Şimdi Ara

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
3
Favori
48.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav tm exclusive oyunların kalitesini tartışmıyoz ki zaten Sony nin en iyi oyunu ne kadar sattiki 10-15 milyon arası peki PS4 ne kadar sattı nerdeyse 110 milyon yani gayet basit konsol alan çoğu kişi nin dersi exclusive hikayeyi oyunlar değil FIFA pes cod vb. oyunlar adamların çoğunun umrunda bile değil ama adam bir gün sıkılıp der ben şu oyunlarda bi bakayım o zaman Sony nin farkı ortaya çikar. Lakin ps5 bu vb.olaylar yüzünden Sony e de bi tavır koymamız gerektiğini düşünüyorum. Gerçekten kabul edilemez yaptıkları
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fenrir00

1. Siz 3 ay 1 yıl beklemekle uğraşacaksınız diye eleştirmiştiniz şimdide 1-2 yıl beklerim diyorsunuz.
    2. Yarış oyunları ilgimi çekmiyor çekse forza oynamak isterdim. Onun haricinde gears 5 ortalama bir oyundu halo desen 5. oyunu kimse beğenmedi bu nesilde exclusive'lerde kesinlikle sınıfta kaldı xbox.
    Son olarak yazdığım oyunların gamepass'e gelmeme ihtimali yüksek gelip gelmeyeceği belli olmayan oyuları oynamak için iki yıl nasıl bekleyeceksiniz?

cyberpunk ve yeni gta beklenemez :=))) ama diğer oyunlar beklenir acelesi yok oyunlar kaçmıyor ha bugün oynamışım ya yarınlarda yeterki bir oyuna 400 300 200 bile vermeyelim para artık kolay kazanılmıyor heleki kur artışları felaket derecesine gidebilir seneye :(

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Fenrir00 kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle düşünün. Netflix aldıktan sonra gidip film satın alıp izliyor musunuz : D Bu servislerin amacı zaten oyunculuğu değiştirmek.

Bir konsolunuz varsa firmaların bu konsolda size prkçok oyun oynamanız için imkanlar yaratması önemlidir. Sizin konsolunuz var ama oyunlara ulaşmak size acı veriyorsa o konsol iyi bir konsol değildir. Bakın Gamepass çıkalı ne kadar zaman oldu. Herkes memnuniyetinden bahsediyor sürekli ama ps tarafı hala hiçbir alternatif getirmiş değil. Bu kendi oyuncularına yaptıkları bir haksızlık bana kalırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamactiJun

Sony Microsoft ile yarışamaz, Microsoft ciddi yatırımlar yapacağını açıkladı Sony suskun ssd den bahsetsin anca. Ps4 de geride kaldı Microsoft bu sefer baştan sağlam tutuyor Sony nin ne şansı olabilir. Arada dünya klasman fark var
    Sony üst düzey donanımlı cihaz yapsa fiyat olarak ne kadar kesim alabilecek markası belli kalitesi belli her alanda başarılı adamlar yarışamaz demek komik olur hocam bu arada fanboy değilim genel olarak Sony markasını seviyorum ama indirimler konusunda hayal kırıklığına uğrattılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valley4891_sony kullanıcısına yanıt
    Aga cihazlara çöp vs demek haddim değil zaten de ben Microsoft ile asla yarışamaz bazında diyorum. O ne yapsa mikrosodt bir fazlasını yapar isterse.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Eğer izlemek istediğim film netflix'de yoksa neden satın almayayım? İşin aslı şu yarın ne olacağını bilmiyoruz, başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. Yıllarca beklediğimiz oyunları birde biraz daha ucuza alacağız diye yıllarca beklemeye değmeyeceğini düşünüyorum. İlk indirimde al şu oyunu oyna. İnsanlar sigaraya ona buna saçmasapan şeylere ayda kaç tl harcıyor. Bir oyun tutkunu olarak sevdiğim içeriğe biraz para vermeyi çok görmüyorum.

• quote:

Aga cihazlara çöp vs demek haddim değil zaten de ben Microsoft ile asla yarışamaz bazında diyorum. O ne yapsa mikrosodt bir fazlasını yapar isterse.
    Biliyorum hocam anladım demek istediğini sony fazla kasmıyor o yüzden exclusive oyunlar la götürüyor işi ama bu son yapılan indirimler yüzünden çok sıkıntı yaşıyacaklar açıklama bilgilendirme yok ülkemize verilen değer ortada hoş bi durum değil

• quote:

Orijinalden alıntı: kalpsiz23

PS4 pro kullanicisiyim.evde uçak besliyorum...sırf bu yuzden Xbox çıksın onu Alicam.ps benim için bitmistir
    Bende de Pro vardı, hayatımda kullandığım en sesli cihazdı. Nasıl tahammül etmişim, aklım almıyor. Sattım da kurtuldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenrir00

Gamepass'in içinde bana uygun çok az oyun var diyorum. Burda bazı arkadaşlar al xbox'ı bir de yıllık gamepass al kafan rahat diyorlar ki bu bazı kişiler için uygun. Ama bana uygun değil. Mesela önümüzdeki zamanlarda beklediğimiz bir sürü oyun var. Bu oyunlar iki konsolda da aynı fiyatta satılıyor ( resident evil 3, avengers, cyberpunk 2077 vs.) Öyle bir hava var ki sanki bu oyunlar xbox'da gamepass'le veriliyor. Hayır xbox'da ps ile aynı fiyattan satıyor.
    gamepassın içinde bana uygun oyun yok demek playstationdada sana uygun oyun demektir

eğer tek oynadığın oyunlar sonynin kendi oyunlarıysa onu bilemem ama onun dışındaki her oyun xboxada çıkıyor ve gamepasste neredeyse her Franchise/seri oyunundan 1-2 tane var
  • quote:

Orjinalden alıntı: j0ffline

Bende de Pro vardı, hayatımda kullandığım en sesli cihazdı. Nasıl tahammül etmişim, aklım almıyor. Sattım da kurtuldum.

