Şimdi Ara

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
3
Favori
48.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenrir00

Xbox'da oyunlar 500 tl değil mi
    Değil.
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Cyberpunk 2077 neden 470 tl peki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fenrir00 kullanıcısına yanıt
    Ne demek istediğimi anlamadınız sanırım. Yada mesaj atmak için atıyorsunuz.

Ps de indirimli oyun yok olsa bile yine çok pahalı. Xbox ta ise Game Pass nimeti var. Ayrıca satın almak isterseniz oyunlarda indirimler halen devam ediyor.
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Ps'de gayet iyi indirimler oldu aslında katılmıyorum indirimlerin yeterli olmadığına. Yeni çıkmış pek çok oyunu bir yıl geçmeden 100 tl'nin altına satın aldım. Onun dışında gamepass'ın iyi bir nimet olduğunu düşünüyorum ama xbox almak için yeterli bir sebep olarak görmüyorum içindeki oyunlara baktım bana uygun çok az oyun var içeriğin çoğunu online, rekabetçi vs. oluşturuyor. Ben neredeyse single player dışında oyun oynamıyorum o yüzden. Son olarak ps türkiyenin indirimleri kaldırması ve açıklama yapmamasının rezalet olduğu konusunda hemfikiriz.

• şuan kolpadan da olsa herhangi bir indirim, kampanya gözükmemekte. Yazıklar olsun valla.
  • net yavsaklık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlgoMan

Süper zeki arkadaşlar çıkmışlar ortaya corana var diye indirimi kaldırdılar diyorlar. Evet corana da sadece Türkiye'de var onun için sadece burada kaldırıldı.
    Anlamada sorun var sanırım. Burda eleştirilen kısım ps Türkiye zaten. Diğer ülkelerde olan indirim burda olmadığı için var bu yaygara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • angraf kullanıcısına yanıt
    Az bile söyledin hocam..

• NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    Ben bir çok yerde şu mesajları gördüm :

“Bu saatten sonra Ps4 almak mantıklı mı?”

Bu mesajın altına sıralanan pek çok mesajda sıralanan oyunların %80’ini çok kaliteli exc. oyunlar oluşturuyor. Sizin bahsetmiş olduğunuz oyunların çoğu online tabanlı. Exc. oyunlar ise çoğu zaman multiplayer oyun yerine, size bir hikaye anlatımı sunar. Yanına multiplayer opsiyonu da eklenir. Bu hikaye tabanlı oyunları 1 kere onarsın, 2 defa oynarsin.Hadi diyelim çok beğendin 3. defa oynarsın. Ancak sizin saymış olduğunuz diğer oyunlar bana kalırsa ayrı bir başlık altında toplanıyor. Nasıl x marka için “fanboyluk” tabirini kullandığımız kişiler varsa; oyunlar içinde böyle bir kitle var. Misal call of duty’in belli kemik bir kitlesi var ki, her türlü bu oyunu alıp oynar. Düşünün kı sadece Fifa veya pes ile konsol kullanan insanlar var.

Ancak “konsol aldırtan oyun” diye bir gerçek var ki, Sony bünyesine kattığı şirketler ile burada bayrağı önde taşıyor. Benim görüşüm budur.
    İlerleyen dönemde Sony ne yapar ne eder; nasıl bir stratejisi olur bilemem. Ancak Sony gibi bir firmanın elinde kalan en sağlam marka değeri Ps ve bünyesine kattığı oyun firmaları olduğunu düşünürsek bu alandan kolay kolay kopmak istemez. Gelirlerini arttırmak icin exc. oyunların bir kısmını zaten belli bir süre PC’ye getirecekler gibi de görünüyor. He ne olur ? Sony sadece oyun üretecek bir firma mı olacak ? Onu da şimdiden kestirmek zor. Çünkü kendi storunda sattığı fiyatta bakın; PC üzerinden o fiyatlara çıkamayacağını herkes biliyor.

