Şimdi Ara

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
3
Favori
48.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben oyunu bize çıkarıyorlar veya bizden bir beklentileri var mı? dedim. Yoksa genel exc. oyun ağırlığının ps üzerinde daha agir bastığını mı? Gerçekten bu ikisinin ayrımına varabiliyor olmanız gerekir.

İkincisi senin bu mesajından daha önce Sony’nin fiyatlandırma konusunda nasıl bazı ülkelere “farklı” bir politika izliyorsa, bunu yapması gerektiğini söyledim zaten.

Üçüncüsü “birim” olayına girersek, ülkemizde Avrupa veya Amerika’ya kıyasla “biriml fiyat üzerinden makul ve mantıklı alabildiğin bir kaç şey sayar mısın? Senin paranin değersiz oluşu x bir firmamı. Bu konuda şikayeti olan, şikayini öncelikle Sony’nin degil, ülkeye bu hale getirenlere iletsin. Bu oyun yapım firmaları ve çalışanları maaşlarını ve giderlerini TL üzerinden degil çoğunlukla dolar veya Euro cinsinden yapmaktadırlar. Bunu da bir kenarda tutalım.

Şimdi muhtemelen bu son söylediğimi baz alarak yine yanlış anlamlar yüklememiz açısından özet geçiyorum :

1. Sony exc. oyunlar açısından daha başarılı ve alternatifi fazla.
    2. Sony ve Sony Tr’nin ülkemizde izlemiş olduğu politika çok yanlış ve kabul edilebilir düzeyde degil.
    3. Dünyanın bir çok yerinde yapıldığı gibi bize özel bir fiyatlandırma politikası izlenebilir.
    4. Son olarak Türkiye pazarının gerçekten önemsemediğini düşünmüyorum. He bundan 10 yıl 15 yıl önceki gibi degil ama hak edilen değer ve anlayış verilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Opricnik kullanıcısına yanıt
    Gamepass'in içinde bana uygun çok az oyun var diyorum. Burda bazı arkadaşlar al xbox'ı bir de yıllık gamepass al kafan rahat diyorlar ki bu bazı kişiler için uygun. Ama bana uygun değil. Mesela önümüzdeki zamanlarda beklediğimiz bir sürü oyun var. Bu oyunlar iki konsolda da aynı fiyatta satılıyor ( resident evil 3, avengers, cyberpunk 2077 vs.) Öyle bir hava var ki sanki bu oyunlar xbox'da gamepass'le veriliyor. Hayır xbox'da ps ile aynı fiyattan satıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burdaki asıl sorun indirimlerin kaldırılmasından ziyade bu durumun sebebine dair bir açıklama yapılmaması. Yok mu kardeşim proje yöneticiniz birşeyiniz ? Türkiye nin en büyük teknoloji sitelerinde millet bangır bangır yazıyor. 1 tane adam çıkıp demiyor arkadaşlar böyle böyle bir durumdan kaynaklı diye. Kendilerini iyice tekel görmeye başladılar heralde konsol piyasasında. Yeni nesilde inşallah güzel bi tokat yerlerde silkelenirler.
  • Fenrir00 kullanıcısına yanıt
    Geçen senenin iyi oyunlarinin çoğu gamepass'a geldi. Birkac ay beklemek kafi.

• madsenpa1 M kullanıcısına yanıt
    Devil may cry 5 ve kingdom hearts 3 ten mi bahsediyorsunuz?

• winuae kullanıcısına yanıt
    Hmm, anladım. Bilgisayarda bilgisayardaki arkadaşlarla atılmıyormuş.
  • Şaşırtmayan Diyalog

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 24 Mart 2020; 17:12:38 >
  • İşte bu yüzden gaming laptop. Steam-Origin ile oyunların çoğunluğuna ulaşabiliyorum, exc. takıntım da yok. Özellikle Steam'de ciddi indirimler olabiliyor. Oyunları konsoldan çok belirgin bir farkla daha akıcı oynayabilmem de cabası. "Gamepad yok, arkana yaslanamıyorsun." diyen arkadaşları duyar gibiyim ve Xbox ile Windows'un ortak noktası Microsoft olduğu için bilgisayara da Xbox gamepadlerinin kablolu-kablosuz bağlanabildiğini eklemeliyim. Bunu dışında her işimi rahatlıkla yapıyorum. Oyun için ayrı, iş için ayrı makineye ihtiyaç duymuyorum. PS ve XBOX fanboylarına öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 24 Mart 2020; 17:21:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Videonun devamında muhtemelen god of war 5 veya uncharted, superman olarak gelir ve o canavardan eser kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 24 Mart 2020; 17:16:58 >
  • Yeni çıkan oyunlar yüksek fiyattan ekleniyor.

