Şimdi Ara

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
3
Favori
48.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın çarşamba. Bindirimler belli olur yarın. Zaten kuru 7 den hesaplıyorlardı. Şimdi ne yapacaklar acaba. Hayal gücüm bitti bu noktada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony fanboyları neredesiniz?
    Müstehak size en ucuz oyun 1.5K olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt
    Döviz ayarlaması yapılacak kesinlikle. Büyük ihtimal şu anki tepkiden dolayı geciktiriliyor. Bu arada RE3, FF7 ve Avengers dusunuyosanız şimdiden alın derim. Buyuk ihtimal zam gelicek %35 civarı.

• torata90 kullanıcısına yanıt
    Anlamada sorunu olan sen olma sakın. Ben neyi elestirmisim iyi oku. Bunu coronaya bağlayanları elestiriyorum ukala arkadaşım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burası da dahil birçok yerde gördüm de merak ettim. Bazı arkadaşlar kur 4.5 alınıyordu, şimdi daha fazla alınmaya başladı diyor. Yani Sony şu güne kadar melekti ama şimdi kur artışı yapacakmış. Ama gerçekten böyle mi bir bakalım.

Örnek olarak Doom: Eternal, birkaç aydır ön siparişte ve 470 TL. Yani kur çok uzun zamandır 6.7 olarak alınmış bu oyunda. Red Dead Redemption 2 de tamamen aynı fiyat. Kur, 6.7 alınmış onda da yani. Ki oyunun çıkış tarihi 28 Ekim 2018. Bir buçuk yıl önce bile kur bu kadar yüksek alınmış. 25 Ekim 2019'da çıkan Modern Warfare de yine aynı fiyat, 469 TL. Ha derseniz ki kardeşim onlar Sony oyunu değil. Bir de Sony oyunlarına bakalım. Last of Us'ın 2. oyunu, 430 TL'den önsiparişte. Hadi o daha çıkmadı, yüksek fiyattan koydular diyelim. Death Stranding, 430 TL. Yav kardeşim o da Sony oyunu sayılmaz mı diyorsunuz? Days Gone, 430 TL. Üstelik 26 Nisan 2019 çıkış tarihi. Sony de kendi oyunlarında sağolsun(!), kuru 6.15 civarında tutmuş. Şu tartışmalara konu olan Element Space adlı oyunda da kur 6 lira olarak alınmış, yani normalde alınanlardan bile çok daha az. Çünkü oyunun satış fiyatı 25 Euro.

Şimdi ben bu arkadaşlara sormak isterim, Sony kuru 4.5 alıyordu diyorsunuz ama verdiğim örneklerde öyle bir şey yok. Sony her zamanki kan emiciliğiyle devam ediyor gibi gözüküyor. Yeni çıkan oyunlara da daha pahalı diyorsunuz ama yeni çıkan oyunda kur daha uygun tutulmuş. Şimdi ben mi bir noktayı kaçırıyorum yoksa siz bir yerlerden okuyup, sorgulamadan buraya yazıp insanları mı yanıltıyorsunuz?

Kur ayarlaması konusuna gelecek olursak da, mevcut durumda 6.7 aldıkları kuru, 30 kuruş için bu kadar zahmete girip 7 TL'den almaya başlayacaklarsa zaten ne küfür edilebilir kendilerine bilemiyorum.

Not: Resident Evil 3, Final Fantasy ve Avengers gibi oyunlar da muhtemelen Steam'e geldiği/geleceği için geliştirici şirket, ortak bir fiyat üzerinden yayınlanma kararı aldı ve o yüzden diğer oyunlara göre fiyatları daha uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dynamole -- 24 Mart 2020; 18:47:1 >

• Dynamole kullanıcısına yanıt
    Gears 5 xbox storeda 230 tl
    Steamde 92 tl

Ori xbox storeda 69 tl
    Steamde 50 tl

• Burada İngiltere PS'ye şikayet edelim diyenleri görünce gülme tutuyor. Avrupa'daki tüm PS oluşumunu UK yönetir. UK'da merkez karar almadan kuş uçmaz. Kimi kime şikayet ediyorsunuz

Bir de şikayet edip şikayet ettiği firmaya para kazandırmaya devam eden başka bir millet var mıdır bilmiyorum. Beğenmiyorsan, kazıklandığını düşünüyorsan alma, boykot et. Ama bir iki ay sonra LoU Part II çıktığında satın alacağını ikimiz de çok iyi biliyoruz, o yüzden boşuna burada şikayet edip konuyu gündem yapmana gerek yok. Adam sana 1000 TL fiyat çekse de alacaksın zaten, senin ettiğin şikayetin ne değeri var?
    ,
    Ayrıca tonla oyuna Türkçe dil desteğini ekleyen Sony'nin Türk düşmanı ilan edildiğini de gördüm ya başka lafa gerek yok

• Tr psn den oyun almayın diyoruz , hala fiyatlar yükselmeden alacağınız varsa alın diyorsunuz,tr psn den oyun almayın!

