Şimdi Ara

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
3
Favori
48.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu zor dönemde fırsatçılık yapan bütün firmalara karşı tepkimi koyarım.
    Bugün Sony TR'nin yaptığı tam bir fırsatçılıktır. Bazı oyuncular bunu unutabilirler ama ben unutmayacağım.

Bu sözüm de burada dursun. 35 yaşındayım bu saatten sonra sözümden vazgeçecek değilim. Yeni nesilde XBOX.
  • bu salgın döneminde ürünlere zam yapan firmaları 189 a bildirin diyorlardı, acaba aranızda ss alan var mı indirimli hallerini? şimdiki ile arasına kıyas için ss lazım.

0 (552) 189 0 189 wp hattına şikayet edeyim.
  • Net ayıp ettiler böyle bir saçmalık yok harbiden düzenli olarak zor zar alıyorduk oyunları şuan da biraz elimizdekiler ile yetineceğiz
  • Süper zeki arkadaşlar çıkmışlar ortaya corana var diye indirimi kaldırdılar diyorlar. Evet corana da sadece Türkiye'de var onun için sadece burada kaldırıldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorunun Aral'in açtığı bir dava olduğu yönünde söylentiler var. Adamlar ülkemizde dijital satışa savaş açmış, indirimler için yaptıkları itirazlar nedeniyle kaldırıldığı ve bunun mahkeme kararı olduğu söyleniyor.

Ne kadar doğru, ne kadar yalan bilemem...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox'da oyunlar 500 tl değil mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni nesilde xbox kararı almıştım, doğru bir karar olduğunu tekrar gördüm.

• quote:

Orjinalden alıntı: Fenrir00

Xbox'da oyunlar 500 tl değil mi

kendi yaptığı oyunlar ve çoğu aa oyunlar game pass sistemine ekleniyor bu nedenle bir oyun parasına 1 yıllığına 100 lerde oyuna sahip oluyorsun her ay yenileri ekleniyor örneğin gta var forza serisi var gears serisi var

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ps5 düşünüyordum artık almam. Çıkıp açıklama yaparlar izah ederler ise düşünürüm. İnsanlar yitepki vermediği sürece kurbanlık koyun gibi oluyoruz bir kerede şu işi becerelim artık.

• Xbox
  • quote:

Orjinalden alıntı: Müesses Nizam

Sorunun Aral'in açtığı bir dava olduğu yönünde söylentiler var. Adamlar ülkemizde dijital satışa savaş açmış, indirimler için yaptıkları itirazlar nedeniyle kaldırıldığı ve bunun mahkeme kararı olduğu söyleniyor.

Ne kadar doğru, ne kadar yalan bilemem...

dedikodular kanıtlanmalı ! aral yapmamıştır demiyorum o insan dışı yaratıklar kesin yaparlar ama sony azğından veya bir avukatta olabilir durumu açıklayabilir. öyle bir şey varsa aral tarafı YOK EDİLMELİDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4311B45FD -- 24 Mart 2020; 11:50:16 >
  • Tamam Xbox şuan için daha makul ama ilerleyen dönemlerde. E olur bilinmez. Çok mu zor şu dönemde bir iki reklam ve indirim vermek? Ps batırıyor. Xbox sadece izliyor. İkisi de acınası ve pasif yönetimler (tr içinde)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Tamam Xbox şuan için daha makul ama ilerleyen dönemlerde. E olur bilinmez. Çok mu zor şu dönemde bir iki reklam ve indirim vermek? Ps batırıyor. Xbox sadece izliyor. İkisi de acınası ve pasif yönetimler (tr içinde)

aynen öyle o yüzden demiştim twitterdan xbox tr ve xbox sayfalarına durumu izah edip game pass istiyoruz aga diyin demiştim :=))))))

2021de xboxda sony gibi pahalı olacaktır kur politikası abd türkiye ilişkilerindeki dengesizlik etkin oluyor fiyat politikasında ! iki firma bile çekilirse türkiyeden kimse şaşırmasın

• Tepkinizi gösterin her yerden ben Instagram Facebook her yerden yazdım yorum yapın bol bol boykot edin almayın bu fiyatlara hiçbir oyunu siteye bile girmeyin.

