Şimdi Ara

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
3
Favori
48.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sirf bu Turkiye ps kismina ayar oldugum icin gelecek nesilde xbox alabilirim.Fiyatlandirmalar ayri rezalet.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bu ülke insanını anlamıyorum. Burası zaten berbat ülke, rezalet ülke; o halde herkes zarar versin, herkes istedigi gibi at koştursun, kolonya 120tl, bir oyun 1000tl olsun, nasıl bir mantıgınız var sizin ya. Toplu halde boykot bile edemiyorsunuz, bu gibi şeyleri normal.görenlere 500tl degil, 2500tl'ye oyun kitlemeliler ki birileri sefa icinde iken o alanlar zillet icinde yasasın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykut291

Nolucak şaşırmadım yakında Ülke batıcak Ps Store çokda önemli değil bence.3. Dünya Ülkesinde sıradan bir olay bu çok fazla büyütmeyin yakında ekmek bulursanız şükredin.

öyle deme buradaki sony tr elemanları çok zengin 500 600 tlye varan oyunları alıyorlar bunları eleştirmek varken başka firmaları kötülüyorlar :S ülke her geçen gün her geçen ay her geçen senelerde daha da kötüleşecek buna izin veren büyük bir zombi topluluğu var ne yazikki onlarında tedavisi yok

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Zaten kaç zamandır düşünüyordum şu PlayStation 4'ü satıp yerine Xbox One alsam mı diye. Bu son durum tuz biber ekti adeta. Şu an bunu yapmıyor olmamın tek sebebi The Last Of Us 2 bekliyor olmam. Sonrasında direk söylediğim gibi yapacağım.

Ha yeni nesilde PS5'mi? Asla almayacağım tabiki. Ver elini Xbox, ver elini game pass. Ben bunların nazı niyazı ile mi uğraşacağım oyuncu dostu Microsoft ve Xbox varken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hala bilmem kaç yıllık ps3 var. Oynamadığım güzel oyunlar olduğu için hala elimde tutuyorum. Hatta geçen gün infamous2'yi aldım. 5 çıkınca 5'e geçip 4 oyunlarını da oynarım diyordum ama bütün dünya ülkelerine böyle bir muamele yapılıp bize böyle bir muamele açıklama yapılmadan yapılıyorsa daha sony marka oyun,oyun konsolu,ses sistemi ne varsa almıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 22 Mart 2020; 11:57:46 >
  • Yok pc ye geri dönerim yok 500 TL ye oyun olur mu? Abi ne bunlar zaten sizin gibi kitleye ihtiyacı yok bu topluluğun hiçbir oyunu 400 TL nin üzerine almamış çıktığından beri ps4'ü aktif kullanan biri olarak söylüyorum çok boş konuşuyorsunuz ben R6 Siege oyununu 1 aralıkta çıktığında kardeşlikle bile alamamıştım 189 TL idi o zamanlar ve tam 1 ay sonra yılbaşı indirimleri ile 120 TL ye düşmüştü bakın geçen gün indirimle 60 TL ye alınan oyunu çıktıktan 1 ay sonra neredeyse 4 te 1 i fiyatına aldım biraz kafanız çalışsa biraz bilerek hareket etseniz zaten tek sorununuz klavye mouse ile ps te oynayanlar olurdu onda da sıkıntımız yok onları da tokatlıyoruz şükür o sebeple salın siz gidin kumda bibinizle oynayın
  • Ooo Müesses abim herşeyi herkesten daha iyi bilen olduğu için durumu açıklamış. O hepimizden üstün ve bilgilidir arkadaşlar. Şakası bi yana yani şöyle bir haberin altına bu kadar körlemesine savunan bir yorum yazmak neyse de, "gidin telefonda candy crush oynayın" önerisini okurken senin adına ben utandım. Ama belli ki sen yazarken baya neşeliydin. Baya baya terbiyesizlik bu yaptıgın. Sonra bir de benim yaşım büyük diye övünürsün bunun üstüne cuk oturur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

Sony, Türkiye'de tekel olduğu için ben zaten her türlü çakarım diye düşünüyor ama yeni nesilde şamarı yedikleri zaman akılları başlarına gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brs17

Zaten kaç zamandır düşünüyordum şu PlayStation 4'ü satıp yerine Xbox One alsam mı diye. Bu son durum tuz biber ekti adeta. Şu an bunu yapmıyor olmamın tek sebebi The Last Of Us 2 bekliyor olmam. Sonrasında direk söylediğim gibi yapacağım.

Ha yeni nesilde PS5'mi? Asla almayacağım tabiki. Ver elini Xbox, ver elini game pass. Ben bunların nazı niyazı ile mi uğraşacağım oyuncu dostu Microsoft ve Xbox varken?
    aklin yolu bir. ben de ps4 u su last of us 2 icin satmiycam. ciksin satip yerine yeni xbox alicam en guclu konsol olani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

Sony, Türkiye'de tekel olduğu için ben zaten her türlü çakarım diye düşünüyor ama yeni nesilde şamarı yedikleri zaman akılları başlarına gelecek.
    Kim neye şamar yiyecek hocam? XBox'ta oyun mu var? Sırf güçlü diye adam gibi oyunu olmayan bi konsol alır mısınız?

Şahsen ben konsol kullanmayan biri olarak asla gidip xbox almazdım çünkü PS'in exc oyunları gerçekten iyi.
  • Ahlaksızlık bu başka bir şey değil

• BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Ömrü dolmuş oyunu şimdi alsan ne olacak? O kadar ucuza hayır işlemek için indirmiyorlar.

• şerefsizler
  • Sony babamızın oğlu değil.İyi bir tokat atma zamanı geliyor.Oyun fiyatları dolardan bile fazla yükseliyor.Şahsen ben oyunlarından dolayı tercih ediyorum ama kendilerini iyice bulunmaz hint kumaşı falan saymaya başladılar.PS4 pro var ben de fan sesi mi dersin menu de kasma mı dersin.Oyundan atma mı dersin ne ararsan var.Birde şaka gibi yeni makine çıkardılar, 840gb ssd koymuş NİYE? PS5 PRO çıkarıp ordan da söğüşleyecekler,ne güzel dünya.

Kimse savunmasın arkadaşlar, konsol alıyoruz birde her oyuna 500tl para bayılacaz yok öyle dünya.Bir tokat atmamız lazım ama nasıl ders alacaklar.
  • bu zamlar ps5 hayalleri kurarken silkelenip kendime gelmemi sağladı. pc ye devam.
    geçen ay 13 tl ye division 2 kıymetini bilmek lazımmış
  • Bu psn Türkiye'nin şu ana kadar Türk oyunculara bir faydası oldu mu? Ben bunların şu zamana kadar herhangi işe yaradıklarını görmedim. Bomboş bir kuruluş. Sony bunu kapatsa yokluğunu hissetmeyiz zaten.

• yani diğer ülkelerde gösteriliyorsa neden bizde indirimler gösterilmiyor o zaman psni de kaldırsınlar onlarda rahatlasın bizde yolumuzu bulalım başka konsollarla yada pcye geçeriz
  • Arkadaslar bende konsol alacam ama bu ps deki exc olayi nedir tam olarak

• Bu saatten sonra ve bu duruma rağmen PS5 alacak olan da ne bileyim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.