(Yaşlıların inadına sokağı çıktığı gibi siz de inat etmeyin tr psn den oyun almak için )

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Burada İngiltere PS'ye şikayet edelim diyenleri görünce gülme tutuyor. Avrupa'daki tüm PS oluşumunu UK yönetir. UK'da merkez karar almadan kuş uçmaz. Kimi kime şikayet ediyorsunuz

Bir de şikayet edip şikayet ettiği firmaya para kazandırmaya devam eden başka bir millet var mıdır bilmiyorum. Beğenmiyorsan, kazıklandığını düşünüyorsan alma, boykot et. Ama bir iki ay sonra LoU Part II çıktığında satın alacağını ikimiz de çok iyi biliyoruz, o yüzden boşuna burada şikayet edip konuyu gündem yapmana gerek yok. Adam sana 1000 TL fiyat çekse de alacaksın zaten, senin ettiğin şikayetin ne değeri var?
    ,
    Ayrıca tonla oyuna Türkçe dil desteğini ekleyen Sony'nin Türk düşmanı ilan edildiğini de gördüm ya başka lafa gerek yok
    kardeşim kimse konsolu kırıp atalım demiyor, herkes haklı olarak tepki gösteriyor bu tutuma. illa ki herkes bu tepkiye rağmen konsoldan faydalanabildiği faydalanacaktır, netice de para verdik, kimse elindeki cihaza kin güdmüyor. he nolur sonunda, ps5 alınmaz yani çokta üstüne düşünülecek bir durum yok. şahsen ben pc den devam ederim.

• Tr PSN den oyun alan kaldı mı lan haala. Gidin ucuza sayısız yerde var alın. Playstation u satıcam artık. Tıllarca xbox a laf attım kullanmadan. Bize müstehak aynen kanka. Xbox in ps out .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakarikikiri

kardeşim kimse konsolu kırıp atalım demiyor, herkes haklı olarak tepki gösteriyor bu tutuma. illa ki herkes bu tepkiye rağmen konsoldan faydalanabildiği faydalanacaktır, netice de para verdik, kimse elindeki cihaza kin güdmüyor. he nolur sonunda, ps5 alınmaz yani çokta üstüne düşünülecek bir durum yok. şahsen ben pc den devam ederim.

Alıntıları Göster
    Hayır gidip cihazı kırın demiyorum. Ama burada şikayet edenlerin çoğu gidip bu sene çıkacak olan 2 exc oyunu satın alıp oynayacak. Madem Sony seni kazıklıyor neden para kazandırmaya devam ediyorsun? Demek ki sen kazıklanmaktan memnunsun sonucu çıkıyor. Şikayet ediyorsan ve problem varsa boykot hakkını kullanırsın. Satışlar düşmedikten sonra Sony Türkiye'nin de UK'nin de gram umurunda olmaz, zaten satıyoruz derler.

• PS fanboylarının ağlamasını böyle izliyorum.

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı
  • Birader amma boş yaptın nerden biliyorsun Allah mısın gargara yapmak için yorum yazma millet tepki veriyor burda. Alır almaz kendi bilir. Boykot et diyor birde yahu kolayı alıp sokağa dökmek gibi millet aldıklarını çöpe mi atsın. Kuş kadar kültürünüz olsun

• Umarım ps5i 10 bin tlden oyunları da 2000tlden alırsınız. Size müstehaktır.

• Herkese var bize yok yani?

• formgonder2055 kullanıcısına yanıt
    Öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: NOR0C

PS fanboylarının ağlamasını böyle izliyorum.

Xbox one x kullancısı olarak ben de aynı o şekilde izliyorum :)

• Ben şahsen Sony konsol almam artık galiba. Nintendo Switch ya da Xbox 360 dahi daha iyi görünüyor bu durumda.
  • Çoğu kesimin exc. Oyunları Tr de abartması yüzünden adamlar kendini tekel sanıyorlar . Körü körüne şu konsolu savunmayın artık. Savunan varsa da indirim filan beklemesin. Daha ortada açıklama bile yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenrir00

Ps'de gayet iyi indirimler oldu aslında katılmıyorum indirimlerin yeterli olmadığına. Yeni çıkmış pek çok oyunu bir yıl geçmeden 100 tl'nin altına satın aldım. Onun dışında gamepass'ın iyi bir nimet olduğunu düşünüyorum ama xbox almak için yeterli bir sebep olarak görmüyorum içindeki oyunlara baktım bana uygun çok az oyun var içeriğin çoğunu online, rekabetçi vs. oluşturuyor. Ben neredeyse single player dışında oyun oynamıyorum o yüzden. Son olarak ps türkiyenin indirimleri kaldırması ve açıklama yapmamasının rezalet olduğu konusunda hemfikiriz.
    Ps'te yok. Devamıda gelecek. Adamlar o kadar oyun stüdyosunu boşa almadılar. Üstelik tüm exclusive oyunlar çıktığı gün gamepass'ta 699 lira vermenize gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 24 Mart 2020; 19:52:51 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.