• kardeşlik bölümü de hiç olmadığı kadar fırsatçı dolmuş

Özelden ne fiyatlar çekiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

kardeşlik bölümü de hiç olmadığı kadar fırsatçı dolmuş

Özelden ne fiyatlar çekiliyor.
    O namussuzlar ifşa etmek gerek. Kimin ne olduğunu bilelim.

• Kime gore neye gore pahali diyen adami elestirdigimizde gelen savunma mustafayi kiskaniyorsunuz cekemiyorsunuz cok guzel bir sari ökuz hikayesi vardir 1 sene once bu fiyatlara karsi ciktigimizsa bizlerle dalga gecenler nerede.. adam 700 tl oyun dayadi ses yok eee adam dediki bunlar tam.inek indirimleri neden yapayim dedi.
    Öküzün süt verecegi vaadine kananlar inek gibi sagilirlar.
    Gecmis ola...

• Redditte bir arkadaş konu açmış orayqa en azından açıkladım durumu özet geçmek gerekirse TR deki oyuncu potansiyelinin altını çizdim Tr ofisinin İngiltere üzerinden yönetilmesinin yanlış olduğunu ve bir önceki jenerasyonda buna bende dahil çoğu insanın xbox 360 kullandığını. PS4 exlusive oyunları ile tüm oyuncuları tekrar kendine çekerken bu tarz tekelleşme sonucu rahatlama ve yapılan hatalar ile tekrar insanları kaybedebileceğini. İnsanlar şunu anlamıyor. Ps5 de aynı şekilde exclusive getirebilirsin. Durumu olan iki konsolu alır oyunları xboxda oynarken ps5 de sadece exclusiveleri oynar olamyan ise dışarıdan arkadaşından bir şekilde temin ediyor. Büyük ihtimalle xbox yeni nesilde çok daha güçlü bir duruş sergileyecek gibi gözüküyor. Third party oyunların oynanışı o yüzden çok daha keyifli olacaktır.

Ben bu arada herhangi bir türün fanı değilim oyun dünyasına atari ile başlayıp sonrasında uzun süre ps 1 ile devam ettim. Bilgisayarda kullandım xbox 360 da şu anda ps4 kullanıyorum fakat saydığım sebeplerden dolayı xbox'a dönüş yapacağım gibi gözüküyor.

• Sorun aral olsaydı Sony kırk kere açıklama yapmıştı. Ayrıca aralın da sattığı oyunların indirim oranları yıllardır düşük tutuluyor. İddialar yalan yani.

• indirimler daha 5 gün kadar önce aktifti, hatta plus üyelerine çifte indirimden 3 oyun eklemiştim sepete ve şimdi bildiğiniz üzere tüm indirimler kaldırıldı. Masak ile iletişime geçtim ve şikayet etmek için cimer üzerinden dilekçe doldurmanın yeterli olduğunu öğrendim.

Herkes cimer üzerinden bir "fırsatçılık" şikayeti girerse yeterli tepkiyi alacaktır. O kadar aboneye bir açıklamayı bile gerekli görmeyen PlayStation Türkiye'de en azından yetkililere cevap vermek zorunda kalacaktır. Bu indirimlerin tamamen kaldırılmasından daha önemli olan ise hiç bir yetkilinin açıklama yapma gereğini duymamasıdır, "mahkeme kararı üzerine böyle bir şey yapıldı" diye açıklama olsa hiç kimse tepki göstermezdi o yüzden indirimlerin acele ile kaldırılmasının sebebinin bu geçirdiğimiz zor günlerde PlayStation türkiye'nin karlarını arttırma çabası olarak yorumluyorum.

Hepimiz vatandaş olarak hakkımızı kullanarak cimer'e şikayet edelim, onlar gerekli savunmayı o zaman yaparlar.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.