şuan bende satmayı düşünüyorum oyunlarıyla birlikte ne zaman ps5 pro sessiz modeli çıktı ucuza bulursam alırım çıkmış olan oyunlarını oynarım gerek yok bir oyun için işkence çekmeye !

• Bugün PS4 PRO cihazımı Pederin yakın arkadaşının ufak çoçuğuna sattım kollarla beraber 2500tl ye verdim dijital hesabımıda verdim bundan sonra PS ile komple işimi bitirdim içimde bir yük kalkmış oldu hem karşı tarafı mutlu ettik hem kendimizi. PC'de ufak bir güncelleme yaparak yoluma devam ediyorum.
  • konuşulcak birşey yok herşey ortada. sıvazlamayın
  • Acele etmişsiniz. Last of Us Part 2 geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ekmek Arası Klavye

Acele etmişsiniz. Last of Us Part 2 geliyor.

ps5 pro çıkınca adam akıllı 4k60 fps ile oynar oyun kaçmıyor konsolda kaçmıyor !

• Opricnik kullanıcısına yanıt
    Gamepass'de bana uygun olan oyunlarda var ama içeriğin küçük bir kısmını oluşturuyor yani sırf bunun için xbox almam diyorum. Ben single player oyunlar oyunlar oynuyorum arkadaşım. Playstation tarafı bana bu içeriğin en kralını sunuyor o yüzden alıyorum bu cihazı.

• Yok ps yi sattım yok satacağım diye diyenler tam olarak bu olayın yaşanmasını mı beklediniz? Boş boş yorum yapmayın, xbox ile sidik yarışına sokan ve ps kullananları sözde eleştiren ergenler siz hiç konuşmayın bi boktan anladığınız yok laf olsun diye anlamadan etmeden konuşuyorsunuz. Mesele burada bir yanlışın yapılması bunu eleştirin kim hangi konsolu kullanırsa kullanır işinize bakın

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Acele etmişsiniz. Last of Us Part 2 geliyor.
    eyvallah last of us güzel oyunda, 20 saat için 470 tl vermek koyuyor artık.

• quote:

microsoft yazılım firması,sonynin sektörü daha farklı.

Microsoft daha büyük bir şirket olabilir ama bu sony den daha kaliteli işcilik taşıdığı anlamına gelmiyor.

Yani mesela sony;ses sistemleri,görüntüleme,optikte çok köklü bir şirket.ABD gibi bir yeri onlarca yıl işgal etmişlerdi mesela.Walkman örneği var,şimdiki iphone gibi marka yaratmıştı adamlar.

Japonların teknik alt yapıları çok sağlam fakat pazarlama,ticaret,reklam konusunda kafaları basmıyor.Microsoftun işi ise daha çok yazılımla.

Yani demek istediğim x firması daha büyük ve zengin, y firmasından daha iyi işler yapar şu sektörde demek yanlış.Walmart teknolojiye girişse dev olur yani bu mantıkla.

Japonlar teknoloji işini iyi yapıyorlar ama müşteri desteği,satış sonrası ilgilenme falan anlamıyorlar.Yani ben dahil insanlar cihazın kalite sorunundan değil, bu tür problemler nedeniyle bırakacak.

Aynı mantıkta Google stadia şu anda microsoftun yaptığının da 1 fazlasını yapabilir.Niceliği maddiyatla elde edersin ama nitelik olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 25 Mart 2020; 0:4:18 >

• Playstationum yok. Dolayısıyla oyunda almıyorum.
    Dertee etmiyorum.

Arkadaşlar kitap okuyun.
    Ders çalışın
    Dil öğrenin
    Farklı eğitimler alın.

Paranızı çöpe atmayın diyeceğim ama kime laf anlatcağım. Olsun benim öğüdüm önce kendime

• quote:

Orijinalden alıntı: YaptikBirHataKomiserBey

Playstationum yok. Dolayısıyla oyunda almıyorum.
    Dertee etmiyorum.

Arkadaşlar kitap okuyun.
    Ders çalışın
    Dil öğrenin
    Farklı eğitimler alın.

Paranızı çöpe atmayın diyeceğim ama kime laf anlatcağım. Olsun benim öğüdüm önce kendime
    Alakaya maydanoz. Dil de biliyorum, ders hem calisiyorum hem veriyorum (Yurtdisinda doktora yapıyorum), bol bol kitap okuyorum, bolca konferanslara katılıp eğitimler alıyorum. Bunların haricinde oyun da oynuyorum. Sanki sizin dediklerinizi yapan birisi oyun oynayamaz diye kural var. Ilginizi çekmiyorsa da baskasinin hobilerine laf söyleyemenizi gerektiren bir durum yok.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.