Creature in the Well PS Store -- 80,00 TL
    Creature in the Well Xbox Store -- 42,50 TL
    Element Space PS Store -- 149,00 TL
    Element Space Xbox Store -- 71,25 TL
    Freedom Finger PS Store -- 84,00 TL
    Freedom Finger Xbox Store -- 42,50 TL
    WARTILE PS Store -- 119,00 TL
    WARTILE Xbox Store -- 56,25 TL
    The Telltale Batman Shadows Edition PS Store -- 189,00 TL
    The Telltale Batman Shadows Edition Xbox Store -- 85,00 TL
    TT Isle of Man Ride on the Edge 2 PS Store -- 369,00 TL
    TT Isle of Man Ride on the Edge 2 Xbox Store -- 170,00 TL
    bsc
  • Fenrir00 kullanıcısına yanıt
    Metro, outer worlds vs. de var.

• senatorts kullanıcısına yanıt
    Sony bir haftadır eklediği oyuları 1euro= 6tl fiyattan hesaplıyor. Eskiden 4.5 idi sabit kur. Moons of madness de 189 liraya gelmis. Eski kurdan satilsa 135 olmalıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenrir00

Gamepass'in içinde bana uygun çok az oyun var diyorum. Burda bazı arkadaşlar al xbox'ı bir de yıllık gamepass al kafan rahat diyorlar ki bu bazı kişiler için uygun. Ama bana uygun değil. Mesela önümüzdeki zamanlarda beklediğimiz bir sürü oyun var. Bu oyunlar iki konsolda da aynı fiyatta satılıyor ( resident evil 3, avengers, cyberpunk 2077 vs.) Öyle bir hava var ki sanki bu oyunlar xbox'da gamepass'le veriliyor. Hayır xbox'da ps ile aynı fiyattan satıyor.
    Sizinle aynı fikirdeyim. Gamepass güzel bir sistem, bir kaç yıl kullandım ve içeriğe eklenen oyunlar bana da hiç bir zaman hitap etmedi. Saatlerce oyun oynayan birisi değilim ancak ps tarafında yer alan hikayeli oyunlar bana daha cazip geliyor. Xbox tarafında halo multi çok çok az oynadım, geri kalan gears ve forza serisinin sürekli ısıtıp ısıtıp oyuncunun önüne koyulması sıkıcı bir hal alıyor.

Ps ve xbox marketleri arasında bir kaç oyunun fiyatlarına baktım bugün. Star Wars Jedi Fallen Order, Red Dead 2, Nba 2k20, yeni çıkan Doom Eternal fiyatları her iki platformda aynı. Cod Mw psn store'da şu an indirimde ve daha ucuz. Örnekleri çoğaltabiliriz.

Durum böyleyken ps tarafında yapılanlara diyecek bir şey açıkçası bulamıyorum. Bu insanlara laf anlatmaktansa, kalıcı kardeşlik yapmak, ucuz yollu P1,P2 hesap almak veya oyunu kiralamak çok daha mantıklı geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 24 Mart 2020; 17:32:49 >

• Adamlar tüm dünyada yaptıkları indirimi bir tek bizde yapmadılar. Uzerine en ufak bir açıklama da yok. Ama bizde hala savunanlar var. Bu arada The Council'da sürekli fiyat düşüşüne girmis. Biz hariç her yerde ama.
    Edit: Pardon bizde zam gelmis 20 tl her yere 5 euro indirim bize 20tl zam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madsenpa1 -- 24 Mart 2020; 17:46:50 >
  • senatorts kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen indirimlerin kaldırılmasının da nedeni döviz kurundaki hareketliliğe bağlı olarak yeni fiyat ayarlaması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimler kalkar rakibinden gucsuz overclocklu konsol yapar, microsoft ajani girse bu kadar kotu yapamazdi herhalde, ex sayisinda da azalma olursa ps markasini eve sokmam daha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Hocam NBA 2k20 şu an Game Pass’te. Şu an tek başına NBA 2k20 fiyatına (459 lira) 2.5 senelik Game Pass üyeliği alınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 24 Mart 2020; 17:52:39 >
  • Ağa pc nin hatası derdi tasası var ayrıca sistem yetmiyor mesela series x gibi meziyetli bir laptop kaç bin lira olur kim bilir. Series x alacağım gibi durul

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Bir süredir xbox kullanmadığım için bunu bilmiyordum. Eklenmiş olması xbox oyuncuları için çok iyi olmuş.
  • Döviz ayalarması değil bence bu kadar uzun mu sürer değil tabi ki?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.