Müşteri tepki gösterir ve bunun karşılığını eylemleri ile verirse, satıcı bu tavrını değiştirir. Bunun en güzel örneğini ps3 fiyatına bakarak da görebiliriz. Tabi bu durum daha global bir durumdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pstr için bu kabul edilebilir bir durum değil. Ps4 ümü ilana bile koydum ve xbox geçeceğim. Ama yarın özür dileyecekler ve indirimler yapacaklar sonrasında bizim yalamacı arkadaşlarımız hemen fan olmaya devam edip söylediklerini unutacaklar. GG türkiye

• ekşisözlük'ten bir arkadaşımız Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettiğini belirtiyor. Bizler de aynı yolu izleyebiliriz:

ekşi sözlük
    playstation store
    https://eksisozluk.com/entry/104063936

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackworms -- 24 Mart 2020; 13:54:3 >

• Adamlar oyunu bize çıkarmıyor zaten,bu konuda bizden bir beklentileri olduğunu sanmıyorum.Oyunlar avrupalıya ve amerikalıya çıkıyor.Dolayısıyla neden onlar 60 veya 70 birime alıyorda biz bu kadar ödüyoruz sorusu soruluyor.Kardeşim adam daha olayı bile tam idrak edememiş hak arıyor.Euro ve Dolar kullanan her ülke 60 birim bunun dışındaki ülkelerin hepsi kur üzerine politika.Senin bu durumda yapman gereken fanboy olmayıp sana yerel fiyat uygulayan veya kuru sabit tutanı seçmek.

Steam ( Sabit kur 2TL)
    XBOX ( Kendi oyunlarında ve servislerinde yerel fiyat)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylve -- 24 Mart 2020; 12:59:36 >
  • Aral ile indirim sayfasının silinmesinin ne alakası var?!

Sony sevici influencerlar hedef saptırıyor. Yemeyin. Bu olayın en büyük suçlusu playstation UK

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenrir00

Ps'de gayet iyi indirimler oldu aslında katılmıyorum indirimlerin yeterli olmadığına. Yeni çıkmış pek çok oyunu bir yıl geçmeden 100 tl'nin altına satın aldım. Onun dışında gamepass'ın iyi bir nimet olduğunu düşünüyorum ama xbox almak için yeterli bir sebep olarak görmüyorum içindeki oyunlara baktım bana uygun çok az oyun var içeriğin çoğunu online, rekabetçi vs. oluşturuyor. Ben neredeyse single player dışında oyun oynamıyorum o yüzden. Son olarak ps türkiyenin indirimleri kaldırması ve açıklama yapmamasının rezalet olduğu konusunda hemfikiriz.
    Çok az oyun var nasıl gerçekçi olabiliyor neredeyse PS -XBOX Oyunlarının %95'i aynı oyunlar zaten ve Xbox passinde çoğu 3.parti oyun sony-microsoft dışı yani mevcut . En son çıkan devil may cryden tut yakuzasına , kingdom heartından bilmem nesine

xboxçı değilim fakat adamların hakkını yemek saçmalık olur

• Çok cahil insan var şimdiye kadar neden xbox almadınız diyen zaten ağır cahil, sanane birader çocukken ps sahibidir o günler güzel geçtiği için değiştirmek istemez gönül bağı vardır. Bu olay bu bağı kopartacak seviyede. Daha xbox u bilmezken hepinizin hayali ah Bi ps olsaydı bee dir.iq su 24 25 olan kitle de aklınca siz gene ps5 alırsınız diyor sanane kardeşim isterse alır oynamaz, biz olayın neresindeyiz,olay sadece maddi bir olay değil.

• Yauvvv console peasants ne ağladınız yauvvvv bu zor günlerde sony'e destek olmanız lazım yauvv o yüzden kalktı indirimler siz de hemen ağlıyorsunuz yauvvv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeautifulSwitzerland -- 24 Mart 2020; 15:11:30 >
  • Bu gercekten inanilmaz rezalet bir karardi hic bir aciklamasi yada bahanesi olamaz.Bu hatadan donuldugune sevindim ama yapilan bu ahlaksiz davranis da hic bir zaman unutulmayacaktir.
  • Dodge kullanıcısına yanıt
    hâlâ yok kampanya.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.