınız diye eleştirmiştiniz şimdide 1-2 yıl beklerim diyorsunuz.
    2. Yarış oyunları ilgimi çekmiyor çekse forza oynamak isterdim. Onun haricinde gears 5 ortalama bir oyundu halo desen 5. oyunu kimse beğenmedi bu nesilde exclusive'lerde kesinlikle sınıfta kaldı xbox.
    Son olarak yazdığım oyunların gamepass'e gelmeme ihtimali yüksek gelip gelmeyeceği belli olmayan oyuları oynamak için iki yıl nasıl bekleyeceksiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: Periah

Forza Horizon, ve Forza'nın ps'te rakibi yok. Gt Forza kalitesinde değil. Öte yandan Gears serisinide toparladılar. Halo'ya bişey demiyorum.

Hellblade 2 ve Ori var. Ori oldukça güzel bir oyun. Hellblade'den beklentimiz yüksek.

Bunların haricinde yeni fikri mülkleri bekliyoruz. Öte yandan Elimde GamePass ve ea Access varken oyun almam. Çünkü dediğiniz oyunların Gamepass'e gelme olasılığı oldukça yüksek 1 - 2 yıl içinde.

yüksek olan kesim tomb raider veya jast cause veya resident evil gibi oyunlar olur ama cyperpunk rdr2 yeni gta gibi oyunların gelmesi 5 6 yılı bulur tabi iş microsofta bakıyor parayı basarsa getirir zaten 15 firma aldılar ve eski firmalarla birlikte oyuna abanacaklar ex oyunlara ama game pass ilk ayda gelir mi şüpheliyim yeni nesil çıksın göreceğiz umarım virüs laneti sona erer!

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.